Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale tutaj działają zwoje 10/15% na ulepszanie więc kupować te zwoje a nie płakać ,że pali zwykłym bodziem

Pozdrawiam:

53916456561289772650.jpg

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

CruzeR nieodrzucanie z konia: 

cz1.

https://www.youtube.com/watch?v=W57uMU4iywc

cz2.

https://www.youtube.com/watch?v=vQYGFUhKhng

Będe nagrywał, gdyż chce mieć dowód.

jak dla mnie nic nie ma ale jest ten nowy wh co w kazdej chwili mozna wylaczac a jak masz wlaczony to nawet jak trzymasz spacje to widac jak odpycha moby a jak puscisz to dopiero jest wh

Opublikowano

jak dla mnie nic nie ma ale jest ten nowy wh co w kazdej chwili mozna wylaczac a jak masz wlaczony to nawet jak trzymasz spacje to widac jak odpycha moby a jak puscisz to dopiero jest wh

Pozdro 600, ewidentnie widać, że z boku odpycha, a z przodu pod ścianą nie odpycha, gdzie tu widzisz WH.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Pozdro 600, ewidentnie widać, że z boku odpycha, a z przodu pod ścianą nie odpycha, gdzie tu widzisz WH.

No w sumie też tutaj nie widzę WH.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Jak bys to nagral w hd to by mozna bylo bardziej stwierdzic...

A nie pralka nagrywane.

Opublikowano

No w sumie też tutaj nie widzę WH.

przecież ewidentny NOK nieodpychanie z konia moby sie zbijają gdy odlatują ewidentnie to widać na 2 filmach jak dla mnie ewidentny banik :)

Opublikowano

Kowal jest normalny , nie rozumiem niektórych co piszą , że na PLu jest lepszy kowal :) , po prostu zależy od szczęścia , jeden ulepszy za pierwszym drugi za 2 a trzeci za 7 , nie jest łatwo wiadomo . 

Dali większe %centy na all trochę i więcej na bronie 30% , będą jeszcze jakieś konserwacje to może coś jeszcze z tym zrobią ale moim zdaniem jest dobrze.. sam spaliłem dużo dużo rzeczy , tarcze 61(12szt na 7/8) itp ale nie płacze jakoś:P ale widząc po niektórych to pewnie podkręcą jeszcze. 

Co do tych lepszych Zwoji to te magiczne kamienie mogą dropnąć wam ze złotych szkatułek , na 15 szkat 2 wypadły.

Zresztą ciągle coś tam dodają zmieniają itp ;) 

Więc nie ma co narzekać , gra się bardzo dobrze.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Bug: Pet golemik na 25lvl po wymaksowaniu obrony daje jej 25, a nie 50 tak, jak to jest pokazane w prezentacji... Proszę o zwiększenie 

Mój błąd, w defa można rozdać aż 10pkt x 5defa = 50defa.

Opublikowano

Za sekundę wbijam na serwer :) Na czym najlepiej zarobić na niższych lvlach oprócz zmianek i dodań?

Misje i Szkat. Blasku Księżyca (będą pewnie w tygodniu).

50596142255057180250.png

Opublikowano

FuBu nie chce stracić isowców więc cruzer nie dostanie bana a to jest juz nie sprawiedliwe naprawde ...

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Bardzo przyjemnie gra się na serwerze. Proszę nie sugerować się wypowiedziami osób niedoyebanych mózgowo które hejtują chociaż nie w życiu nic nie osiągnęli. Zapraszam do gry i pozdrawiam!

Poza tym wczoraj serwer był wyłączony, a nie jak większość uważała że padł z powodu DDosów xDD przecież było mówione że o 2;00 będzie przerwa techniczna. Pozdro 601

dziś OX 

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

FuBu nie chce stracić isowców więc cruzer nie dostanie bana a to jest juz nie sprawiedliwe naprawde ...

przestaniesz w koncu płakać?

Opublikowano

Na obrazku podczas ładowania gry pokazane jest że misje są bardzo opłacalne :D Po co tak kłamać? :(

Serwer dopiero wystartował a już te yangi z misji są gówno warte, jedyne misje które warto robić to te gdzie się dostaje zmianki i dodania.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Na obrazku podczas ładowania gry pokazane jest że misje są bardzo opłacalne :D Po co tak kłamać? :(

Serwer dopiero wystartował a już te yangi z misji są gówno warte, jedyne misje które warto robić to te gdzie się dostaje zmianki i dodania.

Jak mnie w*****a bezmózgowie ludzi, to samo słyszałem przy Crad*sie. 

To chyba oczywiste, że jeżeli serwer już stoi troszkę i rynek się ustatkował trudno, żebyś z misji dostawał po 50 zmianek, 2kk oraz 100 na potwory. Misje są odpowiednio dobrane, nie mogli przewidzieć nagród po 2 tygodniach działania serwera - rynek, ceny itp.

Misje są odpowiednie i dobrze zrobione.

Są opłacalne dla graczy zaczynających, z biegiem serwera będą coraz mniej warte, tak jak na S1, czy innych serwerach.

Opublikowano

1.Ile teraz jest na przeczytanie ku % bez rady?

2. Czy takie księgi jak oswajanie konia itp. też mają tak samo % na pomyślne co KU?

Opublikowano

z każdym lvlem coraz lepsze nagrody, polowania 35+ to 300k

z każdym lvlem coraz lepsze nagrody, polowania 35+ to 300k

z tego co wiem było 33,3% + 10% po aktualizacji

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jak aktualnie wygląda sytuacja na serwerze, ile ludzi w godzinach popołudniowych, opłaca się teraz zaczynać na nowo?

Opublikowano

Jak aktualnie wygląda sytuacja na serwerze, ile ludzi w godzinach popołudniowych, opłaca się teraz zaczynać na nowo?

pewnie, że się opłaca. ceny nie są takie duże, po prostu rób misje i będziesz miał dodania, zmianki.. :)

ps. dziś od 16 OX

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

pewnie, że się opłaca. ceny nie są takie duże, po prostu rób misje i będziesz miał dodania, zmianki.. :)

ps. dziś od 16 OX

Ile osób online tak mniej więcej 500? Czy 1000 jaki przedział? 

Opublikowano

+1k na 100%  ale liczba ta rosnie nie bede Cie sciemnial ze 2k lub cokolwiek ale mysle ze 1,2-1,4k to przedzial + jest taki ze duzo ludzi zaczyna po 16-17 gre wiec wczesniej mozesz natluc metkow ;)  

JAK CHCESZ TERAZ ZACZAC POLECAM PRZYCISNAC BO O 16 OX A WYMAGANIE LVL-owe to +20 :)  wiec dajesz i sie zalapiesz ;)

1098661510207295168367114346251903210680

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...