Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to ku*wa znaczy "Kontroluja kto ile ma bryl" ? Co ich to ku*wa obchodzi???? A jak ktos ma duzo bryl bo nołlajfi na serwie na dungach itp? Jak bede gral to mam ku*wa za kazdym razem rozdzielac hajs na kilka postaci, bo w przeciwnym razie administracja mi go zapie*doli? To chyba jakaś kpina, a nie serwer.

Opublikowano

bylo te brylki od razu w itemki zamienic albo smy :P - pisali ze kontrlluja kto ile ma brylek 

No to teraz dojebali... Tak jak pisal UP ktos gra 20h dziennie i ma 200 brylek bo sie nameczyl to mu je zabiora? LoL

To epienie w grocie (80lvl) jest okropne jak te moby nie podchodzą... A tu trzeba zmienić z bodego na surke wp ;p

Działa wzięcie ślubu i tepanie na mapy?

Czemu tak drastycznie spadły ceny wszystkiego na rynku? Szkata ripa z 150kk na 100kk, perły też... Masakra. Nie opłaca się teraz sprzedawać. Ja tylko kupuje szkaty ripa po 80kk żeby potem sprzedać 50kk drożej ;p

Bo nie expi sie w grocie tylko na WW. Idziesz z kims kto ma 90 lvl i Cie tepa na WW potem loga i expisz sobie

Opublikowano

Mam problem : gdy spatchowałem clienta to wyskakuje mi trojan i usuwa mi plik ( mam G DATA ) Przed spatchowaniem normalnie sobie grałem . Wie ktoś może co z tym zrobić ? Jak wyłączam anty to normalnie gram , ale chyba nie będę co chwilkę wyłączał anty żeby sobie pograć .  

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co to ku*wa znaczy "Kontroluja kto ile ma bryl" ? Co ich to ku*wa obchodzi???? A jak ktos ma duzo bryl bo nołlajfi na serwie na dungach itp? Jak bede gral to mam ku*wa za kazdym razem rozdzielac hajs na kilka postaci, bo w przeciwnym razie administracja mi go zapie*doli? To chyba jakaś kpina, a nie serwer.

to powiazane z dungiem 170 :)

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

bylo te brylki od razu w itemki zamienic albo smy :P - pisali ze kontrlluja kto ile ma brylek 

Nie zabieramy nikomu bryłek i nie zabieraliśmy więc proszę nie wymyślać.

sygna1.png

Opublikowano

Drogi Quarelu, mógłbyś napisać, czy w ogóle jest jakaś nikła szansa na to, że odzyskacie te itemy? Czy to wszystko nie ma sensu?

Po prostu mi odpisz, bo chciałbym wiedzieć czy mam w tym pokładać nadzieje na odzyskanie czegokolwiek.

Standardowo żeby nie robić offtopu.

Czy za ubicie Zjawy Tygrysa jest jakaś sensowna nagroda?
Opublikowano

Drogi Quarelu, mógłbyś napisać, czy w ogóle jest jakaś nikła szansa na to, że odzyskacie te itemy? Czy to wszystko nie ma sensu?

Po prostu mi odpisz, bo chciałbym wiedzieć czy mam w tym pokładać nadzieje na odzyskanie czegokolwiek.

Standardowo żeby nie robić offtopu.

Czy za ubicie Zjawy Tygrysa jest jakaś sensowna nagroda?

Jakaś szansa jest na pewno, ponieważ Quarel oddawał już nie raz ludziom itemu, które im ukradli.

Przejdź się na TS, zagadaj do Array'a a przy odrobinie szczęścia na pewno ci pomoże.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

iTudk6V.png

przed chwilą kupiłem dla peta obrożę na potwory, kliknąłem na nią prawym no i niby zniknęła, na początku nie pojawiła się w tych 3 slotach, odwołałem - przywołałem peta i mam obroże założoną na ludzi, lols :D

dodam, że maltar to pet na potwory, a zamieniło mi automatycznie bony w nim :D

ponawiam, Quarelku napraw to bo bida, że napisane są takie bony, ale w rzeczywiście dobrze dodaje, no ale napisane jest źle

Opublikowano

Bronie 75 tylko z dt? ( tak wiem ze 15 szkat sie wymienia za bron )

Ile warty bambus? 

Czy warto grac szamanem smokiem, jest dobry balans, szaman daje rade, czy kolejny server na ktorym szamanem bede robci gowno? ^_^

I ostatnie pytanie - lepiej tutaj zrobic dzwonek czy wachlarz?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

­

Omg, jeden typ napisał, że usuwają bryłki, a Wy już mu wierzycie, jaka patologia o.O

ja mam pytanie. Czy będzie możliwość kupowania za PaySafeCard?

Na 99% nie. Chyba, że Quarel czy tam Hool mają firmę.

tenor.gif

Opublikowano

mam pytanie

szaman healer ma normalny nie zbugowany dmg? taki jaki powinien byc? :D

ma normalne dmg

up@ mamy firmę. Będziemy kombinować z PSC. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Bronie 75 tylko z dt? ( tak wiem ze 15 szkat sie wymienia za bron )

Ile warty bambus? 

Czy warto grac szamanem smokiem, jest dobry balans, szaman daje rade, czy kolejny server na ktorym szamanem bede robci gowno? ^_^

I ostatnie pytanie - lepiej tutaj zrobic dzwonek czy wachlarz?

sadzac po tym, ze kazdy i na ich forum i tutaj pisze, ze przy Szamanie Smoku reszta klas ssie to raczej nie jest taki słaby

Opublikowano

sadzac po tym, ze kazdy i na ich forum i tutaj pisze, ze przy Szamanie Smoku reszta klas ssie to raczej nie jest taki słaby

bujda - szaman na high lvlu nie jest taki juz mocny :)

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Nie wiem czy to przez Invorię aczkolwiek obraz mi się freezuje i przestaje działać komputer, ale tylko po odpaleniu invorii taki problem wystepuje

Opublikowano

Moi kochani doradzicie mi czym grac? Lubie postacie które mają skille miotane ale lubię też solować dungi, bic metki i takie rzeczy. Helerem raczej tak nie zrobie, może bm albo archer? :) Ewentualnie dagger ale to juz nie te skille :(

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Tak problem polega w tym, że ekran mi się freezuje (zamraża) i nic nie mogę zrobić gdy tepam się na mapę 180, próbowałem wszystkiego nawet format po prostu nie pomaga, to jest wina mapki, bo biegam po m1, grocie czy innych mapach to nie mam tego problemu

Opublikowano

Tak problem polega w tym, że ekran mi się freezuje (zamraża) i nic nie mogę zrobić gdy tepam się na mapę 180, próbowałem wszystkiego nawet format po prostu nie pomaga, to jest wina mapki, bo biegam po m1, grocie czy innych mapach to nie mam tego problemu

Przy wiekszej ilosci wlaczeniu-wylaczeniu clienta laguje mi kompa i musze go resac ;x Dzieje sie tak po okolo 1-2h od wlaczenia

Opublikowano

mi tak samo, ale u mnie jest tak, że wbijam na mape 180 i od razu takie niebieskie kropki się robią na metinie i ścina metina, jak nie zminimalizuje szybko i nie wyłącze przez menedżer zadań to ścina obraz komputera i tylko reset pomaga.

Opublikowano

mi tak samo, ale u mnie jest tak, że wbijam na mape 180 i od razu takie niebieskie kropki się robią na metinie i ścina metina, jak nie zminimalizuje szybko i nie wyłącze przez menedżer zadań to ścina obraz komputera i tylko reset pomaga.

Client nie jest zoptymalizowany dorze i dlatego. Nie wiem czy mieli cos z tym zrobic czy nie

Wlasnie resnalem lapka i od razu plynniej chodzi xD

Opublikowano

no dobra, ale wiesz jeśli mi pozostało tylko expić to muszę stać w miejscu, bo na mapę 180 nie wejdę, bo od razu mam ściny i komputer się zawiesza..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...