Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie tak jak Kolega TuFu x33 

Grubas nie banuje topki lub takich graczy którzy wyzywają bo wpakowali w is :)

Jeśli chcecie grać na wh/modzie to kupcie cos za 30/50 zl Grubas nawet was nie sprawdzi :)

Taka prawda i nikt mi tu nie wmówi że nie bo c***a sie znacie na tym :) siedze z gildią zgrani tam all mają wh/mod fubu podleciał do jednego pogadał z nim na pw i tyle dalej boci ;)

dobra koleś nie siej fermentu bo od początku oczerniasz ten serwer. jak ci sie nie podoba to po prostu nie graj i tyle, raz nie poleciłeś i to zdecydowanie wystarczy

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na ku nie wprowadzajcie :( Bo na mojego archera to już nigdzie ku nie dostanę.. Nikt nie będzie trzymał tego na sklepie za 20k...

Znajdziesz, znajdziesz, ale wiesz.. 20k przykładowo u handlarzy a na sklepie zarobisz więcej za KU? :P

50596142255057180250.png

Opublikowano

Polecam serwer i powiem szczerze że to nie taki ciężki hard jak mówiono na początku. Według mnie jest ogólnie 3x łatwiej niż na PLu

Polecam gorąco jest 2k graczy+ !!!!¡¡¡¡¡

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Polecam serwer i powiem szczerze że to nie taki ciężki hard jak mówiono na początku. Według mnie jest ogólnie 3x łatwiej niż na PLu

Polecam gorąco jest 2k graczy+ !!!!¡¡¡¡¡

Ale jednak nuta hardu jest zachowana, w tych czasach już nie ma tego typu serwerów... Wszystko tylko, fun, fun, fun..

Jeżeli ktoś lubi typowego Metina to może spróbować zagrać tutaj. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Ale jednak nuta hardu jest zachowana, w tych czasach już nie ma tego typu serwerów... Wszystko tylko, fun, fun, fun..

Jeżeli ktoś lubi typowego Metina to może spróbować zagrać tutaj. :)

Niezależnie na jakim serwerze się gra to zabawa, przyjemność i chwila relaksu siedzi w człowieku.  xD

Opublikowano

Nie rozumiem tego co napisałeś. Niezależnie na jakim serwerze się gra to zabawa, przyjemność i chwila relaksu siedzi w człowieku.  xD

To ja wiem, nie zrozumiałeś :P

Po prostu serwery odbiegają już od wyglądu Metin2. :P

50596142255057180250.png

Opublikowano

Przepraszam, że porównam Balmorę do Ravii. Balmora przypomina PL'a w 80%, a Ravia jako serwer Hard to z 40% PL'a max...

Klimat zachowany i wszystko - jedynie nowości nie ma wprowadzonych typu pasy itd ale to tylko lepiej dla nas!

"Faster" czy jak ty się tam zwiesz - Akurat znawcą to ty na tym forum nie jesteś w żadnym dziale. Jedna ocena negatywna wystarczy, a takie teksty bez dowodów można sobie wsadzić... 

Gildia Zgrani jest naprawdę do bani ale jak nawet Fubu by ją usunął to za sekundę by była taka sama. Mają dużo graczy i są najlepsi więc wiele im można zazdrościć, ale grajcie i też tacy będziecie !

Opublikowano

Oho akurat ;p 

Dzisiaj po 20 zmianek i dodań w m1 wydropiłem nie wiem jakim cudem + te wszystkie KU ;p Masakra xD

Ps: Odświeżajcie temat żeby był na górze i było dużo ludzi na serwie !

Czyli to Ty wybijasz mi metki i bosy.

Opublikowano

Moja propozycja taka jest żeby z ox'a itemami nie można było handlować. Bo OX to ma być zabawa, a nie sposób na zarobek, bo ktoś sobie po 12 kont wbije i jest w sporo na +. Druga sprawa to zmniejszenie dropu róznych itemów, których wartość spada szybko (np medal konny)

Opublikowano

Moja propozycja taka jest żeby z ox'a itemami nie można było handlować. Bo OX to ma być zabawa, a nie sposób na zarobek, bo ktoś sobie po 12 kont wbije i jest w sporo na +. Druga sprawa to zmniejszenie dropu róznych itemów, których wartość spada szybko (np medal konny)

Zgadza się, a co do medali to mamy trochę pomysłów i jak wybierzemy najlepszy to wprowadzimy na serwer. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

No i to mi się podoba, że ox to nie będzie zarobek, a zabawa. A co do kostiumów będą dostępne na serwerze?

Są dostępne na serwerze kostiumy, z dungeonów a dokładnie szkatułek zdobywanych z dungeonów.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Są dostępne na serwerze kostiumy, z dungeonów a dokładnie szkatułek zdobywanych z dungeonów.

Kurcze chciałbym do 50lvla zdobyć jedną radę pustelnika, a tu nic ;(

Przeczytanie 50ku x 6h gdzie egzo też jest mało, jest naprawdę wyczynem ;( Liczę na pączki <3

Opublikowano

Jakie są szanse na wejście skila na G z m7,m8,m9?

Dokładnie nie pamiętam ale coś typu: m7 -> 30%, m8 -> 50% m9 -> 70% m10 -> wiadomo 100%.

I w sumie jestem tego pewien w 99% prc, jedynie jaka zmiana może być to 33% , 55% ,77%

50596142255057180250.png

Opublikowano

! Próbuje zrobić lv'e konia po bojowcu czyli 12+ i czas oczekiwania jest za duży! Jest ponad 24 godziny! Np. Wczoraj robiłem 13lv konia o 10.00 a teraz kolejnego nie mogę zrobić o 12.00. Naprawcie to

Opublikowano

podczas expienia 4x koziki wyleciały w ciągu godziny ;p

Wbije 50 i zaczne robić misje na konia.

Polecam serwer !

A co nas to interesuje? he

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

A co nas to interesuje? he

Pewnie nic. Ale pisze w tym temacie po to żeby był na górze ;) Marnowanie kilku sekund na odpowiedź dla cb... Masakra.

Opublikowano

Gdzie expic 50lvl chłopaczki? W v1 mnie troche ciężko ninja, robić sobie buffa i próbować tam dalej? :)

50lvl w v1 nie dajesz rady? Trochę dziwne ale ninja chyba stworzona do tego nie jest ;p

Dziwne, że do 50lvla nie zrobiłeś sobie buffa jeszcze. Expi się szybciej i przyjemniej więc polecam. Na każdy dungeon albo coś się buff przydaje więc to mus go mieć ;)

Kto na to nie czeka :D Liczę że będą dropić zwoje egzo :D

Kurcze... 20 wyświetleń pod filmikiem, a robisz lepsze filmy niż nie jeden mający 500 wyświetleń xD Poproś kogoś o reklamę, chyba że nie masz hajsu żadnego ;p

Co do Balmory to szkoda, że dzisiaj nic ciekawego nie było oprócz DT z GM;em ;p

Opublikowano

50lvl w v1 nie dajesz rady? Trochę dziwne ale ninja chyba stworzona do tego nie jest ;p

Dziwne, że do 50lvla nie zrobiłeś sobie buffa jeszcze. Expi się szybciej i przyjemniej więc polecam. Na każdy dungeon albo coś się buff przydaje więc to mus go mieć ;)

Kurcze... 20 wyświetleń pod filmikiem, a robisz lepsze filmy niż nie jeden mający 500 wyświetleń xD Poproś kogoś o reklamę, chyba że nie masz hajsu żadnego ;p

Co do Balmory to szkoda, że dzisiaj nic ciekawego nie było oprócz DT z GM;em ;p

Zawsze też nie może być, wiadomo.. Nie róbmy z Balmory mediuma, czy easy. :P

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...