Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie dropu, czy istnieje tutaj taka zależność, że jak wbije np 200 lv i będą mi ptorzebne jakies ulepy załóżmy z mapy 115, to jak pójde dropić tam tym moim 200 lvlem, to dropnie mi wszystko tak jak ludziom z 115/120 lv ? Czy nie ma na to szans?

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest, będzie szans na drop wszystkiego

no dobra, ale wiesz jeśli mi pozostało tylko expić to muszę stać w miejscu, bo na mapę 180 nie wejdę, bo od razu mam ściny i komputer się zawiesza..

ponawiam

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie dropu, czy istnieje tutaj taka zależność, że jak wbije np 200 lv i będą mi ptorzebne jakies ulepy załóżmy z mapy 115, to jak pójde dropić tam tym moim 200 lvlem, to dropnie mi wszystko tak jak ludziom z 115/120 lv ? Czy nie ma na to szans?

Właśnie dzisiaj Array otworzył temat odnośnie ograniczenia dropu.drop z metina/bossa będzie ograniczony do max 60lv+/-

<3

Opublikowano

Szukam ludzi do gildii w Khaar :)

Poszukujemy osób z teamspeak3, wiek 16+ (wyjątki jeśli masz normalny głos po mutacji)

oraz poziom 100+ z dość dobrym ekwipunkiem.

Gildia aktualnie posiada 22 członków których poziomy wahają się od 100 do 170 :)

Wszystkich chętnych zapraszam na wiadomość priv na MPC.

u6pv.jpg

Opublikowano

O tej godzinie można solować metina na mapie 115, a o 8 rano nie można. lolz ;p

Ogólnie to Tream chyba najlepiej nagrywa invorię jak narazie ;)

Opublikowano

Bronie 75 tylko z dt? ( tak wiem ze 15 szkat sie wymienia za bron )

Ile warty bambus? 

Czy warto grac szamanem smokiem, jest dobry balans, szaman daje rade, czy kolejny server na ktorym szamanem bede robci gowno? ^_^

I ostatnie pytanie - lepiej tutaj zrobic dzwonek czy wachlarz?

Bronie 75 z DT i WW.

Bambus z 1kkk

Smok z tego co wiem jest bardzo dobry w pvp, przynajmniej na ten moment.

Raczej dzwonek pod hity, a wachlarz pod skille, co kto woli.

Opublikowano

Z małży mają lecieć perły czy po co one? Bo otworzyłem na raz ponad 100 i żadna nie poleciała. Także poprawcie drop albo je w ogóle skasujcie z serwa..

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Eh nie polecam serwera. Serwer ogolnie sam w sobie dobry ale kur** j3**** gimbaza 

- Ksucie metkow

- Ksucie Bossow

- Dropnie cos z ciebie , eq lub cos nie oddaja kur**

- SAMA DZIECIARNIA i tyle .

Opublikowano

Eh nie polecam serwera. Serwer ogolnie sam w sobie dobry ale kur** j3**** gimbaza 

- Ksucie metkow

- Ksucie Bossow

Nie polecasz servera ze wzledu na zachowywanie graczy? o.O

Opublikowano

- Ksucie metkow

- Ksucie Bossow

Witaj w świecie Metin2, jesteś nowy?

Opublikowano

- Ksucie metkow

- Ksucie Bossow

Po prostu przy rejestracji nowego konta trzeba uwzglednic rowniez testy na IQ. Osoby z wartosciami ponizej 150 nie powinny byc kwalifikowane do gry.

Zapomnial wol jak cieleciem byl <3

Srij9JT.png

Opublikowano

Czemu na mentalu pet sie buguje na marmurze i bije albo tyle samo lub dużo mniej...

Ponawiam, bo dlaczego place za przedmioty realna gotówką, a to mi nie działa. Przy zamianie na marmur i przywołanie peta nie dodaje mi 40% na moby. Jeśli nawet odpale się juz z petem to i tak bije tyle samo. Nawet testowałem sobie, że jak odwołam go to bije nawet wiecej bez peta. Na wp nie ma takiego buga.

Opublikowano

Ponawiam, bo dlaczego place za przedmioty realna gotówką, a to mi nie działa. Przy zamianie na marmur i przywołanie peta nie dodaje mi 40% na moby. Jeśli nawet odpale się juz z petem to i tak bije tyle samo. Nawet testowałem sobie, że jak odwołam go to bije nawet wiecej bez peta. Na wp nie ma takiego buga.

To widzę że jest ciekawie. Mój kolega ma wp i jak przywoła peta na marmurze to bije 2x wiecej :) Działa w WW przynajmniej.

Poza tym, roski nie są może czasem pobugowane? Często mam tak że jakiejś roski w ogóle nie odpalałem a jak chce ją włączyć to wyskakuje mi info że "efekt przedmiotu nadal trwa" :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

To widzę że jest ciekawie. Mój kolega ma wp i jak przywoła peta na marmurze to bije 2x wiecej :) Działa w WW przynajmniej.

Poza tym, roski nie są może czasem pobugowane? Często mam tak że jakiejś roski w ogóle nie odpalałem a jak chce ją włączyć to wyskakuje mi info że "efekt przedmiotu nadal trwa" :)

Tak sa bugniete tylko ciekaw jestem czy po tych 10 minutach daja taki sam efekt. Bo ponownie nie da sie uzyc

Opublikowano

O tej godzinie można solować metina na mapie 115, a o 8 rano nie można. lolz ;p

Ogólnie to Tream chyba najlepiej nagrywa invorię jak narazie ;)

O 8 rano nie moglem wysolowac metina na mapie 95-115-130 oraz bossy... Nawet o 24 nie mozna bylo wysolowac, chyba, ze miales czescie ^^

Opublikowano

O 8 rano nie moglem wysolowac metina na mapie 95-115-130 oraz bossy... Nawet o 24 nie mozna bylo wysolowac, chyba, ze miales czescie ^^

O 3 rano biłem się z 3 ziomkami o bossa, więc koleś musiał mieć niezłego farta.

Opublikowano

niektóre roski bugują się na 3h, ale cały czas dają bonusy

Nie użyłem jeszcze tych rosek normalnych co ze szkat wylatują, a dzisiaj jak chciałem pierwszy raz użyć to mi wyskoczył komunikat, że efekt przedmiotu coś tam coś tam...

Administracjo proszę poprawcie to, bo ni c***a nie mogę zrobić 100% kryta i przeszywki...

Opublikowano

Niestety tak, ponieważ wtedy klasy są bardziej zbalansowane na wyższych lvl'ach

Twoim zdaniem balans kolcow na poziom 90 z intem to jest balans klas? Przez to klasy sa wlasnie nie wyrownane... Kazde kolce powinno sie robic z innych podstawowych czyli jak dla szamana i sury to z lez a dla woja i ninji z ebo. Tak za przeproszeniem na c**j wojwnikomi kolce na 90 lvl z intem??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...