Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w sumie też tutaj nie widzę WH.

Nadal nie rozumiem dlaczego CruzeR nie ma bana. 2x demo za słaby dowód? Rozumiem, że NOK jest dozwolony na tym serwerze, gdyż banujecie tylko za wh?

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Info ze strony głównej dla nowych graczy, gra się na prawdę super !!! Polecam i pozdrawiam . !

-obniżenie ceny Smokingu i Sukni Ślubnej,

-podmiana Kamienia Duszy Magii +5 (nie działającego) na +4,
-zwiększona szansa na Kamienie Dusz +4 z Ognistej Ziemi,
-10% więcej szansy u biologa
-10% więcej szansy na pomyślne przeczytanie KU
-10% więcej szansy na ulepszenie broni poziomu 30,
-zablokowane Prywatne WO od 1 poziomu postaci,
-dzisiejsza Arena Eventowa O X od poziomu 20,
-zaktualizowane misje, główne oraz poboczne (głównie teksty)
-zwiększenie szansy na zdobycie podstawowych broni na 65 z metinów w Czer. Lesie
-handel Butami Wiatru,
-więcej Peleryn Męstwa na Wyżynnej Przełęczy (rajd poz. 20)
-poprawne wyświetlanie kulek doświadczenia u zwierzaka,
-zamiana Peleryn Męstwa u Shazi: kd+0 =1 / kd +1 = 3 / kd +2 = 5
-trwa przygotowywanie Kalendarza Eventów...

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Ile osób online tak mniej więcej 500? Czy 1000 jaki przedział? 

na pewno więcej niż 1k, widać po samym m1 jinno

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

u czerwonych i zoltych te est troche sklepow mysle ze na pewno powyze tysiaca osob gra. A z dnia na dzien coraz wiece. Wiec wbiac bo warto :)

1_medium.jpg

Opublikowano

z dnia na dzien coraz bardziej zaczyna mi się podobać serwerek. Na innych serwerach wyglądało to tak że z dnia na dzień coraz bardziej gra mnie nudziła.

Balmora s2 serwer roku 2015!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jak patrzę na ten utarg z OX to mam niezły ból dupy , jeszcze mi powiedzcie ze rekawice na 3 h to będzie płacz ;)

Była łapeczka też na 3h (zdejmowana) do wygrania ale to już po chyba 12 poprawnych odpowiedziach na pytania. Mało osób ją zgarnęło, ciężko było aż tyle wytrwać. A tak to wręczano nagrodę co 2 poprawne pytania, począwszy od słabszych kończąc na lepszych.

Na sam koniec jak to na Balmorę przystało, rozdano upominki (nagrody pocieszenia) na S1 i S2.

Jutro pojawi się Kalendarz Wydarzeń, jak wiadomo mamy tłusty czwartek, walentynki więc myślę, że będzie się działo. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Była łapeczka też na 3h (zdejmowana) do wygrania ale to już po chyba 12 poprawnych odpowiedziach na pytania. Mało osób ją zgarnęło, ciężko było aż tyle wytrwać. A tak to wręczano nagrodę co 2 poprawne pytania, począwszy od słabszych kończąc na lepszych.

Na sam koniec jak to na Balmorę przystało, rozdano upominki (nagrody pocieszenia) na S1 i S2.

Jutro pojawi się Kalendarz Wydarzeń, jak wiadomo mamy tłusty czwartek, walentynki więc myślę, że będzie się działo. :)

Dzięki za odpowiedź no akurat w Walentynki coś pewnie zrobią ,ale i jakaś część graczy w tym ja nie będzie miało 14 lutego czasu na grę! ;)

Opublikowano

Chłopie dlaczego gracz cruzer nadal gra na nieodpychaniu z konia  i nie ma bana? Odpowiedz po prostu ze można na tym jechać lub go zbanuj bo masz podane 2 filmy z dowodami... Nie rób wiochy...

Opublikowano

jak tu sie wbija poli ?

Poli się wbija książkami.. Księga Polimorfi > Zaawansowana Ks. Polimorfi > Mistrz Ks. Polimorfi

Co do botów..

Do Hanysa nie miejcie problemów bo on jest administratorem forum nie gry.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Serwer sam w sobie fajny, ale czekać tylko na przekręty... ;)

Jak na razie polecam.

Opublikowano

Gracz Ojebmi grasuje w m2 cały czas. Ma konia bojowego i 32lvl chyba. A wh to widać u niego co sekundę - ma kamermoda też. Siedzę na ts od wczoraj i ni chuuja nie mogę go zgłosić...

Opublikowano

Gracz Ojebmi grasuje w m2 cały czas. Ma konia bojowego i 32lvl chyba. A wh to widać u niego co sekundę - ma kamermoda też. Siedzę na ts od wczoraj i ni chuuja nie mogę go zgłosić...

równie dobrze możesz go nagrać :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

równie dobrze możesz go nagrać :)

już zgłoszony do fubu. Nagrywaniem się nie zajmuję, bo mi szkoda czasu, a teraz nie potrzeba nagrywać, bo wszystko w logach siedzi :)

Kontakt z administracją jest więc duży +

Drop rad pustelnika może zostanie poprawiony :)

Opublikowano

Paradoks że nigdy mnie nie ukradli , a tutaj zostałem okradziony , swoja drogą chciałem was tylko ostrzec o tym jak działają tutaj admini z innych serwerów , wydaje mi sie że sprawdzają nicki a pozniej passy , ja grałem na wiekszosci serwerow na tych samych , nie obwiniam nikogo ale ostrzegam żeby Was tak nie zrobili na czarno . Grunt że nie wydałem nawet złotówki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...