Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie są jakieś ciekawe sposoby na zarabianie na 100 lvl?

smok, wróżka, generał, baronka, haimer, metki 95, ww, dt, masa zarobków...

jestem ciekaw ile jest online, bo coś mi się wydaje, ze dziś licznik pokazuje z 4k

Opublikowano

Panowie są jakieś ciekawe sposoby na zarabianie na 100 lvl?

Raczej główny zarobek na tym poziomie to WW, możesz też metiny bić, dungeony robić, bossy.

Dużo jest sposobów na jakieś hajsy.

Opublikowano

Bo to nie tak... losuje liczby od 1 do 100 a nie, że jest 90% na ulepszenie. 

To na c**j te %, skoro i tak ''losuje'' jakieś gówno? nie czaje. 

Usuń to i po problemie.

­

Opublikowano

hahahahahaha no niie moge k***a mać.

70% na jebane ulepszenie i 5 raz spaliło mi na +2 truty v3, a to nie jest takie chop siup, bo jedno lustro to 20 min i nie zawsze dropi, więc k***a mać z*********e te wasze losowanie wyszło, 5 razy wylosowałem 30%? xD

popierdolone to jest, a warto dodać, że na przerobienie potrzeba 15 luster a jest 75% a mi spalił 2 razy, za 3 weszło więc 45 luster na samo przerobienie + teraz 6 na ulepszanie do +1, więc 51 razy byłem na dungu + z 5-10 razy nie dropnęło lustro, 20 min jeden dungeon, co daje nam  huhuhuhuhuhuhhu, pojebane ulepszanie, chyba przerwe od tej invorii trzeba zrobić.

ale to invoria jak każdy mówi, że tutaj ulepszanie to o 50% w dół trzeba liczyć.

Skończyłeś? To może opuść na chwile swoj pixelkowy świat i wyjdź na dwór, bo zaraz sie spuścisz z podniecenia tą grą.

Opublikowano

nie moze byc tak łatwo jak sie wydaje :p - ja zeby zrobic słonko bylelm na tym dungu 40 razy bo tez palil

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

nie moze byc tak łatwo jak sie wydaje :P - ja zeby zrobic słonko bylelm na tym dungu 40 razy bo tez palil

no ja byłem już przeszło 60 razy a truta v3 jest +3 xD

pompa po prostu :D

planujecie jakiś event może?

Opublikowano

to jest czerwony smok, a mi chodzi o zarobek na 100 jako niebiański

no mi tez o tego chodzi gdzie jest teleport na niego o tego do ktorego krete klucze

Opublikowano

no mi tez o tego chodzi gdzie jest teleport na niego o tego do ktorego krete klucze

Koniec av2 jak się nie mylę, przy genku

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Polecam serwer expi się świetnie!

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Może zmniejszycie drop niektórych ulepek, bo cena ich spada. Np; Zloty medal po 15kk za szt nie chce zejsć.

jeśli coś dropi w dużych ilościach to dlaczego ma być drogie? ty uważasz że to drogie i bardzo wazne, a ja np. mam tego 500 sztuk

Opublikowano

Może zmniejszycie drop niektórych ulepek, bo cena ich spada. Np; Zloty medal po 15kk za szt nie chce zejsć.

No to zarabiaj na innych ulepszaczach, chyba to jest logiczne że wszystkie nie będą tak samo wartościowe. 

Ja mam takie pytanie Do Hoola/Array 

Mam 2 pety na głównej postaci, własnie mam zamiar zrobić nową postać i gdy przerzucę peta na nową postać to rozumiem wyzeruje mi się poziom oraz bony bd musiał oddać od nowa ? i gdy potem będę chciał znów przenieść na główną postać to co się z tym petem stanie ? bd miał taki lv jak ty i bonusy czy to się zmieni ? dz. 

Serwer polecam. 

xD 

Opublikowano

Poleca ktoś ten serwer zależy mi na miłej grze , i dobrym dropie oraz w miarę szybkim robieniu eq . ?

Polecam, jeżeli chodzi o te warianty. Tylko z dropem może być troszkę ciężej, ze względu na dużą ilość graczy, ale są dungi itd więc jakoś sobie można poradzić.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

No to zarabiaj na innych ulepszaczach, chyba to jest logiczne że wszystkie nie będą tak samo wartościowe. 

Mam 2 pety na głównej postaci, własnie mam zamiar zrobić nową postać i gdy przerzucę peta na nową postać to rozumiem wyzeruje mi się poziom oraz bony bd musiał oddać od nowa ? i gdy potem będę chciał znów przenieść na główną postać to co się z tym petem stanie ? bd miał taki lv jak ty i bonusy czy to się zmieni ? dz. 

Serwer polecam. 

bony i lv są przypisane do postaci.

sygna1.png

Opublikowano

Serwer polecam. 

Widze, że dalej problem masz, że Ci wygadałem się z dung 170. Ale nie wiem czemu, jak Ty chyba 130 lvl masz. Ulepszacze w takim tempie tanieją, bo leci ich za dużo, jak na wypad w 1 min.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...