Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy macie zamiar ogarnąć poprawne działanie strony internetowej? Mi na google chrome nie działa, na internet explorer mi się załaduje ale niektóre ikonki są niewidoczne (prawie pół strony)... Więc?

erfgreg.png

Opublikowano

Kiedy macie zamiar ogarnąć poprawne działanie strony internetowej? Mi na google chrome nie działa, na internet explorer mi się załaduje ale niektóre ikonki są niewidoczne (prawie pół strony)... Więc?

Jaki błąd ci wyskakuje na chrome?

Opublikowano

Jaki błąd ci wyskakuje na chrome?

Strona internetowa jest niedostępna

ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

W nocy (22.04) o godz. 2:00 na s2 odbedzie sie przerwa powód:

- Poprawienie wyglądu Thresha

- Poprawienie przerabiania przetopu szar. smoka (bedzie prawidlowy)

- Poprawienie skrzyni z dungeonu 235 (Z 220 i 235 leci ta sama)

- Dodanie u npc a mapie 220 nadawanie nowej misji zielarza (identycznie jak biolog i bestiarz, kto wykonał wszystkie przed aktualizacja nie ma nowych)

- Zwiekszenie szansy na przedmioty do misji biologa 240 (jest zbyt mały %)

- Dodanie IP za nowe metiny, bossy

- Naliczanie mobów na mapie 200/220 (nie jest 100% pewne czy bedzie w tej aktualizacji)

Jeśli znaleźliście jeszcze jakieś błędy - możecie je pisać na forum w odpowiednim temacie.

Dodatkowo nadmienię, że niedługo pojawią się nowe misje.

Opublikowano

A pamiętacie, że macie jeszcze s1? Za to serwa nie polecam, ruszył S2 I na s1 cisza, zero aktualizacji.a szkoda, bo s1 było dużo lepsze od s2.

Opublikowano

A zwój resetowania bonów u peta jest/będzie ? Dlaczego nie nalicza IP za sapreya ? Jest jakaś szansa, że np. dodacie smocze oczy do metków na mapie 200 ? 

52287137559562145640.png

Opublikowano

A zwój resetowania bonów u peta jest/będzie ? Dlaczego nie nalicza IP za sapreya ? Jest jakaś szansa, że np. dodacie smocze oczy do metków na mapie 200 ? 

Jest w IS... Przy zwierzakach bodajże.. 

54169037467327365173.png

Opublikowano

tworzy sie je jak te stare.

Wiem widzialem, ze sie tworzy, ale stare tez dropia z SKB. Szczerze na ta chwile syf dropi z SBK, a dla samych przetopow warto byloby to dropic ;) 

Opublikowano

­

Na tym serwerze jest z 4x więcej ludzi niż na imetinie, możesz wyjść.

Chybasmieszny jestes, daj ssa z jinno a pozniej ja dam.
Opublikowano

Chybasmieszny jestes, daj ssa z jinno a pozniej ja dam.

Przecież ty nie grasz na tym serwerze.. Jedyne co robisz to łapiesz bany na forum za reklamę iMetina. 

Twój ss z Jinno wygłąda tak :  1000 kont postawionych przez administrację - serwer ma może 100 graczy , reszta to boty, bsy, konta adminów żeby pokaz zrobić że jest masa ludzi... 

Przestań już spamować , i pisać takie bzdury w tym temacie, chyba że jara cię wyrywanie co kilka dni perma za reklamę serwera na forum innego... Twój serwer się kończy - pogódź się z tym, tak samo jak z tym że Mikołaja nie ma i nikt ci prezentu nie przyniesie pod choinkę... 

54169037467327365173.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...