Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale na skile szamana działa taki bon jak "na magię" jeżeli się o to pytasz a jeżeli szaman hita to polecam włożyć full abs na dzwony i wachlarze. No i oczywiście tarcza na 61, bo jest lepsza od tej na 130. 

A no i jeżeli z Ciebie taki kozak, to możemy zawalczyć i zobaczymy kto lata w drewnianym EQ ;)

Racja, też tu gram od tygodnia mam full isa a nie wydałem ani grosza ;) Kupony sm, są łatwo dostępne na shopach. 

To wiem, że dziala magia, ale dzwony i wachlarze podobno nie dzialają...

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale będziecie k***** tak jak ja, 2 razy spalić trute v2 na v3 przy 75% gdzie jedno ulepszenie to 7,5h zapierdalania 

nie wierze po prostu w te % na ulepszenie

serwer polecam, na pewno jest co robić, ale wkurwienia tez nie brakuje :>

Opublikowano

Czy możecie się zalogować na serwer? Bo mi ciągle pisze "Zostaniesz połączony z serwerem" 

Od kilku minut... Ktoś pomoże ? :P

Ludzie na forum pisali,ze nie mogą wejśc do gry ": twoje konto jest juz połaczone " 

Hooltras napisałze coś robi ,wiec pewnie dlatego nie mozna teraz wejść do gry.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Już działa, przez błąd serwer był niedostępny 10 minut.

W zamian za problem zostały aktywowane raty dropu i yang na 5 godzin.

sygna1.png

Opublikowano

Jest ktos w stanie by nagrac ze mna jak soluje WW mentalem? Chce pokazac, ze jest to nie wykonalne z podstawowym eq 54+9 i truta 50+ dodatkowo eq na diably i trupki. Oczywiscie EQ pokaze przez handel lub na PW :) Mozliwy TS lub skype.

Pisze dlatego,ze ludzie pisza farmazony, ze soluja WW przez 15-20 minut w takim eq mentalem :)

Opublikowano

Jest ktos w stanie by nagrac ze mna jak soluje WW mentalem? Chce pokazac, ze jest to nie wykonalne z podstawowym eq 54+9 i truta 50+ dodatkowo eq na diably i trupki. Oczywiscie EQ pokaze przez handel lub na PW :) Mozliwy TS lub skype.

Pisze dlatego,ze ludzie pisza farmazony, ze soluja WW przez 15-20 minut w takim eq mentalem :)

Dagger, albo Healer solują WW a ty mentalem nie dajesz rady?

Co cię zatrzymuje?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dagger, albo Healer solują WW a ty mentalem nie dajesz rady?

Co cię zatrzymuje?

To nie mozliwe :) Przy moim EQ full diably i trupy nie daje rady ogarnac zjawy(tak, tak na elit zjawe nie ma bonusow) przy marmurze nie daje rady ogarnac zjawy. Bo pewnie niebieska ogarne :)

Opublikowano

Jutro startuje /// wiec polowe ludzi stad odejdzie. Kumpel ma na postaciach 1kkkk yang przez buga i na allegro handluje wiec pozdro

Skoro na pewnym dungeonie niektóre typki wyciągały 2.6kkk na godzine to co się dziwić, interes jest. 

Na forum invorii nawet temat założyłem z opisem tego buga, ale mniejsza. 

Serwer polecam, nie ma lipy. 

Tylko pytanie.. te % na ulepszanie są na 100% prawdziwe? potwierdzi to ktoś? bo mi przy 70% potrafi spalić 5 razy z rzędu..

­

Opublikowano

Avast

Musisz miec wirusa z innego clienta ktory dostal sie do innych cleintow metin2. Sam posiadam avasta i nic nie wykrywa. Chyba, ze masz awasta przestarzalego na licencji z neta :D.

Wylacz avasta lub dodaj plik do wyjatkow

Skoro na pewnym dungeonie niektóre typki wyciągały 2.6kkk na godzine to co się dziwić, interes jest. 

Na forum invorii nawet temat założyłem z opisem tego buga, ale mniejsza. 

Serwer polecam, nie ma lipy. 

Tylko pytanie.. te % na ulepszanie są na 100% prawdziwe? potwierdzi to ktoś? bo mi przy 70% potrafi spalić 5 razy z rzędu..

­

Mi tez pasy strasnie pali gdy sa na 70% ale bronie i inne jest ok max 2-3 razy spali

Opublikowano

wogole administracja ma chyba wy.. na to, bo to co sie dzieje pod dt to sory nikogo nie bijesz a i tak padasz 30-40k minus jak kazady i na odwrot!!!!!!!!!!

Opublikowano

wogole administracja ma chyba wy.. na to, bo to co sie dzieje pod dt to sory nikogo nie bijesz a i tak padasz 30-40k minus jak kazady i na odwrot!!!!!!!!!!

Od tego są 2 ze sobą rywalizujące królestwa.

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...