Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może i ja wypowiem się co do botów. Na youtube jest pełno projektów z bugami na s1 które wciąż istnieją - typu pelerynki czy też zapomniany BUG z zmiankami! Jest to najciekawsze, bo oni podnieśli tylko cene pelerynek - do 16kk, gdzie i tak bug wciąż występował.

Ciekawsze jeszcze dowody - fubu o tym wiedział, bambusek to samo - teraz macie odpowiedź, dlaczego ludzie z Topki tak strasznie szybko wbijali lvl. Jeden kd + podzielenie z 10 staków 200 pelerynek / odjąć od każdej 200 - 19 - za chwile doładowuje nam następne 200.

Co do s2 - 90% serwera leci na wh/mobber. Dlaczego? Ledwo co wejdę na 5-10 lvl i widzę jak w m1 latają po spotach całymi dniami lurując moby. Następnego dnia poprosiłem kolegę, który ma 35 lvl, expi na bo. Spoty zajęte, fakt, serwer jest stabilny ale to  nic nie zmienia, że jesteście zwykłymi jego "kieszonkowymi". Wracając do expa na bo - widziałem po 4-5 osób w pt ( z czego 1 szamanka, buff). Nie przejechałem się - każdy z nich posiadał WH.

A kto tutaj się chwali? To raczej jest "chęć" pokazania, jaki Fubu jest pazerny na kasę i jak łatwo kupując coś z is + jadąc z topką, można się wybić na cheatach nie dostając bana. SMS'em - Pet + wierzchowiec - prawie 150zł. To już jest sam "dowód" że chcą zarobić jak najwięcej. Opcja przelewem która zawsze powinna być ułatwieniem od "sms'a" a tutaj tylko 20-30-40 sm więcej.

To nie jest hejt, tylko prawda której ludzie nie potrafią przyjąć do siebie. Smutne jest to, że twierdzicie iż osoby, które chcą coś wam udowodnić to ich wyzywacie że maja ból dupy o to, że ktoś zarabia. Do innych ludzi, którzy chcą Ci udowodnić prawdę twierdzisz  że jest osobą która czegoś zazdrości? Proszę was, śmiech na sali, sami się pogrążacie takim gadaniem.

Wybacz ale nie jestem pazerny na hajs, mamy spore wydatki, opłacenie maszyny za 7k zł też trzeba do tego ts + licka+ licka na forum+ inne usługi w tym opieka nad serwerem + modów+ prezki+ youtuberów więc sam rozumiesz. Ceny są okey, różnią się, za przelewy więcej sm otrzymujesz z racji prowizji 1,5% a za sms 50% prowizji biorą + podatek.

Jak na sra...... były diaxy po 400 zł to nikt nie płakał ^^

Czytam te wasze komentarze i mnie aż ... strzela ;) Dlaczego nie lecą bany za boty ? odpowiem Grubas nie chce stracić graczy a co za tym idzie hajsu na is 

Mówiłem i powtórzę jeszcze raz Gildia DMGloader i nie tylko ta gildia podałem dla przykładu  boci cały czas ;) Cwaniak (Kei) sam sie przyznał na ts że ma bota a grubas/bambus sprawdzają go i bana nie ma dlaczego ? bo nagrywa na yt ;)

Krew mnie k***a zalewa jak niektóre gimbusy które grają rok/2 lata w mt2 a tak k***a kozaczą jak by pozjadali wszystkie rozumy zrozumcie ja tu nie hejtuje srwera bo serwer jest stabilny i mogę tylko go za to polecić za nic więcej bo to złodziej/krętacz/oszust/ i zwykły cwaniak który wyzywa na ts swoich graczy po czym odpowie że to nie on albo zapomniał dlaczego nie gra na balmorce po 2/3k graczy tak jak to było na Rav....i bo niektórzy już wiedzą jaki jest Grubas i z każdym dniem będzie ich coraz mniej Gracze balmory utrzymują sie tylko dlatego bo to stabilny serwer nic więcej tam nie ma .

Moja opinia na temat tego serwera mogę powiedzieć 

Polecam za stabilność

Za wszystko inne Nie polecam ;)

Wnioskuje że chyba ktoś ci płaci za spam w temacie o naszym serwerze :>?

Serwer stabilny, polecam ;]

Na Weekend dojdzie ewent (szkaty hematyczne^^)

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moby na dungeounie 60lvl (- lodowy ) są zbugowane, mianowicie całe "Brody" nie wchodzi w nich dmg, jedynie można skillem coś uderzyć w nie. Proszę o naprawienie tego.

Pozdrawiam PGT .

Opublikowano

Zwiększcie ilość zmianek z metków 30+..... MASAKRa, nie dosć ze to rzadko leci to jeszzcze 1.

I czego Ty narzekasz chłopie? Bo nie masz fms + 9 42 srednie i eq perf? To ma przypominać bardziej PL niż bardziej Medium'a.

Opublikowano

I czego Ty narzekasz chłopie? Bo nie masz fms + 9 42 srednie i eq perf? To ma przypominać bardziej PL niż bardziej Medium'a.

wtf

tak samo, żeby te pudełka z kd częściej leciały....

Zmianki dropia tylko trzeba je dropić i się troszkę do tego przyłożyć. :)

Pozdrawiam i zapraszam.

szczegol, ze caly czas na metkach siedze, a mnie na rekawice nie stac.

Opublikowano

wtf

tak samo, żeby te pudełka z kd częściej leciały....

szczegol, ze caly czas na metkach siedze, a mnie na rekawice nie stac.

Będzie event w sobotę, to wydropisz łapki na 2h ;]

Tak ekspią  na BO

694991423218570349215.jpeg

Opublikowano

Będzie event w sobotę, to wydropisz łapki na 2h ;]

Tak ekspią  na BO

Po co mi na 2h? Jednego metka bede szukał 2h... zwiększcie ilość zmianek przynajmniej, w zależności od poziomu metina.

Opublikowano

Czytam te wasze komentarze i mnie aż ... strzela ;) Dlaczego nie lecą bany za boty ? odpowiem Grubas nie chce stracić graczy a co za tym idzie hajsu na is 

Mówiłem i powtórzę jeszcze raz Gildia DMGloader i nie tylko ta gildia podałem dla przykładu  boci cały czas ;) Cwaniak (Kei) sam sie przyznał na ts że ma bota a grubas/bambus sprawdzają go i bana nie ma dlaczego ? bo nagrywa na yt ;)

Krew mnie k***a zalewa jak niektóre gimbusy które grają rok/2 lata w mt2 a tak k***a kozaczą jak by pozjadali wszystkie rozumy zrozumcie ja tu nie hejtuje srwera bo serwer jest stabilny i mogę tylko go za to polecić za nic więcej bo to złodziej/krętacz/oszust/ i zwykły cwaniak który wyzywa na ts swoich graczy po czym odpowie że to nie on albo zapomniał dlaczego nie gra na balmorce po 2/3k graczy tak jak to było na Rav....i bo niektórzy już wiedzą jaki jest Grubas i z każdym dniem będzie ich coraz mniej Gracze balmory utrzymują sie tylko dlatego bo to stabilny serwer nic więcej tam nie ma .

Moja opinia na temat tego serwera mogę powiedzieć 

Polecam za stabilność

Za wszystko inne Nie polecam ;)

Po pierwsze nie obrazaj nikogo bo jak pamietam sam wazysz 140 kg.

Po drugie moja gildia nie boci, a jezeli by bocila h** Ci do tego grubasie.

Po trzecie nie przyznawalem sie do niczego bo niczego nie mam, to ze jestem PRO nie oznacza ze musze miec jakies boty.

To by bylo chyba na tyle PŁACZKU i nie pisz juz farmazonow BŁAGAM :*

Oczywiscie zapraszam na serwer

Opublikowano

Po trzecie nie przyznawalem sie do niczego bo niczego nie mam, to ze jestem PRO nie oznacza ze musze miec jakies boty.

wtf

Opublikowano

Wbiłem na serwerze +70 lv i mam mieszne uczucie do tego serwera. Po pierwsze to kwestia metinów z 85 nie wiem czy w ogole leci ku. Lepiej tutaj zostać na około 30-50 lvl, bo potem jest slabo z zarobkiem, bo bijąc metina np metka 70 mamy taki sam drop, jak z metka 35, a bijemy napewno x2/x3 dluzej go. Druga chyba bardziej wkurwiajaca sprawa jest kowal, nie wiem jak to działa, ale przez to zniechęciłem się do gry. Od początku serwera ulepszam fms'a i raz był tylko +8, a aktualnie jest +5. Jak ktoś ma stalowe nerwy to dla niego serwera, bo ja po woli odpuszczam, bo jeśli przez 5 dni nie mogę ulepszyć glupiego fms'a na którego jest wiecej % niż inne itemu, to nie wiem czy za pół roku będzie tu bojowy +9. Licząc, że inni grają po 2-5h to nie wiem czy za rok będą mieli jakieś dobre eq. Można nawet w m1 sobie popatrzeć na innych graczy. Teraz pewnie jest około 10 broni na 30 +9, a mamy tydzień serwera. Doskonale wiem, że to ma być HARD, ale większość graczy się zniechęci do tego serwera, jak będą przez 2 tygodnie próbowali ulepszyć fms'a. Nie chce nawet wspominać o innych itemach, bo jest tragedia.

Serwer oczywiście polecam, ale jeśli ktoś ma slabe nerwy niech lepiej nie wibija, bo tak jak szybko pograł, tak szybko usunie. Hejo...

Nie wiem czy czysty przypadek, ale na początku serwera, jak lecialy blaski, to bodzie lepiej leciały niż ostanio.

Opublikowano

Taki cwany jesteś keiu :) ze aż mi ciebie żal chłopaku ;) gdybyś nie dostał isa od fubu to byś ... nagrywał siedze z wami na ts i słyszę wszystko więc nie pierdol że twoja gildia nie ma cheatów bo nagram kogoś od was i będzie ci łyso :)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Wbiłem na serwerze +70 lv i mam mieszne uczucie do tego serwera. Po pierwsze to kwestia metinów z 85 nie wiem czy w ogole leci ku. Lepiej tutaj zostać na około 30-50 lvl, bo potem jest slabo z zarobkiem, bo bijąc metina np metka 70 mamy taki sam drop, jak z metka 35, a bijemy napewno x2/x3 dluzej go. Druga chyba bardziej wkurwiajaca sprawa jest kowal, nie wiem jak to działa, ale przez to zniechęciłem się do gry. Od początku serwera ulepszam fms'a i raz był tylko +8, a aktualnie jest +5. Jak ktoś ma stalowe nerwy to dla niego serwera, bo ja po woli odpuszczam, bo jeśli przez 5 dni nie mogę ulepszyć glupiego fms'a na którego jest wiecej % niż inne itemu, to nie wiem czy za pół roku będzie tu bojowy +9. Licząc, że inni grają po 2-5h to nie wiem czy za rok będą mieli jakieś dobre eq. Można nawet w m1 sobie popatrzeć na innych graczy. Teraz pewnie jest około 10 broni na 30 +9, a mamy tydzień serwera. Doskonale wiem, że to ma być HARD, ale większość graczy się zniechęci do tego serwera, jak będą przez 2 tygodnie próbowali ulepszyć fms'a. Nie chce nawet wspominać o innych itemach, bo jest tragedia.

Serwer oczywiście polecam, ale jeśli ktoś ma slabe nerwy niech lepiej nie wibija, bo tak jak szybko pograł, tak szybko usunie. Hejo...

Nie wiem czy czysty przypadek, ale na początku serwera, jak lecialy blaski, to bodzie lepiej leciały niż ostanio.

ja zrobilem riba na +8 i szczerze na ta chwile mi to starczy jak bedzie mnie pozniej stac kupie ten zwoj z% na lepsze ulepszanie 

nie wiem jak jest na 70+ bo mam 50+ no ale jezeli jest tak ze drop jest identyczny to troche lipa mysle ze mogliby troche zedytowac drop aby bylo to bardziej na miejscu wydaje mi sie ze jezeli np nie masz nerwow do ulepszania zrob go do +7/8 skrec jakies yangi i zamien sie z kims kto ma +9 ;)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Taki cwany jesteś keiu :) ze aż mi ciebie żal chłopaku ;) gdybyś nie dostał isa od fubu to byś ... nagrywał siedze z wami na ts i słyszę wszystko więc nie pierdol że twoja gildia nie ma cheatów bo nagram kogoś od was i będzie ci łyso :)

Przecież te DMGLoader to boty, od zawsze grają na wh i innych haxach. Sam kei pewnie ciśnie na wh, bo FuBu mu nic nie zrobi. ( reklama ) 

Serwer ciekawy, lecz moim zdaniem nie wypalił. 

Gra tu chociaż 1k typa? 

Truta only rip?

­

Opublikowano

Przecież te DMGLoader to boty, od zawsze grają na wh i innych haxach. Sam kei pewnie ciśnie na wh, bo FuBu mu nic nie zrobi. ( reklama ) 

Serwer ciekawy, lecz moim zdaniem nie wypalił. 

Gra tu chociaż 1k typa? 

Truta only rip?

­

dziennie ponad 1k

ta, truta rip

Opublikowano

ja zrobilem riba na +8 i szczerze na ta chwile mi to starczy jak bedzie mnie pozniej stac kupie ten zwoj z% na lepsze ulepszanie 

nie wiem jak jest na 70+ bo mam 50+ no ale jezeli jest tak ze drop jest identyczny to troche lipa mysle ze mogliby troche zedytowac drop aby bylo to bardziej na miejscu wydaje mi sie ze jezeli np nie masz nerwow do ulepszania zrob go do +7/8 skrec jakies yangi i zamien sie z kims kto ma +9 ;)

Masz racje, ale jest tak mało przedmiotów +9 po tygodniu gry. Dlatego taką tarcze na 61+9 nie będzie tak za miesiąc latwo wymienic. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...