Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo ludzi gra tutaj ?

Około 3000 na lajcie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

hahahahahaha no niie moge k***a mać.

70% na jebane ulepszenie i 5 raz spaliło mi na +2 truty v3, a to nie jest takie chop siup, bo jedno lustro to 20 min i nie zawsze dropi, więc k***a mać z*********e te wasze losowanie wyszło, 5 razy wylosowałem 30%? xD

popierdolone to jest, a warto dodać, że na przerobienie potrzeba 15 luster a jest 75% a mi spalił 2 razy, za 3 weszło więc 45 luster na samo przerobienie + teraz 6 na ulepszanie do +1, więc 51 razy byłem na dungu + z 5-10 razy nie dropnęło lustro, 20 min jeden dungeon, co daje nam huhuhuhuhuhuhhu, pojebane ulepszanie, chyba przerwe od tej invorii trzeba zrobić.

ale to invoria jak każdy mówi, że tutaj ulepszanie to o 50% w dół trzeba liczyć.

Przed paroma postami pisales, ze nie denerwuje Cie gdy spali Ci item 5 razy ;). A nagle piszesz, ze Cie to w*****a? :)
Opublikowano

nom, aż nie doszedłem do etapu high lvl`a, w którym ulepszacze i ulepszanie normalnie wkurwi każdego - bez wyjątku, mimo iż czasami się tylko denerwuję, tutaj uległem tej chwili, po tym jak na samego dunga latałem przeszło 20h, żeby tylko przerobić item, który ma 75% na przerobienie.

nic, żyje się dalej, emocje przeszły, nie mogę tego inaczej skomentować. wkurwiłem się to tak napisałem, przykro mi jeśli kogoś to dotknęło.

na serwer zapraszam i polecam

Opublikowano

Widze, że dalej problem masz, że Ci wygadałem się z dung 170. Ale nie wiem czemu, jak Ty chyba 130 lvl masz. Ulepszacze w takim tempie tanieją, bo leci ich za dużo, jak na wypad w 1 min.

Brawo. już nie ma tam takiego dropu. Teraz 20 osób z serwera ma poodkładane po 100kkk w bryłkach i kupuje sobie to co sobie pierdnie (oczywiście z umiarem, bo za chwilę by stał obok nich GM i w końcu doszedł to ilości hajsu i zmniejszył o jedno 0). A reszta niech sobie teraz nakurwia perełki i medaliony po 120kk raz na 5 godzin... A co?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

To przyszedł czas że i ja dodam swoje zdanie na temat tych itemków.

Co racja to racja % ulepszenia danego itemka nie wiem czy jest zawyżony czy ktoś na prawdę ma takie c*****e nieszczęście że przykładową broń na 115 pali po 11 razy. Tak wiem, ktoś Ci i tak powie że przecież te ulepszacze na ten poziom jest zdobyć banalnie. Tutaj pojawia się odwet jesteś mądry to idź upoluj na bossa na mapie 95 z której lecą strony potrzebne do ulepszenia na który niby mamy 70 % na pomyślne ulepszenie, gdy na tego bossa czai się prawie że po dwie osoby na każdym channelu. Nic bardziej mylnego, że w nocy jest mniej osób wręcz przeciwnie, to w dzień można go bardziej upolować niż w nocy.

Serwer jest epicki, powiem że pierwszy raz się spotkałem z takowym serwerem naprawdę wielka miazga.

Dużo dużo nerwów idzie na takie ulepszanie czy coś.

Co prawda nie masz Is'a siedzisz na mapie kilka godzin dłużej niż osoba która posiada te dopalacze z item shopu na bonus doświadczenia. Wiadomo kto ma hajsy ten ma władzę, dla osoby która nie pakuje w is'a serwer jest znacznie trudniejszy.

Nie każdy sobie może pozwolić na wszystko - doskonale to rozumiem.

Wcześniejsza sprawa z zarabianiem, przykładowe sposoby na zarabianie wcześniej to :

- Bicie rippera w dt, wcześniej może i był to zarobek teraz już nieco nie opłaca się sprzedawać szkat bo mało kto je kupuje.

- Bicie śmierci - tutaj dalej zarobek zostaje ale trzeba tam trochę posiedzieć żeby wydropić.

- Bicie baronównej  [pajęczy klucz ] - Kiedyś odziwo perełki dropiły znakomicie a teraz totalny syf, po 5 raz pod rząd potrafi nie dropnąć w ogóle żadna perełka co jest nie do pomyślenia. Ci co wcześniej dropili, cieszcie się bo świetny interes na tym zrobiliście chociaż i tak perły poszły znacznie w dół.

- Bossy na mapach oraz metiny, cięzko kiedykolwiek upolować metiny a jak ktoś już ma słabe łącza i sprzęt do dupy to nie ma co liczyć na zbicie metina solo w godzinach szczytowych...

Do tego dochodzi bug na którym gracze pozbijali bardzo duże sumy yangów które teraz pozamieniali na bryłki, niejednokrotnie widziałem sporą sume bryłek na handlu, podczas gdy zapytałem skąd koleś ma tyle kasy że co kilka sekund odkupował ode mnie ulepszacze które zbierałem od początku gry.

Pomimo wad pojawia się znacznie więcej zalet, także serwer jak najbardziej polecam.

Miłej gry na serwerze, nie zamierzam odpuszczać.

Opublikowano

O co chodzi z tym bugiem na yang? Może ktoś to wyjaśnić? Coś słyszałem jakiś czas temu. Jeżeli teraz latają osoby z 200-300 bryłkami po 500kk, to chyba można już sobie odpuścić grę.

Opublikowano

O co chodzi z tym bugiem na yang? Może ktoś to wyjaśnić? Coś słyszałem jakiś czas temu. Jeżeli teraz latają osoby z 200-300 bryłkami po 500kk, to chyba można już sobie odpuścić grę.

Na dunga od 170lvl w 1h dropu można było wydropić ponad 2kkk.

Nie oddawało się pieczątek, tylko siedziało i biło te moby. Ludzie przez parę dobrych dni tam farmili yangi <-- teraz rynek jest ich.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

­No, może nawet więcej :D 2,6kkk/1h. Ktoś no-life'ił i dropił 80h. I ma teraz 208kkk i kupuje co chce ^^

tenor.gif

Opublikowano

Dropienie yang to bug? xD chyba za krótko w metina gram.

No jednak widze, że każdy podziela moje zdanie, że % na ulepszenie jest śmieszny, ale to w końcu invoria, każdy kto grał na s1 mówi mi, że tutaj jest całkiem odwrotnie liczone, masz 70% to na spalenie, a nie odwrotnie ;p

Opublikowano

Ale wymyślacie czasem. Nikt nie ma tyle yang bo sprawdzamy stan brylek i yang na serwerze.

Ulepszanie to jest np 25 pozycji ze spali i 75 pozycji ze ulepszy.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Ale wymyślacie czasem. Nikt nie ma tyle yang bo sprawdzamy stan brylek i yang na serwerze.

Ulepszanie to jest np 25 pozycji ze spali i 75 pozycji ze ulepszy.

Zawsze lepiej tak napisać, żeby masa się nie kotłowała.

Pytanie mam, bo zrobiłem z ciekawości bodego i body nie potrafi nikogo ale to nikogo absolutnie ubić. Jedyny ratunek to szycie, ale bloku jest od zajebania nadal. Moglibyście usunąć całkowicie roski na blok i bon na blok z pierścienia?

KD = 15%

Tarcza = 15%

Biolog 115 = 5%

Buty(200+) = 25%

Pierścień = 10%

Roska na blok = 5%

Co nam daje 75%. Na upartego zakładamy hełmik na 60 i mamy 85% i body czy wp z hitów nam nie zrobi całkowicie nic, ze skili też nic nie zrobi bo ma tak osłabione, że ja p*******.

//edit.

fart, że nie daliście do alchemii bloku ciosów xD

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Kilka pytań dotyczących serwera:

1. Czy opłaca się tu zaczynać grę od 0 ?

2. Jakie klasy na tym serwerze są godne polecenia pod pvp/wojny ?

3. Ile jest osób online w godzinach szczytu ?

4. Jakie moglibyście polecić sposoby na zarobienie trochę yang na start ?

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Kilka pytań dotyczących serwera:

1. Czy opłaca się tu zaczynać grę od 0 ?

2. Jakie klasy na tym serwerze są godne polecenia pod pvp/wojny ?

3. Ile jest osób online w godzinach szczytu ?

4. Jakie moglibyście polecić sposoby na zarobienie trochę yang na start ?

1.Serwer świeży więc tak.

2.W sumie wszystko oprócz woja się nadaje. Najbardziej polecam wp/bm szamana :)

3.3-4K

4.DT/WW

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Zrobić eq na 200 lvl, to chyba nie można mieć życia realnego tylko chodzić na dunga i dropić. Z 12 Sacriców dropło 6 starych gwiazd. Na całe eq trzeba 34 gwiazd bez spalenia. Przy 50% jest to nie możliwe. Przypuśćmy, że za 3 x zrobi item to trzeba około 100 gwiazd. Z tego co zauważyłem dropi z co drugiego bossa. Czyli trzeba iść 200 x na dunga...

Opublikowano

Zrobić eq na 200 lvl, to chyba nie można mieć życia realnego tylko chodzić na dunga i dropić. Z 12 Sacriców dropło 6 starych gwiazd. Na całe eq trzeba 34 gwiazd bez spalenia. Przy 50% jest to nie możliwe. Przypuśćmy, że za 3 x zrobi item to trzeba około 100 gwiazd. Z tego co zauważyłem dropi z co drugiego bossa. Czyli trzeba iść 200 x na dunga...

I dobrze że jest trudno. Jakby było za łatwo to by każdy miał to eq. Tak to trzeba będzie się wysilić

Opublikowano

Na dunga od 170lvl w 1h dropu można było wydropić ponad 2kkk.

Nie oddawało się pieczątek, tylko siedziało i biło te moby. Ludzie przez parę dobrych dni tam farmili yangi <-- teraz rynek jest ich.

I rozumiem, że teraz już tak robić nie można? Czyli część osób wycwaniła się i wykorzystywała jakieś niedopatrzenie w grze, nakupowała itemów i teraz jest bezkarna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...