Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoim zdaniem balans kolcow na poziom 90 z intem to jest balans klas? Przez to klasy sa wlasnie nie wyrownane... Kazde kolce powinno sie robic z innych podstawowych czyli jak dla szamana i sury to z lez a dla woja i ninji z ebo. Tak za przeproszeniem na c**j wojwnikomi kolce na 90 lvl z intem??

Zebys mial wiecej PE i zeby Ci sie nie skonczylo w pvp. No tak postanowili wyrównać klasy i co zrobisz? Na żadnym serwerze nie widziałem takiego zamieszania co do właśnie wyrównania postaci.

OsoInternational.jpg

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja p******e nie zauwazylem, ze mam range na minus i dropla mi zbrojka + branza to prosilem by oddali to nie. J****a dzieciarnia. Chcialem aby wbili na TS to widac chyba mamusia trzyma im reke nad komputerem lub stoi przy drzwiach.

Tak myslalem, ze bedzie w uj dzieciarni :D Ide palic nowe eq na 115 :D

Zebys mial wiecej PE i zeby Ci sie nie skonczylo w pvp. No tak postanowili wyrównać klasy i co zrobisz? Na żadnym serwerze nie widziałem takiego zamieszania co do właśnie wyrównania postaci.

Szamanowi podczas pvp nie konczy sie pe :) jeszcze zostaje pol- 1/3

Opublikowano

Ja p******e nie zauwazylem, ze mam range na minus i dropla mi zbrojka + branza to prosilem by oddali to nie. J****a dzieciarnia. Chcialem aby wbili na TS to widac chyba mamusia trzyma im reke nad komputerem lub stoi przy drzwiach.

Wiadome chłopie, że jak z twojej winy straciłeś eQ to ci go nie oddadzą, ziomek.. myśl trochę.

To tak, jakbym wyrzucił eQ na ziemię i za 2dni kazał administracji mi je oddać co do rzeczy.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Sam lekkomyślnie straciłeś itemy - a oczerniasz o to Administrację, że nie chcę Ci ich oddać? 

Beka dnia. XDDDDDD

Opublikowano

Sam lekkomyślnie straciłeś itemy - a oczerniasz o to Administrację, że nie chcę Ci ich oddać? 

Beka dnia. XDDDDDD

Myślę  że On pisał o tych osobach co podniosły te itemy :)

Widziałem że Wallander zaczoł nagrywac ^^ Troszkę nieprzemyślane.. Dlaczego? Na s1 było 1,6k graczy a po roku spadło do 400... Za szybko wykorzystaliście dobroci z reklamy na yt. Już tego Wallandera mogliście sb odpuścić i zostawić na potem hehe.

Jedyne co złe to optymalizacja clienta.. reszta ok.

Polecam.

Opublikowano

Duża jest tutaj różnica w dmg 2ręki i 1ręki? Bo chce zrobić mentala a nie wiem czy bardziej oplaca sie 1reke czy moze 2reke

Opublikowano

Duża jest tutaj różnica w dmg 2ręki i 1ręki? Bo chce zrobić mentala a nie wiem czy bardziej oplaca sie 1reke czy moze 2reke

We 1 rękę, opłaca się ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

k***a zrobicie ten normalny % na ulepszen a nie od 0 - 100 bo to najmniejszego sensu nie ma

przecież jest normalny, tak jest na każdym serwerze.

sygna1.png

Opublikowano

i 65% pali jakby bylo 35 i 90 % czy ile tam jest potrafi spalic 14 razy -.- poprawcie drop z minotaura bo sie nie oplaca w ogole chodzic na niego, zmienialiscie drop na baronownej ? bo wczesniej troche wiecej tych perel lecialo -.-

@Edit kiedy naprawicie peta i autopota bo pet odejmuje 20k dmg na marmurku

Opublikowano

Nagrody za misje do wymiany bo to jest kurcze żenada :) Naganiać się, ubić 200mobów i dostać za to 10 invoriańskich skrzynek z których nic nie leci i drop też powinien byc poprawiony, albo 10kk, no żenada.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nagrody za misje do wymiany bo to jest kurcze żenada :) Naganiać się, ubić 200mobów i dostać za to 10 invoriańskich skrzynek z których nic nie leci i drop też powinien byc poprawiony, albo 10kk, no żenada.

K***a, że zapytam na jaki level jest ta misja to raz, a dwa nie da się po 2 tygodniach od startu utrzymać nagród "coś" wartych względem gospodarki. Ja wiem, że byście chcieli zabić 2 dzikie psy i dostać 50x każdej perły, misje są fajnie zrobione i przemyślane. Pomyśl zanim następnym razem będziesz pisał posta, żenua jak to napisałeś.

Opublikowano

We 1 rękę, opłaca się ;-)

opisz cos bardziej jesli masz ochote bo ja nie wiem czy Ty preferujesz 1reke i bawienie sie hitami czy rzeczywiscie nie ma sensu robic 2reki. Thx

Opublikowano

Czego oczekujesz za misje na ~50 lvl na serwerze easy?

Późniejsze misje są o wiele bardziej opłacalne bo dostajesz stałe bonusy, ale z tych początkowych to serio nie wiem czego oczekujesz.

Opublikowano

@Quarel™ naprawicie tego auto pota i peta na marmurze bo pet odejmuje dmg zamiast dodawać

@Edit sry za tyle postów lag

Działa wszystko poprawnie :O 

Opublikowano

Beka dnia. XDDDDDD

Wiadome chłopie, że jak z twojej winy straciłeś eQ to ci go nie oddadzą, ziomek.. myśl trochę.

To tak, jakbym wyrzucił eQ na ziemię i za 2dni kazał administracji mi je oddać co do rzeczy.

Jaka administracje? O czym wy w ogole gadacie? -.- LoL to sie nazywa beka dnia -.-

Czytac ze zrozumieniem!...

Opublikowano

@Quarel™ naprawicie tego auto pota i peta na marmurze bo pet odejmuje dmg zamiast dodawać

masakra .... to przywołaj peta pierwsze odpal wody roski skile i dopiero marmur i auto pota ...

to normalne że jak na marmurku przywolasz peta to ci zbuguje dmg 

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

ulepszanie juz bylo nie raz poruszane ale odp nie bylo;]

jak to jest ze pokazuje 70-75% a wszystko jara?!!!

bron na 115 na +7 spalil mi 5 razy, na +8 7 razy gdzie jest napisane 70% szans;)

a na 9 juz 4 razy spalil i dalej nie mam ulepek

i tu moje pyatnie te dane to chyba sa z .. ...:)

nie piszczcie ze pech bo takiego nei da sie miec

na 1 lvl broni 18 perel plus inne ulepki bo tak pali na 70% lol

Opublikowano

masakra .... to przywołaj peta pierwsze odpal wody roski skile i dopiero marmur i auto pota ...

to normalne że jak na marmurku przywolasz peta to ci zbuguje dmg 

Spróbowałem tak i jak mam peta to bije 38k w psy na marmurze, a jak odwolam peta to bije 48k. Buguje się na mentalu na 100%, bo na wp normalny dmg jest.

Opublikowano

Spróbowałem tak i jak mam peta to bije 38k w psy na marmurze, a jak odwolam peta to bije 48k. Buguje się na mentalu na 100%, bo na wp normalny dmg jest.

odbuguj autopotą. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

odbuguj autopotą. 

Próbowałem już wszystkiego. Około 200 na mooby i tego bossa nie ubije na dung 170, gdzie szaman sobie ubija. Bo 40 na potwory daje sporo, ale nie działa w pecie na marmurze, bo jeszcze nam zmniejsza dmg. Sprawdź to na mentalu.,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...