Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie aktualizacja kalendarza eventów ?

Na serwerze piszą, że w nocy jakoś. Jak dla mnie to powinni dać szkaty blasku raz i jeden ox i koniec eventów ;p Ale w tłusty czwartek trza się nawpierdalać, a w walentynki ożenić się ze swoim buffem <3

Opublikowano

Co z CruzeR ? Nadal gra swobodnie uzywajac hackow? Masz dwa filmy na niego i nic. Czekam na odpowiedź.

Co Ty masz z tym Cruzerem? Sksuł Ci spota i teraz będziesz pisac o nim 500postów? Jak dla mnie to tam żadnych hacków nie było, gm też napisał że nie, więc możesz raczej zapomnieć o karze dla tego gracza :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Kolejny fms dropnięty !

Kojarzy ktoś może po ile chodzą ebo bransy i kolce + 0?

ebo itp do 50k

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

ebo itp do 50k

wystawiłem po 20k i zeszły w sekundę po zrobieniu sklepu... chyba trochę hajsu straciłem (mowa o kolcach ebo)

FMS+3 22śr myślę, że za 800k pójdzie kiedyś.  /// dwa fmsy (jeden 650k, drugi 800k) poszły b.szybko... 

Serwer polecam ! 

Opublikowano

Nie polecam przez gildie ,, Zgrani '' żalosne dzieci,wyzywają wszystkich,jadą po rodzicach całe dnie na czacie ale fubu i jego admini ich nie zbanują bo wszyscy tam jadą na full is ; )

79160594027661829163.png

Opublikowano

Powie mi ktos dlaczego wszyscy musza oddac po 3 fmsy a ode mnie chce 6? :) Chyba cos nie siedzi ta misja dobrze, zamiast ikonki fmsa mam czasem, koziki, antyka albo jesiona xD

/edit

Dobra fajnie wiedzieć że mozna było oddać każdą broń na 30lvl temu domokrążcy, dobrze że jest o tym wspomniane w nazwie i opisie misji...

Licznik zabitych bossow nie dziala, albo nie zlicza w ogole wodzow i elit wodzow.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Powie mi ktos dlaczego wszyscy musza oddac po 3 fmsy a ode mnie chce 6? :) Chyba cos nie siedzi ta misja dobrze, zamiast ikonki fmsa mam czasem, koziki, antyka albo jesiona xD

/edit

Dobra fajnie wiedzieć że mozna było oddać każdą broń na 30lvl temu domokrążcy, dobrze że jest o tym wspomniane w nazwie i opisie misji...

Licznik zabitych bossow nie dziala, albo nie zlicza w ogole wodzow i elit wodzow.

Możesz oddać 6 byle jakich broni na 30 poziom :) 

Pozdro!

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

/edit

zlicza ale pewnie amsz buga z inna misją, zapytam bambusa co jest grane.

Polecam serwer, jak narazie nie ma żadnych przekrętów i nie będzie ;p

Opublikowano

zlicza ale pewnie amsz buga z inna misją, zapytam bambusa co jest grane.

Polecam serwer, jak narazie nie ma żadnych przekrętów i nie będzie ;p

HEHE jak narazie ;D dobrze Jaruś.

Orientuje się ktoś za ile Yang kupię peta? Nazbieralem 30 kk i myślę ile jeszze potrzebuję , żeby kupić golemika czy coś takiego.

Opublikowano

HEHE jak narazie ;D dobrze Jaruś.

Orientuje się ktoś za ile Yang kupię peta? Nazbieralem 30 kk i myślę ile jeszze potrzebuję , żeby kupić golemika czy coś takiego.

Z tego co widziałem na shopach to były po 44kk.

50596142255057180250.png

Opublikowano

od 25 nawet jak dobra okazja jest to trafisz ;)

Ps: Na czym zarabiałeś?

Jak przestane na tym zarabiać to Ci powiem ;)

Opublikowano

Jak przestane na tym zarabiać to Ci powiem ;)

Oho akurat ;p 

Dzisiaj po 20 zmianek i dodań w m1 wydropiłem nie wiem jakim cudem + te wszystkie KU ;p Masakra xD

Ps: Odświeżajcie temat żeby był na górze i było dużo ludzi na serwie !

Opublikowano

Dobry zarobek jest na broniach 65, dropić i sprzedawać u handlarzy. Pojawi się też możliwość sprzedawania KU u handlarzy za rozsądną cenę.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Dobry zarobek jest na broniach 65, dropić i sprzedawać u handlarzy. Pojawi się też możliwość sprzedawania KU u handlarzy za rozsądną cenę.

No te bronie na 60lvl sprzedawałem, bo po 40k się za nie dostaje około, a dropią nawet w m2 :)

Opublikowano

Na ku nie wprowadzajcie :( Bo na mojego archera to już nigdzie ku nie dostanę.. Nikt nie będzie trzymał tego na sklepie za 20k...

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Dokładnie tak jak Kolega TuFu x33 
Grubas nie banuje topki lub takich graczy którzy wyzywają bo wpakowali w is :)

Jeśli chcecie grać na wh/modzie to kupcie cos za 30/50 zl Grubas nawet was nie sprawdzi :)
Taka prawda i nikt mi tu nie wmówi że nie bo c***a sie znacie na tym :) siedze z gildią zgrani tam all mają wh/mod fubu podleciał do jednego pogadał z nim na pw i tyle dalej boci ;)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...