Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zatem mowie że wczoraj było w miarę zjadliwe a dziś wróciło do dawnego stanu. 

A ja się dziwiłem czemu w ciągu jednego dnia ceny szkatek i medalionów spadły z 150kk (medaliony) na 100kk. 

podobno od gildii słyszałem, że rano 200 szkat sprzedawał śmierci i drewniane maski itp. dlatego, no za dużo tych sm dostał

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no jesli on w pierwszy dzien ma 2 wierzchowcy, pety stroje, maski itp.

potem otwiera szkaty ripa, smierci, potem nagle się robi kilka trut to pozdrawiam jego itemshop, wyjebane w typa każdy ma, ale szkoda że rynek pierdoli.

Opublikowano

Osły, gdyby faktycznie sellał 200 szkat śmierci, to czemu jeszcze nie ma tej zbrojki pod expa? ­ 

Komuś tu chyba żal d*** ściska. 

Opublikowano

te potki na moby itd sam mam kilka tysiecy u magazyniera :) wiec to nie problem tych innych ma po nascie bo dropia tylko z tych zielonych szkat bardzo rzadko...

a co do szkat sam nie wiem troche to nie halo...

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Osły, gdyby faktycznie sellał 200 szkat śmierci, to czemu jeszcze nie ma tej zbrojki pod expa? ­ 

Komuś tu chyba żal d*** ściska. 

Ośle a on je otwierał czy sellał? Bo wydaje mi się że cały czas mówimy o sprzedawaniu. 

Opublikowano

jak Was to Ciekawi to dostał 4,5k Sm… ale to bez znaczenie bo to są SMy zamiast PLN… więc na jedno wychodzi czy damy mu najpierw pieniądze a pozniej kupi smy czy damy mu od razu smy.

Duży YTuber bierze od 100 do 250zl za 1 odc… zobaczcie ile to SM. Część nie wydaje na ISa nic a część gra i wydaje. Nie mamy wpływu na to, na co wydają pieniądze. 

więc zaznaczam jeszcze raz… Płacimy PLN… na co wydają to nie Nasz biznes. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

jak Was to Ciekawi to dostał 4,5k Sm… ale to bez znaczenie bo to są SMy zamiast PLN… więc na jedno wychodzi czy damy mu najpierw pieniądze a pozniej kupi smy czy damy mu od razu smy.

Duży YTuber bierze od 100 do 250zl za 1 odc… zobaczcie ile to SM. Część nie wydaje na ISa nic a część gra i wydaje. Nie mamy wpływu na to, na co wydają pieniądze. 

A odniesiesz się do tego ww? 

Opublikowano

ale chyba wasz biznes że psuje tym serwer?

Opublikowano

Nie psuje... Cześć graczy wydaje na isa po 500zl co daje ponad 11k sm...rekordzista wydał z 1k co daje 22k smow... Rynek jest dobrze zbalansowany wiec tego nie widzicie.

Tak samo Ty wydaj 200zl niecałe i będziesz miał tyle samo co Darek. popsujesz tym rynek? Wątpię.

Invoriabanenr.png

Opublikowano
Nie psuje... Cześć graczy wydaje na isa po 500zl co daje ponad 11k sm...rekordzista wydał z 1k co daje 22k smow... Rynek jest dobrze zbalansowany wiec tego nie widzicie. 

Tak samo Ty wydaj 200zl niecałe i będziesz miał tyle samo co Darek. popsujesz tym rynek? Wątpię. 

Nic się nie psuje, jedyne co to hajs się zgadza :)

Heniek.

Opublikowano

Ja na plu potrafiłem wydać po 5k na isa. Mój kumpel wpakował 3x tyle... Jak się coś lubi to się na to wydaje.. Inny przepil cała wypłatę i tez jest szczęśliwy.. Jak kto woli.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Ja na plu potrafiłem wydać po 5k na isa. Mój kumpel wpakował 3x tyle... Jak się coś lubi to się na to wydaje.. Inny przepil cała wypłatę i tez jest szczęśliwy.. Jak kto woli.

A mi się wydaję, że ktoś ma ból dupy o hajs. Hajs, którego nie ma, zgadłem Hool? xD

Do tego ktoś na invorii wpakował 1k PLN, żeby mieć głupie piksele w grze.. kogo to obchodzi? ma kasę, jego kasa, więc robi co chce. 

Znajdźcie sobie robotę ludzie i wtedy ''róbta co chceta''

­

Opublikowano

A mi się wydaję, że ktoś ma ból dupy o hajs. Hajs, którego nie ma, zgadłem Hool? xD

­

wydałem 150 zł na dzień dobry i nie mam bólu dupy, tylko szkoda mi rynku, bo niektórzy już np. nie zarobią na śmierci.

wyjebane w typa to jest debil akurat, wallander jest jedynym znaczącym coś youtuberem w świecie metina, a nie jakieś treamy, darki czy inne małyszy itp.

zresztą pierdolamondo zostawmy już w spokoju, wbijajcie ziomeczki na serwer i napierdalamy

Opublikowano

Do tego ktoś na invorii wpakował 1k PLN, żeby mieć głupie piksele w grze.. kogo to obchodzi? ma kasę, jego kasa, więc robi co chce. 

­

To nie tak że nie mamy hajsu tylko nie każdy jest na tyle małoskowy żeby wydać wszystko. Kupiłem full isa sobie i kolegą z gildii ale nie będę kupował dla jakiś cweli (potencjalnych ksucicieli spotów itp).

I nie mam bULU dupty o to że sobie dostają hajs - nie ma sprawy ale uważam że jednak powinny być jakieś granice.. bo jeżeli taki dariusz dostaję 4,5k za odcinek a nagra ich z 22 to masz 99k sm i to już jest wstanie zrobić porządne zachwianie w cenach, zresztą na tym serwerze na razie nic nie jest nic warte oprócz kuponów z isa. Nie patrzmy na to że jeszcze nic się nie stało poważnego z rynkiem, lepiej zapobiegać niż leczyc.

Opublikowano

To nie tak że nie mamy hajsu tylko nie każdy jest na tyle małoskowy żeby wydać wszystko. Kupiłem full isa sobie i kolegą z gildii ale nie będę kupował dla jakiś cweli (potencjalnych ksucicieli spotów itp).

I nie mam bULU dupty o to że sobie dostają hajs - nie ma sprawy ale uważam że jednak powinny być jakieś granice.. bo jeżeli taki dariusz dostaję 4,5k za odcinek a nagra ich z 22 to masz 99k sm i to już jest wstanie zrobić porządne zachwianie w cenach, zresztą na tym serwerze na razie nic nie jest nic warte oprócz kuponów z isa. Nie patrzmy na to że jeszcze nic się nie stało poważnego z rynkiem, lepiej zapobiegać niż leczyc.

jezeli jedno razowo dostał 4.5k sm to lajt, niech ma nawet i 8, ale jak co odcinek bedzie tyle dostawał to juz faktycznie nie fajnie wpłynie to na rynek

Opublikowano
Duży YTuber bierze od 100 do 250zl za 1 odc… zobaczcie ile to SM. 

Przelewem 120zl to 2700 SM, licząc tak za 1 odcinek to gdzieś 3.5k SM.

jezeli jedno razowo dostał 4.5k sm to lajt, niech ma nawet i 8, ale jak co odcinek bedzie tyle dostawał to juz faktycznie nie fajnie wpłynie to na rynek

Skoro jeden odcinek kosztuje od 100 do 250zł to wyliczając jest to opłata za jeden odcinek.
W innym wypadku zrobienie kilku odcinków za 4.5k SM jest totalnie nieopłacalna. Bankowo wziął by nawet 100zł za x1 odcinek, to już przy 3/4 dobry zarobek.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...