Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I rozumiem, że teraz już tak robić nie można? Czyli część osób wycwaniła się i wykorzystywała jakieś niedopatrzenie w grze, nakupowała itemów i teraz jest bezkarna?

W sumie tak.

OsoInternational.jpg

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie to życie. Jak niektórzy za komuny nakradli to mają teraz dobrze. Na wszystko idzie zarobić tylko trzeba chcieć do cholery!

Opublikowano

Ale wymyślacie czasem. Nikt nie ma tyle yang bo sprawdzamy stan brylek i yang na serwerze.

Ulepszanie to jest np 25 pozycji ze spali i 75 pozycji ze ulepszy.

to ja mam naprawdę pecha i moja kariera na hardach byłaby naprawdę ciekawa, jeśli ja trafiam cały czas na te 25 pozycji :P

Zrobić eq na 200 lvl, to chyba nie można mieć życia realnego tylko chodzić na dunga i dropić. Z 12 Sacriców dropło 6 starych gwiazd. Na całe eq trzeba 34 gwiazd bez spalenia. Przy 50% jest to nie możliwe. Przypuśćmy, że za 3 x zrobi item to trzeba około 100 gwiazd. Z tego co zauważyłem dropi z co drugiego bossa. Czyli trzeba iść 200 x na dunga...

jak c*****o zarabiasz to tak jest, ja mam przeszło 120 gwiazd, a jestem jeszcze przed ulepszaniem.

Opublikowano

Hmm czy te pajęcze klucze muszą mieć czas 24h? Bo ja np. mam czas grać tylko w weekend czyli np. w jeden chciałbym podropić, a w drugi pochodzic na tą baronową. -,-'

Opublikowano

Rozumiem, że DT jest zbugowane? Ubiłem przed chwilą 23-ego metina morderstwa, skrzynki lotają, ale są cały czas puste. Niedługo mnie wywali z DT bo czas mija.

Opublikowano

Hmm czy te pajęcze klucze muszą mieć czas 24h? Bo ja np. mam czas grać tylko w weekend czyli np. w jeden chciałbym podropić, a w drugi pochodzic na tą baronową. -,-'

Baronkę robi się 5 minut ze średnim eq także nie widzę problemu żeby wejść na 30 minut do gry i zrobić tego dunga.

@AntyWarn

Wczoraj wszystko było dobrze, nie było żadnego czasu na metkach, a mapka dosyć rzadko leci, zależy od szczęścia.

Opublikowano

Rozumiem, że DT jest zbugowane? Ubiłem przed chwilą 23-ego metina morderstwa, skrzynki lotają, ale są cały czas puste. Niedługo mnie wywali z DT bo czas mija.

Zależy od szczęścia :) czasem z 1-szego, 4-tego a czasem nawet z 40-stego ^^

Opublikowano

Nie jest. Po prostu te mapki lotają losowo. Administracja już o tym mówiła, albo ci poleci z pierwszego metka mapka - albo z 45.

Powodzenia w dropieniu.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Baronkę robi się 5 minut ze średnim eq także nie widzę problemu żeby wejść na 30 minut do gry i zrobić tego dunga.

@AntyWarn

Wczoraj wszystko było dobrze, nie było żadnego czasu na metkach, a mapka dosyć rzadko leci, zależy od szczęścia.

Okej za ok. 30 razem poleciała xD

Opublikowano

Ale wymyślacie czasem. Nikt nie ma tyle yang bo sprawdzamy stan brylek i yang na serwerze.

Mądrzejszy poprzekładał to sobie na X kont ,X postaci.

#rein

Opublikowano

Dokładnie...

Tak z innej beczki dmg postaci będzie jeszcze zmieniane ? Dziwiłem się czemu nikt nie gra bmem, teraz już wiem jak co z tego że muszę się meczcyć bmem robić te zasrane dungeony jak szamana 120 składa mnie na skowyt..

Opublikowano

Może mi ktoś pokazać na mapce groty av2 miejsce respu widzedzmy i generała ?

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Opłaca się zacząć grę ?

Da rade na spokojnie podropić/poexpić, czy duża liczba graczy to uniemożliwia ?

Trudno o ulepszacze na +100 lvlu ?

Opłaca się zacząć

Jest dużo graczy ale znajdziesz dla siebie jakiś przytulny kącik na expowisku ;)

Zależy ile czasu na to poświęcasz. Według mnie nie jest trudno.

Może mi ktoś pokazać na mapce groty av2 miejsce respu widzedzmy i generała ?

Mapy ci nie dam. Nie może być wszstko jak na tacy ;) Ale polecam sprawdzić ślepe zaułki. Taka wskazówka ode mnie

Opublikowano

iTudk6V.png

przed chwilą kupiłem dla peta obrożę na potwory, kliknąłem na nią prawym no i niby zniknęła, na początku nie pojawiła się w tych 3 slotach, odwołałem - przywołałem peta i mam obroże założoną na ludzi, lols :D

dodam, że maltar to pet na potwory, a zamieniło mi automatycznie bony w nim :D

Opublikowano

Jest dużo graczy ale znajdziesz dla siebie jakiś przytulny kącik na expowisku ;)

Nie, nie znajdzie. Od groty w góre graczy jest od ciula i straszny ścisk.

Opublikowano

Przydalo by sie ogarnac Metki mordu w DT bo siedze od 12:02 na metkach mordu i dalej nie mam mapki :D

To zależy od szczęścia ;) bądź cierpliwy 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...