Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paradoks że nigdy mnie nie ukradli , a tutaj zostałem okradziony , swoja drogą chciałem was tylko ostrzec o tym jak działają tutaj admini z innych serwerów , wydaje mi sie że sprawdzają nicki a pozniej passy , ja grałem na wiekszosci serwerow na tych samych , nie obwiniam nikogo ale ostrzegam żeby Was tak nie zrobili na czarno . Grunt że nie wydałem nawet złotówki 

Nigdy nie dawaj tych samych pasów.Wiele osób już się na tym przejechało albo daj sobie haslo jak np takie

Gb3kL45@!.cd  to nikt ci tego nie rozkoduje :D

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nigdy nie dawaj tych samych pasów.Wiele osób już się na tym przejechało albo daj sobie haslo jak np takie

Gb3kL45@!.cd  to nikt ci tego nie rozkoduje :D

Rozkodować było niemożliwe , no przejechałem sie , chciałem sie odkuć ostatnio raz to mnie zbanowali :O . A to pech.. 

Opublikowano

Chyba z Botami i sklepami to może tyle jest ;) Tak ogólnie tak jest ok 1k osob (graczy)

Zrozum typek ,że na każdym serwerze liczy się z shopami ... Porównujemy ilość zalogowanych postaci z ilością na innym serwerze i się od tego nie odejmuje botów i shopów

Opublikowano

Chyba z Botami i sklepami to może tyle jest ;) Tak ogólnie tak jest ok 1k osob (graczy)

To jeszcze odejmijmy buffy, dropy a najlepiej to policzmy tylko tych co sie ruszają, albo samych wojów.

Online na evencie na pewno bylo 2k +, na codzien gra 1.2k, cos w tych granicach.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Powiedzcie Mi Opłaca się zaczynać? jesto Dobry handel? Jak na początku się dorobić itd.? Serwer Polecam ze względu Firma Bambusek&FUBU gwarnacja ze nie padnie :)

Serwer ruszył niedawno więc czemu ma się nie opłacać? :D Cały czas ktoś zaczyna, dorobić się można na zmiankach i dodaniach :) Dostaniesz kilka z pierwszych misji, a potem możesz dropić z minibossów w m1 i m2, albo bić metki.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Powiedzcie Mi Opłaca się zaczynać? jesto Dobry handel? Jak na początku się dorobić itd.? Serwer Polecam ze względu Firma Bambusek&FUBU gwarnacja ze nie padnie :)

Opłaca, ale nie baw się z kowalem tylko kupuj itemy gotowe.:)

Handel dobry, zarobek to zmianki/dodania, ku, fmsy, kd i ulepszacze. 

Opublikowano

wiecie co mnie rozbraja? jak gostki typu ten "filip xD" - gosc podpierdala jakiegos chłopa z kamermodem a popatrzcie na jego tematy ktore pozakladal xD

gosc sie pyta o obsluge moda, tak bijacego hipokryzją szczocha dawno nie widzialem serio

Opublikowano

wiecie co mnie rozbraja? jak gostki typu ten "filip xD" - gosc podpierdala jakiegos chłopa z kamermodem a popatrzcie na jego tematy ktore pozakladal xD

gosc sie pyta o obsluge moda, tak bijacego hipokryzją szczocha dawno nie widzialem serio

Masz rację, sam używam czitów ale to nie zmienia faktu, że każdy cziter zasługuje na bana. Nie płakałbym gdybym i ja został zbanowany ale dziennie mi 10 osób pisze, że mam bana to czemu ja mam się za to samo nie zabrać? W dodatku ten gościu wkurwiał i to ostro więc sobie zasłużył :)

Opublikowano

ADMINISTRACJA MA W D***E GRACZY WSZEDZIE BOTY, TOPKA GRA NA CHEATACH I NIKT NIKOGO NIE BANUJE. WYCHODZI NA TO ZE NIE OPLACA SIE UCZCIWIE GRAC. JAK CHCESZ ZACZAC GRE TUTAJ TO NAJPIERW SOBIE SCIAG CHACKI

Opublikowano

ADMINISTRACJA MA W D***E GRACZY WSZEDZIE BOTY, TOPKA GRA NA CHEATACH I NIKT NIKOGO NIE BANUJE. WYCHODZI NA TO ZE NIE OPLACA SIE UCZCIWIE GRAC. JAK CHCESZ ZACZAC GRE TUTAJ TO NAJPIERW SOBIE SCIAG CHACKI

Obstwiam ze spalilo ci fms'a na +6 i skonczyles gre ale przypomniales sobie ze wybulisles na gre 6.15 zł xD

Opublikowano

Akura

Obstwiam ze spalilo ci fms'a na +6 i skonczyles gre ale przypomniales sobie ze wybulisles na gre 6.15 zł xD

Akurat fms to mam +9 dzisiaj wbitego. Nie koncze gry., Ty widzisz czlowieku co sie tu dzieje czy  nie? bot bota pogania. Wystarczy poskakac po spotach w m2 dwa razy dziennie i masz pobanowane wsio. Ale idze ze administracja ma to gdzies....

Opublikowano

Akura

Akurat fms to mam +9 dzisiaj wbitego. Nie koncze gry., Ty widzisz czlowieku co sie tu dzieje czy  nie? bot bota pogania. Wystarczy poskakac po spotach w m2 dwa razy dziennie i masz pobanowane wsio. Ale idze ze administracja ma to gdzies....

po prostu nie mogą wszystkiego na raz kontrolować, ale na poprzedniej stronie jest napisane żeby wysyłać delikwentów na support (gdy nie masz filmiku) lub na forum do specjalnego działu z botami (jak masz filmik)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Akura

Nie ma tego gdzieś , nawet nie wiesz ile mają na głowie człowieku , jesteś tylko graczem nie wiesz ile pracy oni wkładają w to.

Mają czas to to ogarniają , proste logiczne . 

Pozdrawiam i Zapraszam !! 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Booty się zgłasza, a nie używa ich jako prywatnego lura...

A jeżeli myślisz, że tutaj jest pełno bootów to zapraszam na globala, tam jest wysyp tego. Wiadomo też więcej osób, ale nie wiem czy tamci "GM'owie" charytatywnie tak biegają i banują boty jak my.

50596142255057180250.png

Opublikowano

A jeżeli myślisz, że tutaj jest pełno bootów to zapraszam na globala, tam jest wysyp tego. Wiadomo też więcej osób, ale nie wiem czy tamci "GM'owie" charytatywnie tak biegają i banują boty jak my.

skoro tutaj nie placa GM- om to widze ciekawie xD

Opublikowano

Hanys nie narzekaj fubu ci płaci tak jak za globala wiec nie opowiadaj bajek

Opublikowano

Co z CruzeR ? Nadal gra swobodnie uzywajac hackow? Masz dwa filmy na niego i nic. Czekam na odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...