Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze channele wywala, obecnie działa chyba tylko ch2 ;) na innych po wybraniu postaci client zawiesza 

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się tutaj w ogóle grać ? Ludzie mówią że bardzo mało graczy jest..

Lajk™ polecam Ci poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. Hooltras to jest tylko sponsor tego serwera, nie technik czy coś. Tak samo było z Nestium (jeśli nie myślę nazw) fajny serwer, administracja zawiniła i co ? Z 2k graczy lekko co by było spało do 100 max.

Wiem. ale przecież on sponsorował tylko tych najlepszych a tu druga klapa. ;)

­

Opublikowano

Wiem. ale przecież on sponsorował tylko tych najlepszych a tu druga klapa. ;)

­

Wiesz, tak to jest jak główna administracja obiecuje złote góry a nic nie robi. Temu akurat sponsor nie jest winny. ja bym wolała aby hool nexus-a postawił

Opublikowano

Wiesz, tak to jest jak główna administracja obiecuje złote góry a nic nie robi. Temu akurat sponsor nie jest winny. ja bym wolała aby hool nexus-a postawił

Cóż. Teraz ciężko jest o dobrą i pracowitą ekipe..

Nie mów mi że nie jest, on dobrze wie kogo bierze.. a że potem wychodzi tak jak wychodzi no to problem.

Opublikowano

Mie rozumiem oskarzsn. Hool nie jest technikiem tylko sponsorem i ze swojej roli dobrze się wywiazal. Ja nie jestem technikiem więc problemy techniczne nie sa moja sprawka, a deco nie jest Bogiem : kazdy się myli czasami, ale on ciągle poprawia jak coś nie tak jest. Serwer przeszedł dużo problemów, ale wróci ze zdwojona sila. I to już niebawem. Więc ci "inteligentni" niech przestaną gadać, że nic nie robimy bo tego nie wiecie.

Opublikowano

Mie rozumiem oskarzsn. Hool nie jest technikiem tylko sponsorem i ze swojej roli dobrze się wywiazal. Ja nie jestem technikiem więc problemy techniczne nie sa moja sprawka, a deco nie jest Bogiem : kazdy się myli czasami, ale on ciągle poprawia jak coś nie tak jest. Serwer przeszedł dużo problemów, ale wróci ze zdwojona sila. I to już niebawem. Więc ci "inteligentni" niech przestaną gadać, że nic nie robimy bo tego nie wiecie.

jest już ta aktualizacja która miała byc? 

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Polecam.­

~Nie ma bugów~

~Jestem zatrudniona :)~

Opublikowano

Serwer był fajny, ale niestety częściej był offline niż online. To, a także drobne bugi i nierówności pomiędzy graczami (klient pod XPka dopiero dzień po starcie) odbiło się na liczebności graczy, nie wiem czy teraz jest choć 50 osób.

Opublikowano

@Solymr 150 , ale co racja to racja. Błędy były i tego nie ukrywamy. Staraliśmy się jak mogliśmy i nadal to robimy. Serwera nie odpuścimy. Poprawki są wprowadzane i już niedługo nowości.

Opublikowano

Polecam.­

~Nie ma bugów~

~Jestem zatrudniona :)~

Ty masz bug na głowię:P Na tsie dalej milczysz i piszesz?  xD  xD  Czy juz micro z dupy wyciągnęłaś <3 Podasz komende na miecz +0 ? :D

@ile online? /w po proszę .

Opublikowano

Ty masz bug na głowię :P Na tsie dalej milczysz i piszesz?  xD  xD  Czy juz micro z dupy wyciągnęłaś <3 Podasz komende na miecz +0 ? :D

@ile online? /w po proszę .

Online 4k, serwer bez bugów, polecam.

@Pawelek1148 nie wyczułeś ironii? 

­

Opublikowano

Prosze pokaz mi te 3k graczy <3 Ja tam widze 4 sklepy w m1 , i zero pisania na ogólnym :)

Nie zrozumiałeś ironii?,a sorry ty nie wiesz co to ironia.

projekt.jpg

Opublikowano

Nie zrozumiałeś ironii?,a sorry ty nie wiesz co to ironia.

Może nie zrozumialem ? Dobrze że Ty wiesz co to ironia. 

Piona 

Opublikowano

Może nie zrozumialem ? Dobrze że Ty wiesz co to ironia. 

Piona 

Z ortografią też u Cb nie najlepiej.

projekt.jpg

Opublikowano

czy szanowna administracja mogłaby naprawic channele? działa tylko ch2 na inne nie mozna się zalogowac np w v2/v1 / dolinie i innych mapach

Opublikowano

czy szanowna administracja mogłaby naprawic channele? działa tylko ch2 na inne nie mozna się zalogowac np w v2/v1 / dolinie i innych mapach

Tylko po co, skoro serwer pada i już tam nikt nie gra?

Serwer upadł ( prawie ) ze względu na nieudolnego admina ''Rabbitx''

Nie polecam.

ps. śmiech z tych, co wspomogli rabbita żeby miał na nowe książki. xD

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...