Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkopać sprawę z przed 3 lat, nie no gratuluję, Kopacz walczy z górnikami, ale za Ciebie też się pewnie weźmie niedługo.

84c664148_brawo_asie.jpg

Nikt nie zapomina, lecz była cofka, a stało się to przez włam, tak teoretycznie zapytam mistrzu, stało się to ponownie od tych 3 lat temu na Balmorze?

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Data nie mam tutaj żadnego znaczenia :) To się stało więc nie mów że to było 3 lata temu i każdy o tym zapomina.

pierdolisz na tego fubu a nawet nie wiesz kto to makys 

Opublikowano

Odkopać sprawę z przed 3 lat, nie no gratuluję, Kopacz walczy z górnikami, ale za Ciebie też się pewnie weźmie niedługo.

84c664148_brawo_asie.jpg

Nikt nie zapomina, lecz była cofka, a stało się to przez włam, tak teoretycznie zapytam mistrzu, stało się to ponownie od tych 3 lat temu na Balmorze?

Pozniej gorsze cyrki wychodzily fubu sprzedawal itemy i brylki na lewo, wymienial eq z balmory na globala i takie tam.
Opublikowano

Pozniej gorsze cyrki wychodzily fubu sprzedawal itemy i brylki na lewo, wymienial eq z balmory na globala i takie tam.

za duzo malysza

brylki ok, ale eq nie

Opublikowano

ahhaha, a wiesz że to jest mój screen? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

to byla stalka +0 elo

nick patrz

Opublikowano

ahhaha, a wiesz że to jest mój screen? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

to byla stalka +0 elo

nick patrz

Dobra dobra gdyby wyszly wszystkie brudy na wierzch to miejsca w tej prezce by nie wystarczylo.
Opublikowano

Dobra dobra gdyby wyszly wszystkie brudy na wierzch to miejsca w tej prezce by nie wystarczylo.

ale zadnych dowodow nie ma, wiec stfu pls

Opublikowano

ja pamietam swego czasu jak FUBU zajebal mi temperowke w podstawowce i sprzedal koledze z 4b :(  taka sprawa sprzed kilku lat ;( 

a co do tego wyzej dobrze ze na srav.. nic sie nie dzialo ;)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Serwer dopiero się rozkręca

jest 2k graczy + z dnia na dzień przychodzą nowi :)

Najlepszy HARD W Polsce,

Polecam!!

Tutaj gra 2k osob? Wez mnie czlowieku nie rozśmieszaj xDD

3055314233066301266116.png

Opublikowano

nie ma to jak oceniac liczbe graczy po ilosci sklepow xD

A po czym mam oceniac? Na czacie tez malo kto sie udziela.

Jeszcze niedawno pisaliscie, ze kilka dni i miasta beda zawalone sklepami. Wlasnie widze.

Opublikowano

Fubu i Bambus k***a zaczniecie banować tych cziterów ? ? Gościu 55 lvl ciśnie na wh (  ChupaCabrA ) kolejny ninja 43 lvl ( TopNinja ), jeszcze jeden 45 lvl ( Boderek ) ten to nawet strój Yt ma. 

Opublikowano

czemu wszystko padło?

szczur dostał wścieklizny bo na jego sravi ludzi ubywa :)

spokojne ludzie niech przejdzie ten grzmot i wbijamy znowu.

ps. wyłączyłem sravi strone główną xDDD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ataki lecą z drugiej strony. :)

Niech was to nie zniechęci małe info z forum , [info]Świat Drugi -Zwiększona szansa na przyjęcie u biologa o +10%, -Zwiększona szansa na pomyślne przeczytanie KU +10%., -Pełna lista poprawek z ostatnich kilku dni pojawi się po jutrzejszej przerwie technicznej...

[event]Świat Drugi -Sobota: Drop Szkat. Blaski od godziny 11:00 do 24:00, -Niedziela: Arena Eventowa O X od godziny 16:00 - 18:30.

Mam nadzieje , że logowanie szybko wróci do normy i działamy dalej . Może przedłużą event skoro są  teraz ataki ;) 

Pozdrawiam i zapraszam !!!!

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...