Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj będzie napisane od nowa WW, także może problem się uda naprawić, oby...

Ja nie mam takiego problemu, ale współczuję wam.

Zapraszać znajomych na serwer i razem grajmy!

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj będzie napisane od nowa WW, także może problem się uda naprawić, oby...

Ja nie mam takiego problemu, ale współczuję wam.

Zapraszać znajomych na serwer i razem grajmy!

Chociaż jeden normalny :) 

Opublikowano

Jak moge te lagi naprawić bo w m1 ch1 nie moge sie ruszac, wczoraj bylo wszystko normalnie dzisiaj mam po prostu scine i sie nie da nic robić ;/

@Edit juz naprawilem wystarczy wh odinstalowac to byl troll oczywsicie

@down przeciez normalnie mozna sproboj na 2 slocie 1-szy tez mi nie dziala tutaj dowód http://prntscr.com/5q2lup

Opublikowano

Kiedy naprawicie nakładanie butów w zmianie ekwipunku?

POLECAM Z CAŁEGO SERCA

Przecież to działa. Tylko musisz trochę wyżej najechać.

tenor.gif

Opublikowano

Mam neta 12Mb/s przesyłany promieniowaniem elektromagnetycznym w zakresie mikrofal i fal radiowych. Kompa mam owszem dobrego. I jeszcze nie spotkałem ani sekundy laga. Nakurwiam sztyletami z buta po wszystkim, ściągam po kilka spotów na raz, w M1 zajebanym sklepami, BSami i rozkurwiaczami z Shinsoo nie mam ani nanosekundy laga... Czas wymienić swoje z*******e core i5 pierwszej generacji, gtxy serii 4xx, 5xx, radki serii 5xxx, i z*******e 4 rdzeniowe phenomy na coś nowego bo to, że 3 lata temu to była rakieta Falcon 9 nie oznacza, że dziś jest nią również. Jest zwykłym fajerwerkiem. 

Gry, zużycie sprzętowe nie maleją tylko rosną, wymagania również. A jeśli nie macie pieniędzy, albo długo zbieraliście na to co macie (w pełni dla mnie zrozumiałe) to nie płaczcie, że macie lagi bo administratorzy nie dostosowują gry pod co raz to gorsze podzespoły, tylko pod te nowsze, nowsze i nowsze.

Hmm. 

Mam (według mnie) całkiem dobry komputer, a w nim właśnie intel core i5 3350k.  Moją uwagę przykuła Twoja wypowiedź na temat wymiany "i5 pierwszej generacji". Na jaki procesor mam zmienić swój obecny, żeby według Ciebie był w stanie udźwignąć taką grę jak metin2? Xenona? Może od razu ze 3? Albo całą serwerownię sobie jebnę, bo mi nie starczy. Myśl trochę przy pisaniu. Ten procesor lekko dźwiga bf'a 4 na Ultra przy 64 graczach, a jakiegoś metina2 nie udźwignie? Mi osobiście na i5 metin2(jak i wszystko inne) chodzi bardzo dobrze i nie mam żadnych ścinek.  Poza tym niby co według Ciebie twórcy serwera zmienili w grafice metina, że go dostosowali do "coraz lepszych podzespołów".

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego sztabki mi nie lecą?

Po około 50 lvlu(mam teraz ~80) przestały mi lecieć jakiekolwiek sztaby mimo, że według tej opcji mam drop odblokowany.

Jest jakiś skrót klawiszowy, który powoduje zablokowanie dropu? Może przypadkiem go wciskam i przez to tak jest.

Co do serwera to jest bardzo spoko, nie ma nudy, ludzi od cholery i dosyć pomocna administracja, nic dodać nic ująć. Polecam.

Jedynie co mi się nie podoba to okno logowania, które czasami potrafi przylagować, szczegół ale jednak.

EDIT

WIbXKrL.png

To by wiele wyjaśniało, mały błąd mnie zmylił ;)

Opublikowano

Jest jeszcze różnica czy macie LAGI czy małe ilości FPS.

U mnie może nie ma SPADKÓW FPS z powodu SSD zainstalowanego na porcie PCI Express, na którym mam system i gry.

Jeśli macie LAGI, czyli opóźnienia spowodowane wysokim PINGiem, lub bardzo niską prędkość łącza, to już wina Waszego neta lub serwerowego.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego sztabki mi nie lecą?

Po około 50 lvlu(mam teraz ~80) przestały mi lecieć jakiekolwiek sztaby mimo, że według tej opcji mam drop odblokowany.

Jest jakiś skrót klawiszowy, który powoduje zablokowanie dropu? Może przypadkiem go wciskam i przez to tak jest.

Co do serwera to jest bardzo spoko, nie ma nudy, ludzi od cholery i dosyć pomocna administracja, nic dodać nic ująć. Polecam.

Jedynie co mi się nie podoba to okno logowania, które czasami potrafi przylagować, szczegół ale jednak.

EDIT

WIbXKrL.png

To by wiele wyjaśniało, mały błąd mnie zmylił ;)

Juz im pisałem że informacja po zablokowaniu sztabek jest na odwrót. No ale mają to w dupce.

Krótka piłka z mojej strony panowie, mam mentala 130lvl, eq na poziom wszystko ładnie piękne perfecty, biolog zrobiony ale dostaje prawie od wszystkich baty. Zmieniać na helera albo archera czy bic lvl z nadzieja ze pozniej bedzie lepiej? :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

nie zmieniaj walcz :) to jest moja opinia :) jezeli lubisz grac mentalem to nim graj pozniej dostaniesz ladne (szybkie rzucenie pilka) taka cenzura bo juz najadlem sie ostrzezen od tych (ludzie z malym IQ) znowu cenzura 

co do serwera bo wiadomo ze zaraz bedzie ze spam

SKAD WYDROPIE NOGE PAJAKA?

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Juz im pisałem że informacja po zablokowaniu sztabek jest na odwrót. No ale mają to w dupce.

Krótka piłka z mojej strony panowie, mam mentala 130lvl, eq na poziom wszystko ładnie piękne perfecty, biolog zrobiony ale dostaje prawie od wszystkich baty. Zmieniać na helera albo archera czy bic lvl z nadzieja ze pozniej bedzie lepiej? :)

mental to silna postac tutaj 

mam archera 135lv

od 120lv mentala ja dostaje baty tylko wtedy jesli trafi skillami wiec pocwicz skilla ^^

56096062140461666809.png

Opublikowano

Sam gram mentalem i daję radę lajtowo w pvp, po prostu trzeba mieć dobrą taktykę + polecam 1 rękę i łapać ludzi pod hity ;) I tyle. Co do klas to jeszcze się nie wypowiadam, niech ludzie powbijają 200 + zrobią Full EQ i wtedy można testować postacie i zobaczymy jaka postać będzie rządzić. 

Serwer polecam, ; a 

xD 

Opublikowano

Działa jakieś bony na szamana na skille ? Bo bez jaj szaman 125 lvl bez isa, ja 135 lvl full is, full eq na ten lvl i składa mnie na 3 skille. Gram mentalem.

Opublikowano

zaczać grac wp i dropic i potem ewentualnie zrobic postac do pvp? czy dam rade inna klasa np ninja szybko poubijać bossy/metki bez isu?

Opublikowano

zaczać grac wp i dropic i potem ewentualnie zrobic postac do pvp? czy dam rade inna klasa np ninja szybko poubijać bossy/metki bez isu?

obawiam sie, ze bez IS to nawet wp/body mozesz miec problem

Opublikowano

Logika serwerów easy yhhh... No nic to powodzenia wszystkim ! Miłej gry.

Opublikowano

ja gram nie wydajac kasy a jednak mam wiekszosc rzeczy z IS mozesz kupic od graczy poswiec dzien na dropienie perel pozniej sprzedajesz je i kupujesz sm-y 

wielki problem?

serwer polecam

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Działa jakieś bony na szamana na skille ? Bo bez jaj szaman 125 lvl bez isa, ja 135 lvl full is, full eq na ten lvl i składa mnie na 3 skille. Gram mentalem.

A ty przypadkiem nie miałeś tu już nie grać xD

Nie wiem, macie jakieś drewniane EQ skoro szaman was składa na 2 skile. Sam mam 135 metal z Full is i daję z szamanami na lajcie, racja biją sporo ale da się wygrać. Poza tym klasy magiczne na wyższych levelach się zbalansują ponieważ dojdzie % na magie i więcej odp na um. 

xD 

Opublikowano

A ty przypadkiem nie miałeś tu już nie grać xD

Nie wiem, macie jakieś drewniane EQ skoro szaman was składa na 2 skile. Sam mam 135 metal z Full is i daję z szamanami na lajcie, racja biją sporo ale da się wygrać. Poza tym klasy magiczne na wyższych levelach się zbalansują ponieważ dojdzie % na magie i więcej odp na um. 

Miałem, ale dostałem bardzo dobre konto za csgo. To jak moje eq jest drewniane, to nie chce wiedzieć, jakie Ty masz. To jakie bony masz na niego, bo mnie gosciu złożył na 3 skille.

Opublikowano

Miałem, ale dostałem bardzo dobre konto za csgo. To jak moje eq jest drewniane, to nie chce wiedzieć, jakie Ty masz. To jakie bony masz na niego, bo mnie gosciu złożył na 3 skille.

Nie wiem czy wiesz, ale na skile szamana działa taki bon jak "na magię" jeżeli się o to pytasz a jeżeli szaman hita to polecam włożyć full abs na dzwony i wachlarze. No i oczywiście tarcza na 61, bo jest lepsza od tej na 130. 

A no i jeżeli z Ciebie taki kozak, to możemy zawalczyć i zobaczymy kto lata w drewnianym EQ ;) 

ja gram nie wydajac kasy a jednak mam wiekszosc rzeczy z IS mozesz kupic od graczy poswiec dzien na dropienie perel pozniej sprzedajesz je i kupujesz sm-y 

wielki problem?

serwer polecam

Racja, też tu gram od tygodnia mam full isa a nie wydałem ani grosza ;) Kupony sm, są łatwo dostępne na shopach. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...