Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z tym, że ludzie niby mają ogromne ilości bryłek?? Prawda to jest? Opłaca się grać?

Jakby się nie opłacało grać, to by nie grało 3tyś osób. Na mapie od 170 po prostu zarabiało się potrójnie i tak ludzie zdobyli więcej kasy i poprzemieniali na bryłki. Expi się świetnie, gra tak samo, jest z kim pogadać, dużo gildi, duża reklama, dużo znanych twarzy, wszędzie walki o spoty, itd. Nie ma nic lepszego.

Polecam i zapraszam. ;- )

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O co chodzi z tym, że ludzie niby mają ogromne ilości bryłek?? Prawda to jest? Opłaca się grać?

Ta, ci co mieli 170lvl mogli sobie pójść na dung od 170 i na full eq itp. na yangi mieli 2,6kkk/h. ­Łatwo można wyliczyć ile mogli zarobić podczas choćby 1 dnia od 8 do 20 np. A tłumaczenie, że nikt nie ma w uj kasy to... Każdy mądry porozkładał na inne postacie.

tenor.gif

Opublikowano

Ta, ci co mieli 170lvl mogli sobie pójść na dung od 170 i na full eq itp. na yangi mieli 2,6kkk/h. ­Łatwo można wyliczyć ile mogli zarobić podczas choćby 1 dnia od 8 do 20 np. A tłumaczenie, że nikt nie ma w uj kasy to... Każdy mądry porozkładał na inne postacie.

No ja mam na 4 postaciach rozłożone po 4kkk.

Opublikowano

To epienie w grocie (80lvl) jest okropne jak te moby nie podchodzą... A tu trzeba zmienić z bodego na surke wp ;p

Działa wzięcie ślubu i tepanie na mapy?

Czemu tak drastycznie spadły ceny wszystkiego na rynku? Szkata ripa z 150kk na 100kk, perły też... Masakra. Nie opłaca się teraz sprzedawać. Ja tylko kupuje szkaty ripa po 80kk żeby potem sprzedać 50kk drożej ;p

Opublikowano

To epienie w grocie (80lvl) jest okropne jak te moby nie podchodzą... A tu trzeba zmienić z bodego na surke wp ;p

Czemu tak drastycznie spadły ceny wszystkiego na rynku? Szkata ripa z 150kk na 100kk, perły też... Masakra. Nie opłaca się teraz sprzedawać. Ja tylko kupuje szkaty ripa po 80kk żeby potem sprzedać 50kk drożej ;p

Bo ludzi drastycznie przybyło i jest tego coraz więcej i łatwiej dostępne. Na samym początku ludzie za ripa dawali 200kk, teraz już 100kk a pewnie będzie za niedługo po 50kk i dobrze, bo ripa można na 55 lvl zbić na poli, więc bez jaj żeby, był to najlepszy zarobek na serwerze easy.

Opublikowano

Ponad 1k

To chyba 15s po przerwie technicznej. Na lajcie gra coś ponad 3000 ludzi.

Ja osobiście skończyłem grę, z braku czasu ale serwer Polecam jak najbardziej. Nie znajdziecie innego, lepszego serwera Easy.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Medaliony i szkaty nieb śmierci poszły w dol bo ułatwili ww ( mniejsza ilość hp metków). 

iTudk6V.png

przed chwilą kupiłem dla peta obrożę na potwory, kliknąłem na nią prawym no i niby zniknęła, na początku nie pojawiła się w tych 3 slotach, odwołałem - przywołałem peta i mam obroże założoną na ludzi, lols :D

dodam, że maltar to pet na potwory, a zamieniło mi automatycznie bony w nim :D

Te pety ogólnie są pobugowane, wystarczy spojrzeć na forum servera, gdzie jest pare tematów założonych odnośnie bugow związanych z petem. Ludzie skarżą sie na to że bija z petem tyle samo co i bez. Niektórym nawet odejmuje dmg ^^ Admin oczywiście w żadnym z tych tematów się nie wypowiedział. 

Opublikowano

Dokładnie...

Tak z innej beczki dmg postaci będzie jeszcze zmieniane ? Dziwiłem się czemu nikt nie gra bmem, teraz już wiem jak co z tego że muszę się meczcyć bmem robić te zasrane dungeony jak szamana 120 składa mnie na skowyt..

Nadal jest edytowane DMG.

sygna1.png

Opublikowano

Pomoze mi ktoś z forum invorii, błagam -.- zakladka poradniki nie chce sie wlaczyc page not found a to najwazniejsze chyba z calego forum -.-

Opublikowano

Pomoze mi ktoś z forum invorii, błagam -.- zakladka poradniki nie chce sie wlaczyc page not found a to najwazniejsze chyba z calego forum -.-

Moglibyscie zrobic ze mozna sobie wybrac czy ma widać zbr czy kostium ?

@Edit dzięki quarel

a kiedy skonczycie wikipedie dropu i czy moglibyscie zmiejszyc szanse na blok ciosów bo wp potem same missy wali

Opublikowano

Zrób konto.

sygna1.png

Opublikowano

Hm.

Po tym jak pytałem się parę razy na serwerze czy taka truta będzie okej http://screenshooter.net/8709094/prfaytn

Dwa dni później, czyli dzisiaj, loguje się na konto i widzę taki oto widok http://screenshooter.net/8709094/iaqaltq

Nie wiem czy w administracji siedzi ktoś kto ma wtyki do kont, bo ja nic nie ściągałem, nikomu passów nie podawałem.

Spróbuję jeszcze powalczyć u administracji serwera o odzyskanie chociaż tej truty, o 500kk już nie mówię, ale szczerze wątpię czy mi to zwrócą :)

Jeszcze mogę dodać, że na buffka w ogóle nie potrafię się zalogować, bo wyskakuje Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło.

Czytając temat, wiem że to nie pierwszy raz kiedy ktoś jest okradany, więc nie wiem czy nie macie jakiegoś przecieku w administracji, bo ja jestem czystym graczem i mój komputer również jest czysty i nie posiada żadnego keyloggera :)

Poza tym mogę polecić serwer, bo posiada wiele innowacyjnych rozwiązań, no ale jeśli ja nie odzyskam chociaż części rzeczy to będzie to dla mnie oznaczać koniec przygody z tym serwerem.

Pozdrawiam serdecznie, Bricars.

Opublikowano

Serio trzeba tutaj latać kilakdziesiąt razy na dunga, żeby zrobić 1 item ? I to ma być easy serw? Ile trwa taki dung ?

baronowna 3 minuty, minotaur 5-6, smok to samo, a dunga od 115 jeszcze nie patrzylem ale mysle ze z 15

Opublikowano

Hm.

Po tym jak pytałem się parę razy na serwerze czy taka truta będzie okej http://screenshooter.net/8709094/prfaytn

Dwa dni później, czyli dzisiaj, loguje się na konto i widzę taki oto widok http://screenshooter.net/8709094/iaqaltq

Nie wiem czy w administracji siedzi ktoś kto ma wtyki do kont, bo ja nic nie ściągałem, nikomu passów nie podawałem.

Spróbuję jeszcze powalczyć u administracji serwera o odzyskanie chociaż tej truty, o 500kk już nie mówię, ale szczerze wątpię czy mi to zwrócą :)

Jeszcze mogę dodać, że na buffka w ogóle nie potrafię się zalogować, bo wyskakuje Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło.

Czytając temat, wiem że to nie pierwszy raz kiedy ktoś jest okradany, więc nie wiem czy nie macie jakiegoś przecieku w administracji, bo ja jestem czystym graczem i mój komputer również jest czysty i nie posiada żadnego keyloggera :)

Poza tym mogę polecić serwer, bo posiada wiele innowacyjnych rozwiązań, no ale jeśli ja nie odzyskam chociaż części rzeczy to będzie to dla mnie oznaczać koniec przygody z tym serwerem.

Pozdrawiam serdecznie, Bricars.

tak to jest jak sie ma passy te same co na all serwerach - a tyle razy bylo to wałkowane :P

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Serio trzeba tutaj latać kilakdziesiąt razy na dunga, żeby zrobić 1 item ? I to ma być easy serw? Ile trwa taki dung ?

eq do 170 jest łatwo, na 200 już gorzej. no i broń do expa od początku ciężko, chyba że w IS kupisz szkaty to masz od razu.

tak to jest jak sie ma passy te same co na all serwerach - a tyle razy bylo to wałkowane :P

Ja mam każde pasy inne, i na invorie hasła trudne były, ale o dziwo nic mi nie wzieli ze sklepika oprócz 30+ bryłek, no chyba że się ulotniły... albo admini usuwają bo za dużo na servie tego jest....

Opublikowano

Tak, na pewno jestem na tyle mądry żeby dać sobie te same passy na wszystkich serwerach (:

Nigdy, w całej mojej przygodzie z metinem, która trwa już grubo ponad 7 lat, nie zostałem okradziony.

Poza tym nie mam zamiaru dyskutować z Twoją osobą, tylko czekam na jakąś konkretną odpowiedź administracji czy jest w ogóle sens walczyć o utracone przedmioty.

Żeby nie robić offtopu, zapytam.

Czy wikipedia dropu zostanie uzupełniona?

Opublikowano

eq do 170 jest łatwo, na 200 już gorzej. no i broń do expa od początku ciężko, chyba że w IS kupisz szkaty to masz od razu.

Ja mam każde pasy inne, i na invorie hasła trudne były, ale o dziwo nic mi nie wzieli ze sklepika oprócz 30+ bryłek, no chyba że się ulotniły... albo admini usuwają bo za dużo na servie tego jest....

bylo te brylki od razu w itemki zamienic albo smy :P - pisali ze kontrlluja kto ile ma brylek 

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...