Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko wy dajecie tyle SMów typkowi który i tak nie przyciągnie graczy na serwer. Mowa tutaj o tym DIIM2

po obejrzeniu filmiku  od diiim2  zacząlem grać na ty serwerze wiec nie gadaj ze taki youtuber jak diiim2 nie przyciaga ludzi 

Opublikowano

Z tego co pamiętam Wallander nie kupował nic z IS'a ani na Dreikonie ani na Zakrei (chociaż była to krótka seria) i osobiście bardzo mi się to spodobało tak samo tutaj. I dobrze G00D mówisz, jedyny znaczący się youtub'er ! Serwer oczywiście polecam !

Opublikowano

dużo banów leci za wh ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Prezentujemy bs, który niszczy system oraz zaczynamy misje!

...

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

jakie bony na mapę 115 ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Gdy chcę założyć rękawice na 30min wyświetla mi się komunikat na czacie: Nie możesz nosić dwóch identycznych przedmiotów jednocześnie: Pomimo,że nie mam założonej żadnej rękawicy... Odbugowanie postaci nie pomogło;/

Miał ktoś może podobny problem i sobie z nim poradził?

#rein

Opublikowano

Bardzo dużo, zobacz - są logi.

Teraz praktycznie każdy, kto używa jest zbanowany ;)

Mnostwo czitkow jest ktore dzialaja(sprawdzalem czy dostane bana) i nie dostalem bana do tej pory. Juz nie uzywam bo gram szamanem :D a nie ma nic ciekawego z czitkow i bezprzypalowego na szamana:)

Opublikowano

WW było od nowa pisane? A problem jak był, tak jest nadal.. no cóż.

Zniknął komuś problem z WW po napisaniu dunga od nowa?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

dalej nie mogę uwierzyć, że % na ulepszenie jest prawdziwy, jak tutaj potrafi na 70/80/90% spalić po kilka razy, a to jest prawie niemożliwe, rozumiem pech może każdego dosięgnąć, ale bez przesady, moim zdaniem oszukane

Opublikowano

dalej nie mogę uwierzyć, że % na ulepszenie jest prawdziwy, jak tutaj potrafi na 70/80/90% spalić po kilka razy, a to jest prawie niemożliwe, rozumiem pech może każdego dosięgnąć, ale bez przesady, moim zdaniem oszukane

zgadzam sie z Panem :) % ulepszenia jest strasznie oszukany, przy tak wielkim % na pomyślne ulepszenie nie powinno tak palić itemków;/

<3

Opublikowano

grając na invorii z ulepszaniem tak myślę, że na jakimś hardzie zrobiłbym kariere, jak mam 10% na spalenie a ja po kilka razy palę kappa.png

mimo wszystko serwer jest tak przyjemny, że nawet nie denerwuję się jak mi spali, w końcu to tylko gra, a zarobić też nie jest problemem tylko potrzeba czasu

Opublikowano

WW było od nowa pisane? A problem jak był, tak jest nadal.. no cóż.

Zniknął komuś problem z WW po napisaniu dunga od nowa?

Przez jeden dzień było w miarę, od wczoraj już znowu lipa. Ale tutaj odpowiedzi admina nie dostaniesz ;D 

Opublikowano

hahahahahaha no niie moge k***a mać.

70% na jebane ulepszenie i 5 raz spaliło mi na +2 truty v3, a to nie jest takie chop siup, bo jedno lustro to 20 min i nie zawsze dropi, więc k***a mać z*********e te wasze losowanie wyszło, 5 razy wylosowałem 30%? xD

popierdolone to jest, a warto dodać, że na przerobienie potrzeba 15 luster a jest 75% a mi spalił 2 razy, za 3 weszło więc 45 luster na samo przerobienie + teraz 6 na ulepszanie do +1, więc 51 razy byłem na dungu + z 5-10 razy nie dropnęło lustro, 20 min jeden dungeon, co daje nam  huhuhuhuhuhuhhu, pojebane ulepszanie, chyba przerwe od tej invorii trzeba zrobić.

ale to invoria jak każdy mówi, że tutaj ulepszanie to o 50% w dół trzeba liczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...