Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz tak sadze ze jednak znajda sie osoby co beda kuly takie itemki wlasnie po to aby to sprzedac z zyskiem :) ja Ci proponuje np zrobic kilka +7 i pozniej +8 i jakos skrecic ten zwoj i starac sie bic wyzej mysle ze kilka tygodni i wszystko sie wyklaruje zobaczysz kilka eventow ze szkatami i ludzie zaczna np skupowac zmianki za itemy itd  zawsze na hardach tak bylo odkad pamietam :) 

1098661510207295168367114346251903210680

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziś też drop szkat blasku od 19:00 do 21:00 yes?

przecież masz w najlepszej odpowiedzi kalendarz :P jutro nie ma, tylko w sobote

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić link klienta z mega.co.nz? Od 15 minut próbuję pobrać clienta i nie mogę wejść na stronę balmory (DDoSy?)

qsHVsoT.png

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić link klienta z mega.co.nz? Od 15 minut próbuję pobrać clienta i nie mogę wejść na stronę balmory (DDoSy?)

U mnie strona Balmory działa bez problemu.

579571423327107377857.png

Opublikowano

U mnie połączenie się resetuje, mimo że wcześniej strona działała prawidłowo. Pobieranie bespośrednio ze strony również mi nie działa dlatego chciałem właśnie link do mega.co.nz.

qsHVsoT.png

Opublikowano

juz normalnie mozesz pobrac :) http://s2.balmora.pl/pobierz/

nie wiem czy mozna wrzucac ale lap 

https://mega.co.nz/#!B5hQzaTa!PpV-pc7bQyuOf8cailOjST0QO5L8prevek3HCgWZrRg

to jest z ich strony 

https://www.virustotal.com/en/url/274b18e83a3b2b1db2350782fdb36e225aa3d656f350d26269233ac115c82f67/analysis/1423258105/

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Dzięki wielkie, tego właśnie potrzebowałem. W dalszym ciągu z nieznanej mi przyczyny nie mogę połączyć się z ich stroną, i nie jest to wina antywirusa, zapory, ani ciasteczek.

@Edit

Dobra sprawa rozwiązana. Comodo zablokowało mi z nieznanych przyczyn stronę balmory bez informowania mnie o tym.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Dzięki wielkie, tego właśnie potrzebowałem. W dalszym ciągu z nieznanej mi przyczyny nie mogę połączyć się z ich stroną, i nie jest to wina antywirusa, zapory, ani ciasteczek.

@Edit

Dobra sprawa rozwiązana. Comodo, zablokowało mi z nieznanych przyczyn stronę balmory bez informowania mnie o tym.

wyskakuje jakiś błąd czy po prostu się nie wczytuje? może twoje ip jest zablokowane? najlepiej jakbys wbił na tsa i pogadał z administracją, często są na tsie wiec z tym nie bedzie problemu

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Serwer dopiero się rozkręca

jest 2k graczy + z dnia na dzień przychodzą nowi :)

Najlepszy HARD W Polsce,

Polecam!!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

wyskakuje jakiś błąd czy po prostu się nie wczytuje? może twoje ip jest zablokowane? najlepiej jakbys wbił na tsa i pogadał z administracją, często są na tsie wiec z tym nie bedzie problemu

Już sobie z tym poradziłem :).

qsHVsoT.png

Opublikowano

Mam dziwne wrażenie ze z metinów 45 i 55 nie dropią szkatułki kd poz.II natomiast z metinów 40 dość często. 

Będzie kiedyś wprowadzony system mega wierzchowców?

Opublikowano

skąd jest dedyk skoro za 7kafli ? ^^

Takie rzeczy nie powinny Cie interesować. Ważne ze jest to najstabilniejszy serwer wraz z s1 w polskim Metinie i długo jeszcze tak będzie. W obecnych czasach gdy za serwery biorą sie dzieci i kompletni amatorzy jest problem ze stabilnością, jednak Balmora to projekt pełen profesjonalizmu.

Opublikowano

Takie rzeczy nie powinny Cie interesować. Ważne ze jest to najstabilniejszy serwer wraz z s1 w polskim Metinie i długo jeszcze tak będzie. W obecnych czasach gdy za serwery biorą sie dzieci i kompletni amatorzy jest problem ze stabilnością, jednak Balmora to projekt pełen profesjonalizmu.

W sumie nie jedyny z taka stabilnoscia ale w czolowce :)

Ja mam kilka pytan, bo obserwuje ten temat i zastanawiam sie czy rozpoaczac tu gre czy poki co jeszcze sobie darowac.

1. Jak wyglada ta sprawa botow? Zajeli sie tym, banuja, czy dalej masa ich?

2. Sporo ludzi?

3. Czy ceny sa juz "kosmiczne", np ku typu aura,ostrze sa ciezkie do zdobycia?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

W sumie nie jedyny z taka stabilnoscia ale w czolowce :)

Ja mam kilka pytan, bo obserwuje ten temat i zastanawiam sie czy rozpoaczac tu gre czy poki co jeszcze sobie darowac.

1. Jak wyglada ta sprawa botow? Zajeli sie tym, banuja, czy dalej masa ich?

2. Sporo ludzi?

3. Czy ceny sa juz "kosmiczne", np ku typu aura,ostrze sa ciezkie do zdobycia?

Booty są w miarę możliwości na bieżąco banowane, na brak ludzi nie narzekamy, a ceny na rynku dość niskie, można kupić aurę czy ostrze.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Racja full profeska

7988214050709501050784.jpg

Opublikowano

sytuacja z s1 + włam + była cofka o MAX ileś tam minut

a na dreikonie i innych debilnych serwach mieliscie o pare dni

a i to bylo 3 lata temu

Opublikowano

Haha to się nazywa profesjonalne podejście administracji do serwera :D

Fake screeny, czy rill? :O

Grałem i nie widziałem takiej sytuacji?..

Opublikowano

sytuacja z s1 + włam + była cofka o MAX ileś tam minut

a na dreikonie i innych debilnych serwach mieliscie o pare dni

a i to bylo 3 lata temu

Data nie mam tutaj żadnego znaczenia :) To się stało więc nie mów że to było 3 lata temu i każdy o tym zapomina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...