Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Próbowałem już wszystkiego. Około 200 na mooby i tego bossa nie ubije na dung 170, gdzie szaman sobie ubija. Bo 40 na potwory daje sporo, ale nie działa w pecie na marmurze, bo jeszcze nam zmniejsza dmg. Sprawdź to na mentalu.,

Specjalnie poszedłem to przetestować i racja ten pet WGL nic nie daje z i bez bije tyle samo ^^ I jest to na każdym dungeonie, nie tylko na 170. Także prosiłbym również o naprawienie. 

xD 

Opublikowano

55% na ulepszenie itemku - przeszło 15 razy spalił, ale mam pecha w życiu, no kurcze jebane

nie mam pojęcia jak może być oszukany % na ulepszenie

Opublikowano

55% na ulepszenie itemku - przeszło 15 razy spalił, ale mam pecha w życiu, no kurcze jebane

nie mam pojęcia jak może być oszukany % na ulepszenie

To co jest w bazie to nie znaczy, ze jest w cliencie pokazane :D

Opublikowano

http://scr.hu/2qme/ptjwc

% czyta prosto z bazy, najmniejsza szansa na ulepszenie to 50%.

no to drodzy gracze invorii, powiem wam tak - mamy pecha w metinie i w życiu, jeśli nawet na 80% potrafi spalić po kilkanaście razy to powinniśmy jednak zastanowić się i brać życie garściami :D

dung na 200 jest bezsensu, dropi z niego sam syf

Opublikowano

Mogłem wgl nie dawać % w cliencie to byście nie wymyślali ze oszukane, tak samo by było jak bym dał licznik online też były by posty ze oszukany.

A co z tym petem do expa ? bo nie działa on dla wojownika - jak się bije z marmura, wręcz przeciwnie zmniejsza hity ; ( 

xD 

Opublikowano

Mogłem wgl nie dawać % w cliencie to byście nie wymyślali ze oszukane, tak samo by było jak bym dał licznik online też były by posty ze oszukany.

Tylko pytanie czy przy 100% jest 100% na ulepszenie, czy np. 50% na ulepszenie to tak naprawdę 25% na ulepszenie? Czaisz? xD Baza cię chyba oszukuje ;p

Moglibyście zająć się tym zbugowanym petem. Quarel i BaalCadar 10 minut na sprawdzenie, że mamy rację i dla Quarel'a to chyba 5 minut, bo jest bogiem zmieniania wszystkich danych w bazie i wszystko będzie odbugowane, a ja będę was kochać jeszcze bardziej.

Ps: Dzisiaj wymineniam szkaty na trutke + przerabiam miecz pvp dla sury. Będę  z siebie dumny xD

Opublikowano

Ale bez kitu, mogliby coś zrobić z tym ulepszaniem, nie mowie, że 100% czy coś bo wiadomo, że coś musi być trudniej ale BEZ JAJ, to jest jakaś porażka  !

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Drop z dungeonu 200 możliwe ze troche zwieksze jak zobacze jak teraz leci.

nic nie leci...

jak ten mobek wyglada na mapie 115 albo gdzie on jest ten po pieczatkach czy po prostu bic i bic

on jest taki sam jak inni, tylko po prostu ma zawartą w sobie questa

Opublikowano

dzisiaj pierwszy raz odczuwałem lagi malutkie, ale możliwe, że przez bonowanie 30 przedmiotów na raz. 

Moglibyście zablokować możliwość użycia zielonej potki na attak speed jeśli nie minął jej czas aktywności? Bo można z tego co wiem wypić tysiąc w kilka sekund, co jest dziwne xD

Truty jeszcze nie mam, ale mieczyk pvp na +9 zrobiony <3

Opublikowano

dzisiaj pierwszy raz odczuwałem lagi malutkie, ale możliwe, że przez bonowanie 30 przedmiotów na raz. 

Moglibyście zablokować możliwość użycia zielonej potki na attak speed jeśli nie minął jej czas aktywności? Bo można z tego co wiem wypić tysiąc w kilka sekund, co jest dziwne xD

Truty jeszcze nie mam, ale mieczyk pvp na +9 zrobiony <3

Co do tych potek - użyć możesz ile chcesz ale i tak działa tylko efekt jednej

Opublikowano

Co do tych potek - użyć możesz ile chcesz ale i tak działa tylko efekt jednej

No właśnie wiem, i to wkurza ;p 

Z czego lecą po 3 perły z jednego rodzaju? Bo na mapie 115 z metka lecą po 2 perły, a to trochę za mało dla mnie xD

Opublikowano

warto dodać, że powinna trwać 10 min, a trwa 3 min jak tak jak wody na kryta i szycie, a np. woda na wartość i obrone 10 min

YHtbzK8.png

białe metki, czerwone bossy, nie ma za co dziękować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...