Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepsze jest to ze ludzie ktorzy tak bardzo narzekaja i jecza sami graja i sie przekonuja ;]

przyklad: w redach jest gracz o nicku syfiasta od poczatku narzeka ale gra caly czas nawet wczoraj o 3 napierdzielal/la ;]  ludzie maja bol dupy tak bylo jest i bedzie o hackach jest tak jak mowilem moze i sa ale 4x bedziesz bocil za 5x banik i po co??

najlepsze to ze jak rav.. wychodzila i mieli teczowy w is nikt nie narzekal :D a jak tam robili przekrety to cisza byla bo to przeciez Isa.. 

ja zapraszam bo serwer godny polecenia 

1098661510207295168367114346251903210680

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest tu opcja na mpc zeby ignorowac posty poszczegolnych dałnów? te same typki spamuja morda od poczatku prezentacji tylko nikt nie wie po co

Niestety nie ma, a szkoda.

Opublikowano

Powiem tak , bociłem sobie w ustronnym miejscu , bardzo przyjemniacko , wiem że mnie tam nikt nie zobaczy ,powoli lvl wbijam , nagle patrze a tu koleś bije metka .. mówie dobra odpal już to WH , normalnie na luzie mi podziękował odpalił , dobił pojechał dalej. Tu 75% serwera ma cheaty , 20% nie wie jak je wgrać . A 5 % to admini. Ludzie obudzcie sie , co ten serwer ma w sobie takiego wyjątkowego ? na 5 osób 4 mają dzika , gość dorobił sie kasiury i sie powoli dorabia coraz to większej  , jeśli chodzi o stabilnosc 9/10 , tutaj nie ma problemów , nie pozostaje mi nic innego jak kupić dzika , PD i j**** do końca na WH BO I TAK MI NIC NIE ZROBIĄ :D

No chwal się, że grasz na cheatach. Jesteś po prostu słaby i ten serwer nie dla Ciebie. Odpowiem Ci ma taki serwer wyjątkowego to, że nie ma takich hejterów jak Ty, bo taki jak ty nigdy tu nie będzie grał, bo serwer jest dla niego trudny. Nie wiem czy płaczesz, że Cię nie stać na dzika, ale Ty nikomu nie dałeś tych pieniedzy to ich sprawa i gówno Ci do tego.  Kolejna sprawa wiemy, że serwer jest stabliny, dlatego można sobie pozwolić wydać tutaj kase. Zwykła zazdrości polskiego cebulaka, bo ktoś zarabia, a Ty dalej trzepiesz biede. Załóż serwer i tez zarabiaj. Nie wiem czy myślisz troche, ale 100% serwerów metin2 jest dla kasy, bo ktoś ma takie pojecia, jak bambus, dlaczego nie ma korzystać z tego.  Jaki zadowolony jestes z tego, że będziesz grał na wh, jaki ty jesteś sprytny.  

Opublikowano

@Vertoi chodzi mu o to ze zrobili blad w kalendarzu bo jest juz luty a serwer wystartowal 30 stycznia ,mam nadzieje ze wyjasnilem xD

Opublikowano

No chwal się, że grasz na cheatach. Jesteś po prostu słaby i ten serwer nie dla Ciebie. Odpowiem Ci ma taki serwer wyjątkowego to, że nie ma takich hejterów jak Ty, bo taki jak ty nigdy tu nie będzie grał, bo serwer jest dla niego trudny. Nie wiem czy płaczesz, że Cię nie stać na dzika, ale Ty nikomu nie dałeś tych pieniedzy to ich sprawa i gówno Ci do tego.  Kolejna sprawa wiemy, że serwer jest stabliny, dlatego można sobie pozwolić wydać tutaj kase. Zwykła zazdrości polskiego cebulaka, bo ktoś zarabia, a Ty dalej trzepiesz biede. Załóż serwer i tez zarabiaj. Nie wiem czy myślisz troche, ale 100% serwerów metin2 jest dla kasy, bo ktoś ma takie pojecia, jak bambus, dlaczego nie ma korzystać z tego.  Jaki zadowolony jestes z tego, że będziesz grał na wh, jaki ty jesteś sprytny.  

Mateusz , idz Fubonowi okna w piekarni umyj i jakąś duża bułkę zjedz bo gwiazdorzysz . Jestem sprytny dymam go jak idzie , stać mnie na dzika , BA stać mnie nawet na 10 dzików jaki i 20 . Poczytałbyś wcześniejsze moje komentarze to byś wiedział że mu zle nie życzę , ja po prostu uważam że jest pazerny i w końcu sie przekonacie , z dnia na dzień zarabia coraz mniej , kwestia miesiąca i pierwsze jego yangi na allegro , to jest pewne .

Opublikowano

To może i ja wypowiem się co do botów. Na youtube jest pełno projektów z bugami na s1 które wciąż istnieją - typu pelerynki czy też zapomniany BUG z zmiankami! Jest to najciekawsze, bo oni podnieśli tylko cene pelerynek - do 16kk, gdzie i tak bug wciąż występował.

Ciekawsze jeszcze dowody - fubu o tym wiedział, bambusek to samo - teraz macie odpowiedź, dlaczego ludzie z Topki tak strasznie szybko wbijali lvl. Jeden kd + podzielenie z 10 staków 200 pelerynek / odjąć od każdej 200 - 19 - za chwile doładowuje nam następne 200.

Co do s2 - 90% serwera leci na wh/mobber. Dlaczego? Ledwo co wejdę na 5-10 lvl i widzę jak w m1 latają po spotach całymi dniami lurując moby. Następnego dnia poprosiłem kolegę, który ma 35 lvl, expi na bo. Spoty zajęte, fakt, serwer jest stabilny ale to  nic nie zmienia, że jesteście zwykłymi jego "kieszonkowymi". Wracając do expa na bo - widziałem po 4-5 osób w pt ( z czego 1 szamanka, buff). Nie przejechałem się - każdy z nich posiadał WH.

A kto tutaj się chwali? To raczej jest "chęć" pokazania, jaki Fubu jest pazerny na kasę i jak łatwo kupując coś z is + jadąc z topką, można się wybić na cheatach nie dostając bana. SMS'em - Pet + wierzchowiec - prawie 150zł. To już jest sam "dowód" że chcą zarobić jak najwięcej. Opcja przelewem która zawsze powinna być ułatwieniem od "sms'a" a tutaj tylko 20-30-40 sm więcej.
To nie jest hejt, tylko prawda której ludzie nie potrafią przyjąć do siebie. Smutne jest to, że twierdzicie iż osoby, które chcą coś wam udowodnić to ich wyzywacie że maja ból dupy o to, że ktoś zarabia. Do innych ludzi, którzy chcą Ci udowodnić prawdę twierdzisz  że jest osobą która czegoś zazdrości? Proszę was, śmiech na sali, sami się pogrążacie takim gadaniem.

Opublikowano

JA P******E LUDZIE POWAZNIE??????

Czy Ty ladujesz swoja kase???? nie wiec co Ci do tego dalby boja za 1000zl i dzika za 2000zl  ktos by kupil i nadal bys komentowal??????

naprawde nie rozumiem ludzi  pazernosc na kase wychodzi z tego:

- stawiam serwer c**j wie jaki i ile ma bugow  wstawiam rzeczy do is i mam wyebane i tyle(przyklad pazernosci)

to jezeli Pani Zdzisia w osiedlowym sklepiku bedzie sprzedawala jablka po 3zl za kg  a w tesco beda sprzedawali za 1,5zl  to znak ze jest pazerna i trzeba ja hejtowac :D naprawde????

Czy to po prostu przemawia zazdrosc ze on zarabia??? Niech zarabia i co z tego 

jedz dalej na hackach to w koncu sie przejedziesz ;)

Nie chcesz nie wydawaj czy ktos Cie zmusza??? Jest drop szkat blasku na ktore nie ma wplywu rekawica z IS nadrop sprzedaj kup dzika i tez bedziesz mial z tego co widzialem 150 szkat = jeden dzik  ludzie sie zamieniaja  tak Ci zle i taki hejt a prawda jest taka ze zawsze jest sposob aby grac bez is...

Opublikowano

To może i ja wypowiem się co do botów. Na youtube jest pełno projektów z bugami na s1 które wciąż istnieją - typu pelerynki czy też zapomniany BUG z zmiankami! Jest to najciekawsze, bo oni podnieśli tylko cene pelerynek - do 16kk, gdzie i tak bug wciąż występował.

Ciekawsze jeszcze dowody - fubu o tym wiedział, bambusek to samo - teraz macie odpowiedź, dlaczego ludzie z Topki tak strasznie szybko wbijali lvl. Jeden kd + podzielenie z 10 staków 200 pelerynek / odjąć od każdej 200 - 19 - za chwile doładowuje nam następne 200.

Co do s2 - 90% serwera leci na wh/mobber. Dlaczego? Ledwo co wejdę na 5-10 lvl i widzę jak w m1 latają po spotach całymi dniami lurując moby. Następnego dnia poprosiłem kolegę, który ma 35 lvl, expi na bo. Spoty zajęte, fakt, serwer jest stabilny ale to  nic nie zmienia, że jesteście zwykłymi jego "kieszonkowymi". Wracając do expa na bo - widziałem po 4-5 osób w pt ( z czego 1 szamanka, buff). Nie przejechałem się - każdy z nich posiadał WH.

A kto tutaj się chwali? To raczej jest "chęć" pokazania, jaki Fubu jest pazerny na kasę i jak łatwo kupując coś z is + jadąc z topką, można się wybić na cheatach nie dostając bana. SMS'em - Pet + wierzchowiec - prawie 150zł. To już jest sam "dowód" że chcą zarobić jak najwięcej. Opcja przelewem która zawsze powinna być ułatwieniem od "sms'a" a tutaj tylko 20-30-40 sm więcej.

To nie jest hejt, tylko prawda której ludzie nie potrafią przyjąć do siebie. Smutne jest to, że twierdzicie iż osoby, które chcą coś wam udowodnić to ich wyzywacie że maja ból dupy o to, że ktoś zarabia. Do innych ludzi, którzy chcą Ci udowodnić prawdę twierdzisz  że jest osobą która czegoś zazdrości? Proszę was, śmiech na sali, sami się pogrążacie takim gadaniem.

Niech zarabia jezus. Jeżeli drugi ma a Ty niemasz to trzeba po nim cisnąć, jakie to typowe cebulactwo. Gdybyś mógł to byś sam zarabiał ale sora, nie jesteś wstanie zrobić takiego serwera :/

Pokaż dowody, że topka ciśnie na cheatach a nie zostawiasz puste słowa bez pokrycia...

Opublikowano

I właśnie widać, że nie jest pazerny na hajs, bo na SMS'ach traci ponad 50% kasy.

90SM kosztuje albo 23,37zł SMS albo przelew 20zł. Odliczając VAT od SMS'a wychodzi 19zł. Na tym HomePay bierze ~50% więc wychodzi 9,50zł. Gdyby FuBu był pazerny to by za ten SMS dał 40SM, bo by wychodziło równo. A tak to tylko hajs traci. Elo.

Jak już coś to nie ty a twoi rodzice :)

Według Ciebie każdy użytkownik na tym forum nie ma własnych pieniędzy tylko wydaje pieniądze rodziców? ... Myśl czasem, pls.

tenor.gif

Opublikowano

I właśnie widać, że nie jest pazerny na hajs, bo na SMS'ach traci ponad 50% kasy.

90SM kosztuje albo 23,37zł SMS albo przelew 20zł. Odliczając VAT od SMS'a wychodzi 19zł. Na tym HomePay bierze ~50% więc wychodzi 9,50zł. Gdyby FuBu był pazerny to by za ten SMS dał 40SM, bo by wychodziło równo. A tak to tylko hajs traci. Elo.

Według Ciebie każdy użytkownik na tym forum nie ma własnych pieniędzy tylko wydaje pieniądze rodziców? ... Myśl czasem, pls.

Musisz się wszystkiego czepiać ? domyślam się tylko. 

Opublikowano

Mam propozycje abyscie zwiekszyli % na wejscie ksiegi przywolywania do tej pory przeczytalem co 24h i ani jedna nie wedzla...

Opublikowano

jinno m1 godzina ~14

W sumie to dopiero początek, ale pamiętam jak na s1 było więcej sklepów. Liczę, że za tydzień będzie jeszcze więcej sklepów.

ps. usuńcie jakoś resp mobów w m1 z sbk, bo sklepiki niszczą.

Opublikowano

W sumie to dopiero początek, ale pamiętam jak na s1 było więcej sklepów. Liczę, że za tydzień będzie jeszcze więcej sklepów.

ps. usuńcie jakoś resp mobów w m1 z sbk, bo sklepiki niszczą.

O 14 to jeszcze nie wszyscy do domu powracali. :P

Opublikowano

Mam dość tego ulepszania ... na 100 bodzi ulepszyło mi max do+7 a zostalo na +4 teraz ... Totalna porażka, okej hard hardem ale zeby tak paliło ? 

Opublikowano

Ile gra osob w godzinach szczytu? 2k+ to pewnie lekka reka, co nie?

Myslalem zeby zagrac ale post pana up nie napawa mnie optymizmem.

Opublikowano

Ile gra osob w godzinach szczytu? 2k+ to pewnie lekka reka, co nie?

Myslalem zeby zagrac ale post pana up nie napawa mnie optymizmem.

100 bodzi , przesada, pewnie kupił 10 i pewnie spalił to płacze.

Z ulepszaniem jest ciężko tak jak na harda przystało , ale da się powbijać rzeczy na + ;)

Opublikowano

100 bodzi , przesada, pewnie kupił 10 i pewnie spalił to płacze.

Z ulepszaniem jest ciężko tak jak na harda przystało , ale da się powbijać rzeczy na + ;)

No własnie widzisz tu się mylisz :) Pali bardzo i wszyscy dobrze o tym wiedza . Grałem na wielu serwerach ten jest doskonały tylko własnie ten jeden aspekt "ulepszanie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...