Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak użyje brązowego certyfikatu (który daje 2lvle konia) na 9 poziomie mojego kucyka to wbije mi boja? :)

Tak. Będziesz miał 11lvl i zgłoś sie po księgę przywołania do stajennego.

Opublikowano

Jak użyje brązowego certyfikatu (który daje 2lvle konia) na 9 poziomie mojego kucyka to wbije mi boja? :)

ta wbije Ci normalnie lv

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

nei działa strona, forum i serwer ale fubu jest na tsie to pewnie już ogarniają

graphic.png

Opublikowano

@RidensMoriar

Ja siedzę na pustyni 2h i mam 52 sztuki także pozdrawiam :)

Jutro OX <3

Ten drop blaskow to jakas kpina... siedze w m2 i ciagle mam 0 a mam lvl 18+

lepiej idz drop na zaprzysiężone w M1 lepiej dropi i wiele

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

FuBu zamiast banować botów to ich upomina. Przed chwilą widziałem taką akcję w m2...

Opublikowano

Zablokował drop blasków od 1lvl, bo za dużo byśmy zyskali, ale pazerność, tylko kasa i kasa. Konkurencyjne serwery (ravia, ascarial) mają młodszych administratorów, wożą się świetnymi samochodami, ale takiej pazerności na $ nie ma ... z grzybnią!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Zablokował drop blasków od 1lvl, bo za dużo byśmy zyskali, ale pazerność, tylko kasa i kasa. Konkurencyjne serwery (ravia, ascarial) mają młodszych administratorów, wożą się świetnymi samochodami, ale takiej pazerności na $ nie ma ... z grzybnią!

na sravii masz za 4 stowki teczaka + Xk przekretow

Opublikowano

Efekty "ulepszania" z dziś.
Kowal spalił 5x Smoczą Zbroje na +7.
Kowal spalił 4x Ebo na +7.
Kowal spalił 2x Ebo na +8...
Jedyne co kowal zrobił to czarna okrągła na +6 oraz upiorna na +5.

Z tylu sztuk ebo+7 co chciałem wkuć na +8 to na plu na pewno jedna by weszła.
Czy tu % szans na +7/8 jest mniejszy niż na plu?

Zablokował ze względu na boty. 
Pisząc jak WitekCebula można stwierdzić że inne serwery nie blokują dropu blasków dla botów 1lvl ponieważ chcą aby jak najwięcej botów dropiło aby gracze mieli łatwiej i więcej graczy doładowało im konto.

Opublikowano

Efekty "ulepszania" z dziś.

Kowal spalił 5x Smoczą Zbroje na +7.

Kowal spalił 4x Ebo na +7.

Kowal spalił 2x Ebo na +8...

Jedyne co kowal zrobił to czarna okrągła na +6 oraz upiorna na +5.

Z tylu sztuk ebo+7 co chciałem wkuć na +8 to na plu na pewno jedna by weszła.

Czy tu % szans na +7/8 jest mniejszy niż na plu?

Zablokował ze względu na boty. 

Pisząc jak WitekCebula można stwierdzić że inne serwery nie blokują dropu blasków dla botów 1lvl ponieważ chcą aby jak najwięcej botów dropiło aby gracze mieli łatwiej i więcej graczy doładowało im konto.

wątpię żeby zmniejszali % na ulepszenie (w porównaniu do PL), moim zdaniem miałeś mega pecha :P

graphic.png

Opublikowano

wątpię żeby zmniejszali % na ulepszenie (w porównaniu do PL), moim zdaniem miałeś mega pecha :P

Nie mega pecha, bo tak jest na tym serwerze. Wbić tu coś na 9 graniczy z cudem. Po ponad tygodniu gry jest pare broni na 30 lvl+9, a to coś świadczy. ;)

Opublikowano

Uświadomię Cię, że zablokował od 1lvl-a, bo botów w m1 na psach byłoby po kilka na spocie... Na s1 usunęli drop zmianek z m1, bo były boty w m1, więc nie martw się wiedzą co robią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...