Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od tego są 2 ze sobą rywalizujące królestwa.

haha geniusz nikogo nie ma wpada 5 z jinno tornado i kazdy lezy a nagle jest gosc z 40 lvl:F ktory ich poskladal ( gdzie nikt nikogo niebij)

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro na pewnym dungeonie niektóre typki wyciągały 2.6kkk na godzine to co się dziwić, interes jest. 

Na forum invorii nawet temat założyłem z opisem tego buga, ale mniejsza. 

Serwer polecam, nie ma lipy. 

Tylko pytanie.. te % na ulepszanie są na 100% prawdziwe? potwierdzi to ktoś? bo mi przy 70% potrafi spalić 5 razy z rzędu..

­

podobno prawdziwe, bo pisałem wczoraj z Quarelem i mówił, ze na 100% prawdziwe, mi wczoraj 2 raz spaliło trute na v3, a to jednak około 8h na jedno ulepszenie...

mi się wydaje, że też to nieprawdziwe. 

Skąd dropią lustra nienawiści, oprócz razadora i nariasa?

Opublikowano

To nie mozliwe :) Przy moim EQ full diably i trupy nie daje rady ogarnac zjawy(tak, tak na elit zjawe nie ma bonusow) przy marmurze nie daje rady ogarnac zjawy. Bo pewnie niebieska ogarne :)

Ja Daggerem 115lvl + kostium z IS ogarniam całe WW, także nie mam pojęcia, jakim cudem nie dajesz rady.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Od dzisiaj zaczął nagrywać z serwera Wallander, zapraszamy do oglądania

To ja pierniczę ten serwer, jak ma nagle być z 7k online xD Nie znajdziesz moba wolnego, na 1 metka po 5 typa będzie. Nie ma co, kończę grę xD Na tym dungu zmniejszyliście drop yang? Bo tak to ludzie mogli siedzieć i 80h i mieć 200kkk, a reszta niech sobie dropi perły i sprzedaje 30kk/szt.

tenor.gif

Opublikowano

To ja pierniczę ten serwer, jak ma nagle być z 7k online xD Nie znajdziesz moba wolnego, na 1 metka po 5 typa będzie. Nie ma co, kończę grę xD Na tym dungu zmniejszyliście drop yang? Bo tak to ludzie mogli siedzieć i 80h i mieć 200kkk, a reszta niech sobie dropi perły i sprzedaje 30kk/szt.

Ta, 100k zaraz. 

Już dawno zmniejszyli tam yang.

Jprd, pierwszy raz widzę, że ktoś kończy grę, bo za dużo ludzi gra... Co to się dzieje w tych metinach?

­

Opublikowano

Ta, 100k zaraz. 

Już dawno zmniejszyli tam yang.

Jprd, pierwszy raz widzę, że ktoś kończy grę, bo za dużo ludzi gra... Co to się dzieje w tych metinach?

­

Jak było 3k to kończyli. Jak teraz Wallander jeszcze zacznie nagrywać to dropić będzie można tylko koło 3 w nocy ;-;

tenor.gif

Opublikowano

Jak to mozliwe ze ludzie bija na 110 lv-u po 50/60k na poli? Ja bije na wp-ku z truta 46sr 20 nieumarli 20 mistyki tylko 20k z kryta.. Mam 100% nieumarli,mistyki...

Opublikowano

Jak było 3k to kończyli. Jak teraz Wallander jeszcze zacznie nagrywać to dropić będzie można tylko koło 3 w nocy ;-;

Wy to macie jakiś niedorozwój umysłowy. Jeżeli myślicie że ten gość przyniesie tyle graczy to pozdrówki xdd

Tak samo jak miało być na Zakrei i co? 500osób xD

Na tych waszych autorskich mapach i m1 mam takie lagi ze to patola, a sprzet mam w miare sympatyczny :/

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Dobra z tego co widze na serwie gra w c**j osob (az za duzo), wiec wbije za okolo miech jak juz ta polowe osob co teraz gra odejdzie ... tylko nie piszcie mi ze im wiecej osob to tym lepsza rywalizacja bo sa jakies granice :D ale pewnie sa takie osoby ktore lubia szukac spota, metka itd. np. 1h i takie co tego nie lubia (ja sie do tych osob zalicznam) takze kiedys moze wbije na serwer :D.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Polecacie server? Szukam czegos a jak narazie same z negatywnymi opiniami ;d

Ja osobiście polecam, bardzo fajny serwer z sporymi nowościami oraz z sporą ilością graczy, nic lepszego w tym momencie nie znajdziesz, także zapraszam ;) 

xD 

Opublikowano

Wallander na pewno przyniesie ze sobą więcej graczy. Jednak nie, że od razu będzie 5-6k ludzi online. Osobiście radziłbym sobie nie robić eq do pvp, tylko zająć się expieniem i iść dropić. A poza tym, nie po to są dungeony, czy inne rzeczy, by tam dropić. Sam dropie nocami i do 6 rano nikt mi nic nie ksuje. Gra się przyjemnie, a to, że dużo ludzi to raczej na plus. Przynajmniej nie będzie pusto, będzie co chwile pvp, wojny gildi czy też inne urozmaicenia.. 

Opublikowano

vr1H3Li.png

Pytanie na PW dostałem, zreszta też mnie to ciekawi, że my ładujemy grube lolo w is`a, a takie darek bardzo bardzo bardzo dużo SM ma, trochę przesady zrobiliście, bo rynek się spierdoli.

Ja zapraszam tez i polecam

Opublikowano

vr1H3Li.png

Pytanie na PW dostałem, zreszta też mnie to ciekawi, że my ładujemy grube lolo w is`a, a takie darek bardzo bardzo bardzo dużo SM ma, trochę przesady zrobiliście, bo rynek się spierdoli.

Też się zgodzę, tylko Rynek się psuje. Dziś rano sellał po 170 szkat Nieb śmierci oraz innych ulepszaczy w ilościach XXX to jest przesadza. Rozumiem reklamuje serwer ale żeby od razu mu tysiące sm dać ? 

też zapraszam ; D 

xD 

Opublikowano

Quarel zrobiłeś coś z ww? wczoraj zero lagu na zjawce a na śmierci w miarę ograniczone ( były ale dało się ubić śmierć). Natomiast dziś popołudniu znowu lagi i ściny na zjawie i śmierci. 

Opublikowano

Quarel zrobiłeś coś z ww? wczoraj zero lagu na zjawce a na śmierci w miarę ograniczone ( były ale dało się ubić śmierć). Natomiast dziś popołudniu znowu lagi i ściny na zjawie i śmierci. 

pisał od nowa ww, więc jest nowe.

Opublikowano

pisał od nowa ww, więc jest nowe.

Zatem mowie że wczoraj było w miarę zjadliwe a dziś wróciło do dawnego stanu. 

vr1H3Li.png

A ja się dziwiłem czemu w ciągu jednego dnia ceny szkatek i medalionów spadły z 150kk (medaliony) na 100kk. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...