Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było trochę bugów, ale to nawet dobrze. Widać chociaż, że się nie poddają i je naprawiają, co jest bardzo na plus.

Wersja z mamutem jako technikiem padła po jednym bugu.

rady egzo skąd?
w ile wbije 75+ mentalem?

:D

75 wbijesz w 2-3 dni, rady i egzo są za PO, do tego egzo lecą z kuferków.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki administracji zdecydowałem się kupić World of Warcraft :D ponieważ dali sporo czasu żeby się namyśleć .Dziękuje z całego serca ;)

Opublikowano

­

eliksir poszukiwacza działa tylko raz na całego biologa. zróbcie coś z tym. pisze to już któryś raz..

też mam taki problem.

kiedy to naprawicie?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Od wczoraj wielu graczy nie może zalogować się na serwer gdyż wyskakuje bug "Twoje konto jest połączone".
Bug miał być wyeliminowany dzisiaj rano, jak widać nie udało się to. O godzinie mniej więcej 18 Rabbit powiedział na ts3 że wszytko już z logowaniem jest naprawione, ale żeby zadziałało trzeba wyłączyć i włączyć serwer. Gdy ludzie zaczęli pytać kiedy zrestartują serwer poszła odpowiedź że w nocy żeby ludziom którzy aktualnie grają nie przeszkadzać...
Wniosek nasuwa się sam, nic nie zostało naprawione, a Rabbit mydli wszystkim oczy.

Opublikowano

dopadł mnie błąd " twoje konto jest juz połączone". administracja sie wypowie? :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

dopadł mnie błąd " twoje konto jest juz połączone". administracja sie wypowie? :)

Gdybys czytal wczesniejsze posty wiedzialbys ze naprawiaja i trzeba poczekac

PS; I gdzie film ??

Opublikowano

Gdybys czytal wczesniejsze posty wiedzialbys ze naprawiaja i trzeba poczekac

PS; I gdzie film ??

film jest na yt na prywatnym, póki mogę jakos grać to dam im szanse ale im dluzej to trwa tym bardziej mnie to irytuje 

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

film jest na yt na prywatnym, póki mogę jakos grać to dam im szanse ale im dluzej to trwa tym bardziej mnie to irytuje 

hahaha jasne jasne lepiej podaj linka a nie gadaj :)

Opublikowano

hahaha jasne jasne lepiej podaj linka a nie gadaj :)

zeby dostac bana na konto tak jak kilka innych osób? haha, nie dzięki ;) na filmie wyraźnie widac nick postaci a troche szkoda mi sie z nią rozstawać. jak zrobie pare cennych itemów na 9 to sellne postać bo troche jest warta i film poleci na publiczny

Opublikowano

Było trochę bugów, ale to nawet dobrze. Widać chociaż, że się nie poddają i je naprawiają, co jest bardzo na plus.

Wersja z mamutem jako technikiem padła po jednym bugu.

75 wbijesz w 2-3 dni, rady i egzo są za PO, do tego egzo lecą z kuferków.

Polecam grać mentalem

zeby dostac bana na konto tak jak kilka innych osób? haha, nie dzięki ;) na filmie wyraźnie widac nick postaci a troche szkoda mi sie z nią rozstawać. jak zrobie pare cennych itemów na 9 to sellne postać bo troche jest warta i film poleci na publiczny

Tak tak Ziomus proszę cię tak się wychwalales że jutro film wrzuce jak dropie ku z mobow żałosny jestes
Opublikowano

Szanowny Administrator tego serwera. Czyt Rabbitx. Napisał do mnie na moje prywatne gg że przyjedzie do mnie i mi wpier*oli. Chciał ode mnie mój adres zamieszkania. Za niedługo ma przyjechać i mnie zdjąć na strzała. Nie polecam serwera, ze względu na dziecinne zachowanie administracji. Takie marzenia to ja miałem w podstawówce gdy ktoś mi ksuł to sobie myslałem co mu zrobie gdy go spotkam xDDD

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Szanowny Administrator tego serwera. Czyt Rabbitx. Napisał do mnie na moje prywatne gg że przyjedzie do mnie i mi wpier*oli. Chciał ode mnie mój adres zamieszkania. Za niedługo ma przyjechać i mnie zdjąć na strzała. Nie polecam serwera, ze względu na dziecinne zachowanie administracji. Takie marzenia to ja miałem w podstawówce gdy ktoś mi ksuł to sobie myslałem co mu zrobie gdy go spotkam xDDD

Hahahahaha Rabbit by kogoś pobił hahaha, jak ten typo się własnego cienia boi.

Kiedy odbugujecie konta? bo już k***a 3 dzień czekam. 

­

Opublikowano

Polecam grać mentalem

Tak tak Ziomus proszę cię tak się wychwalales że jutro film wrzuce jak dropie ku z mobow żałosny jestes

żałosny to ty jesteś bo ślepo wierzysz w ten serwer i w to co mówi administracja ;) jak mówie ze dodam to dodam tylko czekaj niech złapie na tym gównie jeszcze z 50zł to puszcze w świat jaki ten serwer piękny i stabilny ;)

Edit. zresztą na pw masz ssa z yt że film jest dodany tylko na prywatny

jak możesz to daj ss, posmiejmy się razem xD

Opublikowano

Rabbit, na serwerze jest yangbug. Odpisz mi na gg w tej sprawie.

ło a bo to jeden xD ja znam 2 a pewnie jeszcze kilka innych jest :D

Opublikowano

Boli mnie tylko to ze ten serwer jest taki trochę pay to win jak wydasz na isa to nawet wyciagniesz 90% potwory, a z tobą gadać nie będę bo jestes tylko nedznym hejterem, a robisz to dlatego że już nie jestes technikiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...