Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100 bodzi to przesada i nie mała. Sam może użyłem dopiero 20 bodzi i fms był już +8 i jakieś 3/4 razy +7. Trzeba trochę cierpliwości.

Na jakim lvlu najlepiej lecą wam fmsy i riby z bestów? Biłem je lvlami w przedziale 20-38 i nie zauważyłem aby na jakimś lvlu leciały lepiej a lekką ręką zbiłem ponad 200.
Który lvl polecacie na besty m2/dolina?

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam ribka+8 :) nie spalil jeszcze ani razu :) jak ktos pazerny bo +9 to tak jest  z tymi 100 bodzi przesada bo fms na +9 z tego co mowili ma 35% :) zwiekszyli duzo na fms +1,2,3,4,5 masz po 90 kilka % na +7 bodajze 65% bo zwiekszyli i ktos cos pisal 

a jakich bestow bijesz ;) ja Ci podpowiem z tych co na pl-u nie lotaja fms-y :D tylko z best zolnierz(dropnalem kilka wiec wiem) i best maniak :)

bardzo polecam robic misje ;) mi np wpadlo z jednej 40milionow expa :D

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Ile gra osob w godzinach szczytu? 2k+ to pewnie lekka reka, co nie?

Myslalem zeby zagrac ale post pana up nie napawa mnie optymizmem.

Jeżeli masz ochotę pograć na dłużej, nie koniecznie tylko na jednym serwerze, to zapraszamy. Tutaj na coś można zapracować, a gdzie indziej się oderwać od tego. Lub też na S1, tam o wiele łatwiej.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Właśnie wbiłem swojego fmsa na 9. Kilka bodzi i od +6 się udało z jednym niepowodzeniem po drodze na +8.
Besty biję wszystkie tj. łucznik specjalista żołnierz maniak i tak jak mówisz najwięcej leci mi z tych dwóch ostatnich. 
Rib poleciał mi tylko jeden i to na przeklętych.

Opublikowano

@sul94

Riby ładnie lecą na ezotach ja z 29lvem w trakcie dobijania 30 dropnąlem 2 <3

@Edit

Jutro poza ratami będzie drop szkat blasku?

No właśnie w planach nie miał być, ale przypominam, że w sobotę drop przez cały dzień. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Mimo ze hejtowalem ten serwer, z nudow wbilem.

I polecal bym zwiekszyc drop tych zmianek i dodan bo to jest masakra...

Polecam bic wszystkie mini bossy(dodania) oraz metki(zmianki)  co wiecej jesli chcesz sie wybic w sobote drop blaski np rada pustelnika 1kk+ :) 10 rad i kupujesz sobie np dzika :)

moze teraz ktos da ss z m1 jinno ;) dla niedowiarkow :D  masa sklepow :) 

wbijac warto :) gra sie mega

Opublikowano

Polecam bic wszystkie mini bossy(dodania) oraz metki(zmianki)  co wiecej jesli chcesz sie wybic w sobote drop blaski np rada pustelnika 1kk+ :) 10 rad i kupujesz sobie np dzika :)

moze teraz ktos da ss z m1 jinno ;) dla niedowiarkow :D  masa sklepow :)

wbijac warto :) gra sie mega

10 rad i dzik na 480 h z is?

Nie no chyba przesadziles za tanio cos ;p

Opublikowano

Czytam te wasze komentarze i mnie aż ... strzela ;) Dlaczego nie lecą bany za boty ? odpowiem Grubas nie chce stracić graczy a co za tym idzie hajsu na is 
Mówiłem i powtórzę jeszcze raz Gildia DMGloader i nie tylko ta gildia podałem dla przykładu  boci cały czas ;) Cwaniak (Kei) sam sie przyznał na ts że ma bota a grubas/bambus sprawdzają go i bana nie ma dlaczego ? bo nagrywa na yt ;)
Krew mnie k***a zalewa jak niektóre gimbusy które grają rok/2 lata w mt2 a tak k***a kozaczą jak by pozjadali wszystkie rozumy zrozumcie ja tu nie hejtuje srwera bo serwer jest stabilny i mogę tylko go za to polecić za nic więcej bo to złodziej/krętacz/oszust/ i zwykły cwaniak który wyzywa na ts swoich graczy po czym odpowie że to nie on albo zapomniał dlaczego nie gra na balmorce po 2/3k graczy tak jak to było na Rav....i bo niektórzy już wiedzą jaki jest Grubas i z każdym dniem będzie ich coraz mniej Gracze balmory utrzymują sie tylko dlatego bo to stabilny serwer nic więcej tam nie ma .

Moja opinia na temat tego serwera mogę powiedzieć 
Polecam za stabilność
Za wszystko inne Nie polecam ;)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Mimo ze hejtowalem ten serwer, z nudow wbilem.

I polecal bym zwiekszyc drop tych zmianek i dodan bo to jest masakra...

Wiem, że grałeś pewnie na serwerze gdzie Zaczarowania Przedmiotu były dostępne u handlarzy. Uwierz mi, że bardzo fajnie się gra jeśli chodzi o zaczarowania. Jak się ktoś przyłoży może spokojnie wymiksować sobie podstawowy ekwipunek do PŻ. I tak jak powiedział @dlugi136 również polecam bić minibosy oraz metiny.

50596142255057180250.png

Opublikowano

a osób w godzinach szczytu gra 1k 1.2k ;) na starcie było około 1900 graczy 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

@up, to właśnie dzięki niemu każdy gracz ma szansę porozmawiać, zapytać. Wątpię, żeby gdzieś tak szybko rozwiązywali problemy innych graczy. Ja też mogę się przyznać, że używam boota i co, uwierzysz mi? Więc proszę Cię..

ps. tak, a skąd masz takie informacje? Bo widzę, że chyba chodziłeś po m1 i liczyłeś graczy.. hehe

Więc jeżeli nie wiesz to się nie udzielaj, a graczy jest znaczny wzrost.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Mam uwierz mi jeśli jesteś członkiem z gildi DMGloader to pozdro :) każdy tam zapierdala na wh/modzie/mobber tak jak to było wczoraj pozdro dla tych co byli i słyszeli :>

Opublikowano

a osób w godzinach szczytu gra 1k 1.2k ;) na starcie było około 1900 graczy

Tylko że te 1,2k graczy to stali gracze, a nie jakieś dzieci które zmieniają serwer po tygodniu.

Ogólnie to na serwerze gra jakieś 2k osob, a srednio online jest 1,2-1,5 i ciągle rośnie.

Po drugie skoro nie grasz na Balmorze S2 to nie masz nic do powiedzenia i tylko ciągle spamisz nie na temat.. wyzywasz FuBu chociaż wiesz o nim tylko tyle że ubił smoka na marmurze i ma 105lv na Samos :)

nQ

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Mam uwierz mi jeśli jesteś członkiem z gildi DMGloader to pozdro :) każdy tam zapierdala na wh/modzie/mobber tak jak to było wczoraj pozdro dla tych co byli i słyszeli :>

A jak ja tak patrzę na Ciebie to jesteś jakaś ci*ta, bo na każdy serwer szukasz cheatów i w każdym temacie każdego serwera piszesz to samo, hehe... Pozdrawiam ozięble.

50596142255057180250.png

Opublikowano

widziałem kilka osób z tej gildii i nie mieli WH. Być może mieli mobbera ale co z tego? Ja też mam jak kończą mi się pelerynki, i nikt mi tego nie udowodni :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Wymieniles pierwszy plus serwera jakim jest stabilnosc i mowisz ze tylko tyle wiec teraz zapytam Ciebie pokaz mi jakiegos buga, pokaz mi olewanie ze strony administracji, pokaz mi pazernosc(ktos podal przyklad ze za sms dostajesz prawie tyle samo sm a mogliby polowe uwalic bo polowa idzie do HP), ludzi przybywa to widac i bedzie tak jak na Asc...  ze na poczatku 900 a po kilku tygodniach +3k  a dlaczego tak sadze bo serwer ma przyszlosc ludzie widza ze administracja pomocna(sam mialem dwa razy problem i otrzymalem pomoc naprawde szybko) szanuje Twoja opinie ze gracze boca masz do tego prawo ale z Twojego wnioskowania jestes jednym z tych graczy ktorzy graja a co wiecej kilka stron wczesniej napisales ze dostales bana :) wiec jednak banuja ;) 

zapraszam wszystkich ktorzy lubia ten klimat :) 

Opublikowano

Wymieniles pierwszy plus serwera jakim jest stabilnosc i mowisz ze tylko tyle wiec teraz zapytam Ciebie pokaz mi jakiegos buga, pokaz mi olewanie ze strony administracji, pokaz mi pazernosc(ktos podal przyklad ze za sms dostajesz prawie tyle samo sm a mogliby polowe uwalic bo polowa idzie do HP), ludzi przybywa to widac i bedzie tak jak na Asc...  ze na poczatku 900 a po kilku tygodniach +3k  a dlaczego tak sadze bo serwer ma przyszlosc ludzie widza ze administracja pomocna(sam mialem dwa razy problem i otrzymalem pomoc naprawde szybko) szanuje Twoja opinie ze gracze boca masz do tego prawo ale z Twojego wnioskowania jestes jednym z tych graczy ktorzy graja a co wiecej kilka stron wczesniej napisales ze dostales bana :) wiec jednak banuja ;)

zapraszam wszystkich ktorzy lubia ten klimat :)

no bug był, gdzie w misji na 39/41 były chinskie znaczki.

­

Opublikowano

no bug był, gdzie w misji na 39/41 były chinskie znaczki.

­

To naprawdę wielki bug...zniszczył całą gospodarkę serwera i niektórzy dorobili się pewnie na tym eq+9 i skilli P.

To jest nic w porównaniu z bugami które występują na innych serwerach czy to na początku czy nadal.

Opublikowano

To naprawdę wielki bug...zniszczył całą gospodarkę serwera i niektórzy dorobili się pewnie na tym eq+9 i skilli P.

To jest nic w porównaniu z bugami które występują na innych serwerach czy to na początku czy nadal.

Ale gracz zgłosił? Zgłosił i bardzo dobrze, też dba o serwer. Akurat to nie "chińskie znaczki" tylko padło "polskie kodowanie" w quescie i zamiast polskich znaków były jakieś ŁĘąźć

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...