Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

50lvl w v1 nie dajesz rady? Trochę dziwne ale ninja chyba stworzona do tego nie jest ;p

Dziwne, że do 50lvla nie zrobiłeś sobie buffa jeszcze. Expi się szybciej i przyjemniej więc polecam. Na każdy dungeon albo coś się buff przydaje więc to mus go mieć ;)

No nie daje rady na szponach w v1 :) A eq myślę że mam w miarę przyzwoite. Buffa nie robiłem bo w miarę dobrze mi szło a nie lubię się bawić w wyexpianie postaci i tak dalej, ale widocznie teraz będę musiał to zrobić :D WO trzaskam sam bez buffa, ale chyba trzeba zainwestować w błogo.

Licznik tych zabitych bossów działa wam normalnie? Bo tych wodzów mi nie zalicza i teraz hae tae też nie, tylko ja mam tak bugnięte to?

OsoInternational.jpg

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie daje rady na szponach w v1 :) A eq myślę że mam w miarę przyzwoite. Buffa nie robiłem bo w miarę dobrze mi szło a nie lubię się bawić w wyexpianie postaci i tak dalej, ale widocznie teraz będę musiał to zrobić :D WO trzaskam sam bez buffa, ale chyba trzeba zainwestować w błogo.

Licznik tych zabitych bossów działa wam normalnie? Bo tych wodzów mi nie zalicza i teraz hae tae też nie, tylko ja mam tak bugnięte to?

Misje ograniczają to, dlatego zlicza je do misji. 

50596142255057180250.png

Opublikowano

184101423724380393531.png

Hej, hoo..
w ramach Tłustego Czwartku, przeprowadziliśmy krótką Konserwację Serwerową poprawiającą m. in Wieżę Orków - Tak teraz już jest wejście od 25 poziomu oraz zmniejszone niektóre spoty. Weszła też poprawka Misji Konnej na Militara, od teraz czas oczekiwania to 6-12h (zmniejszone z ponad 24h). Poprawiony loot Zaczarowań Przedmiotów z lepszych Metinów.

Co można zdobyć z Pączka?
-yang
-Bidon Życia
-Bidon Magii
-Zielona Mikstura (D)
-Fioletowa Mikstura (D)
-Fioletowa Mikstura (M)+60
-Peleryna Męstwa ( B)
-Medal Smoka
-Księga Ucznia
-Pierścień Doświadczenia (30 min)
-Rękawica Doświadczenia (30 min)
-Zwój Egzorcyzmu
-Magiczny Metal (+10% ulepszanie)
-Rada Pustelnika

Jeżeli ktoś ma problemy z aktualizacją klienta gry, to zapraszam do tematu: (Klick)

pozdrawiamy, Balmora.pl

50596142255057180250.png

Opublikowano

184101423724380393531.png

Hej, hoo..

w ramach Tłustego Czwartku, przeprowadziliśmy krótką Konserwację Serwerową poprawiającą m. in Wieżę Orków - Tak teraz już jest wejście od 25 poziomu oraz zmniejszone niektóre spoty. Weszła też poprawka Misji Konnej na Militara, od teraz czas oczekiwania to 6-12h (zmniejszone z ponad 24h). Poprawiony loot Zaczarowań Przedmiotów z lepszych Metinów.

Co można zdobyć z Pączka?

-yang

-Bidon Życia

-Bidon Magii

-Zielona Mikstura (D)

-Fioletowa Mikstura (D)

-Fioletowa Mikstura (M)+60

-Peleryna Męstwa ( B)

-Medal Smoka

-Księga Ucznia

-Pierścień Doświadczenia (30 min)

-Rękawica Doświadczenia (30 min)

-Zwój Egzorcyzmu

-Magiczny Metal (+10% ulepszanie)

-Rada Pustelnika

Jeżeli ktoś ma problemy z aktualizacją klienta gry, to zapraszam do tematu: (Klick)

pozdrawiamy, Balmora.pl

Rękawica Złodzieja *

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Mozna screen z m1?

kilka stron temu były screeny, a nic się nie zmieniło :) Ludzi dosyć dużo i przyjemnie się gra :) Dzisiaj event to dobrze dla ciebie na poczatek.

Opublikowano

W sumie osob gra calkiem sporo jak na taka godzine ale to wciaz nie jest to. Moze gdy FuBu zacznie serie ludzi troche dojdzie, bo poki co taki stan mnie nie przekonuje.

Srij9JT.png

Opublikowano

W sumie osob gra calkiem sporo jak na taka godzine ale to wciaz nie jest to. Moze gdy FuBu zacznie serie ludzi troche dojdzie, bo poki co taki stan mnie nie przekonuje.

Myślę, że liczba ludzi jest zdecydowanie atrakcyjna aby rozpocząć grę. Po za tym myśleniem: nie gram, bo mało gra nic nie zdziałasz, przyjdziesz Ty zaprosisz kolegę, już +2 i tak łańcuszek poleci.

Opublikowano

Jest to jedyny prywatny serwer gdzie jest tyle potężnych gildii przez co rywalizacja w 2 sezonie będzie jak na plu np o wiedźmy ;)

Opublikowano

Jakby ludzie ferii nie mieli to dopiero byś narzekał na ilość.... Wpadnij koło 19 na serwa.  Zresztą, nie wszyscy siedzą w m1 -.-, głupotą jest takie ocenianie.

Opublikowano

Myślę, że liczba ludzi jest zdecydowanie atrakcyjna aby rozpocząć grę. Po za tym myśleniem: nie gram, bo mało gra nic nie zdziałasz, przyjdziesz Ty zaprosisz kolegę, już +2 i tak łańcuszek poleci.

Niestety nie mam kolegow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Niestety nie mam kolegow.

Współczucie....

To dropnij pączki dzisiaj i zaoferuj komuś w metku to będziesz miał kumpla. I poproś tego kumpla żeby zaprosił kogoś... Wyjdzie na jedno xD

Ps: Już 2 razy próbowałem robić misję na 1lvl konia i nie moge go zrobić... Za 50 łuczników na 30 minut... 

Opublikowano

Współczucie....

To dropnij pączki dzisiaj i zaoferuj komuś w metku to będziesz miał kumpla. I poproś tego kumpla żeby zaprosił kogoś... Wyjdzie na jedno xD

Ps: Już 2 razy próbowałem robić misję na 1lvl konia i nie moge go zrobić... Za 50 łuczników na 30 minut...

Przygotuj sobie metina albo spota, wtedy w 15 minut zrobisz. =P

50596142255057180250.png

Opublikowano

Przygotuj sobie metina albo spota, wtedy w 15 minut zrobisz. =P

Przygotowałem sobie 8 dzikich łuczników i więcej nie mogłem + metek jeden był. W 30 minut ubiłem tyle, że zostało mi coś koło 10 ostatnio. aż mi się już nie chce próbować xD

Ogolnie to brązowy certyfikat słyszałem że z tych skrzynek ucznia dropi... Ale to chyba nie jest prawda? Przydałby mi się xD

Opublikowano

Przygotowałem sobie 8 dzikich łuczników i więcej nie mogłem + metek jeden był. W 30 minut ubiłem tyle, że zostało mi coś koło 10 ostatnio. aż mi się już nie chce próbować xD

Ogolnie to brązowy certyfikat słyszałem że z tych skrzynek ucznia dropi... Ale to chyba nie jest prawda? Przydałby mi się xD

pierwszy raz widze zeby ktos narzekał na ta misję... który ty masz lvl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...