Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli brakowało wam kiedyś miejsca tu juz nie powinno go zabraknąć

10885013_682560751862723_172006338551369

Wyżej nie bylem pewny ale wojny są juz 100% sprawne (testowane) wiec mozna juz je bez problemu robić.

Quarel kiedy ogarniesz lagi na ww? miało być przy najbliższym resecie, były dwa a dalej jest to samo. 

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam servera administracja ma wywalone na graczy w zaden sposób nie pomagają

edit: dostałem w konu pomoc od Array pozdrawiam

Opublikowano

Quarel kiedy ogarniesz lagi na ww? miało być przy najbliższym resecie, były dwa a dalej jest to samo. 

lagi ? niech lepiej przywroca ww do poprzedniego stanu ... 

ja nie po to meczylem sie od poczatku i robilem ww zeby teraz to zmieniali i metki mialy 1/3 hp z tego co mialy tak samo ja chce taki wielki spot na kluczach jaki byl bo teraz to za 4 - 6 spotem mam klucz ..

Opublikowano

Posty Up zgłoszone jako spam, wyraziłeś swoją opinię więc nie wiem po co tak usilnie negujesz serwer.

Dla odmiany- polecam, administracja się stara i ciągle coś naprawia. Logi WH są super, może w końcu będzie mniej cheaterów. Radzę spodziewać się teraz masy negatywnych opinii o serwerze od osób, które dostaną bana:D

Opublikowano

Jeśli brakowało wam kiedyś miejsca tu juz nie powinno go zabraknąć

10885013_682560751862723_172006338551369

Wyżej nie bylem pewny ale wojny są juz 100% sprawne (testowane) wiec mozna juz je bez problemu robić.

Dlaczego mam 4 sloty,widze tylko 2 i nie moge zdjac juz tamtych itemów ? Patcha żadnego nie mam jprdl,odpalam gre przez patchera i mam 100% odrazu jakbym patcha wgl nie mial pozdro

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dlaczego mam 4 sloty,widze tylko 2 i nie moge zdjac juz tamtych itemów ? Patcha żadnego nie mam jprdl,odpalam gre przez patchera i mam 100% odrazu jakbym patcha wgl nie mial pozdro

usun Invoria.pl.exe i uruchom patchera. mi pomoglo

Opublikowano

Poprawiło się coś z optymalizacją clienta czy nadal chujnia i w pustym m1 są lagi?

Zainwestuj w kompa, bo zauważyłem, że na lagi narzeka tylko kilka osób z mpc forum.. nikt poza wami. Zoptymalizuj drewno, to może nie będziesz miał lagów. Ja nigdzie nie miałem przy 3k+ osobach.

Serwer polecam, tylko czemu nie mogę patchera włączyć?  działa już, wyłączyłem antywira. 

­

Opublikowano

lagi ? niech lepiej przywroca ww do poprzedniego stanu ... 

ja nie po to meczylem sie od poczatku i robilem ww zeby teraz to zmieniali i metki mialy 1/3 hp z tego co mialy tak samo ja chce taki wielki spot na kluczach jaki byl bo teraz to za 4 - 6 spotem mam klucz ..

dokładnie rownież chce ten wielki spot na kluczach, piec osob miało lagi to zmniejszyli to troche lipa i poprawcie te % na ulepszenie zeby prawidłowe pokazywało, któryś admin napisał ze prawidłowe są, truta przerobienie ma napisane 120%, zas inne itemy prawie 100 a pali jak głupi, a takto to polecam, przymykajać oko :D

Opublikowano

dokładnie rownież chce ten wielki spot na kluczach, piec osob miało lagi to zmniejszyli to troche lipa i poprawcie te % na ulepszenie zeby prawidłowe pokazywało, któryś admin napisał ze prawidłowe są, truta przerobienie ma napisane 120%, zas inne itemy prawie 100 a pali jak głupi, a takto to polecam, przymykajać oko :D

to z 120% to bug w cliencie i jest juz poprawione.

A co do pomocy to staram sie pomagać, ale jak wy ustawiacie na wszystkich serwerach te same passy to już nie moja wina ze was okradaja, jak bym mial kazdemu pomagać ciagle to jedynie co byl robil to 24/7 pomagal, bo jednej osobie mozna nawet do godziny pomagać bo nie wystarczy sprawdzic logow i oddać itemy, bo z itemami juz dawno sie działy różne rzeczy. Pomijając to ze byly informacje o unikalnych passach.

Wy musicie dbać o bezpieczeństwo swojego konta a nie ja, a nie potem placzecie ze was okradli jak by to byla moja wina.

sygna1.png

Opublikowano

Zainwestuj w kompa, bo zauważyłem, że na lagi narzeka tylko kilka osób z mpc forum.. nikt poza wami. Zoptymalizuj drewno, to może nie będziesz miał lagów. Ja nigdzie nie miałem przy 3k+ osobach.

Serwer polecam, tylko czemu nie mogę patchera włączyć?  działa już, wyłączyłem antywira. 

­

Nie mam lagów nigdzie indziej tylko na invorii. Kilka osób o tym pisze bo większość mimo lagów i tak gra bo to uzależnione społeczeństwo.

Opublikowano

Mam problem z dungeonem Piekielny Labirynt, a dokładnie wchodzę na niego, pojawia się postać i automatycznie zamyka mi clienta.

Miał ktoś podobny problem czy coś? Proszę o szybką pomoc

Opublikowano

to z 120% to bug w cliencie i jest juz poprawione.

A co do pomocy to staram sie pomagać, ale jak wy ustawiacie na wszystkich serwerach te same passy to już nie moja wina ze was okradaja, jak bym mial kazdemu pomagać ciagle to jedynie co byl robil to 24/7 pomagal, bo jednej osobie mozna nawet do godziny pomagać bo nie wystarczy sprawdzic logow i oddać itemy, bo z itemami juz dawno sie działy różne rzeczy. Pomijając to ze byly informacje o unikalnych passach.

Wy musicie dbać o bezpieczeństwo swojego konta a nie ja, a nie potem placzecie ze was okradli jak by to byla moja wina.

Będziecie dodawali 250 lvl + i nowe eq? Bo jednak trudno nie jest z eq na serwie i lvlem,szybko sie znudzi bicie w m1,przydało by sie dodać kiedyś jakiś kurewsko trudny set i dungeon do robienia

79160594027661829163.png

Opublikowano

Będziecie dodawali 250 lvl + i nowe eq? Bo jednak trudno nie jest z eq na serwie i lvlem,szybko sie znudzi bicie w m1,przydało by sie dodać kiedyś jakiś kurewsko trudny set i dungeon do robienia

Przecież nikt jeszcze nawet nie zrobil eq na 220, a ty już chcesz już nowe.

+ nawet nikt jeszcze nie ukończył dungeonu na 215lv czy całego biologa.

sygna1.png

Opublikowano

Standardowo cebulaki mówią, że lagi na ww są spowodowane przez komputery.. psinco wiecie.

Skoro tacy mądrz, wyjaśnijcie dlaczego ludzie nie mają nigdzie lagów tylko na pietrze z Nieb Śmiercią gdzie jest tylko ona na tym pietrze. Znowu musiałem pisać to samo. Ludzie, jak nie wiecie czegoś na dany temat, to mordki w kubeł za przeproszeniem.

Quarel, działasz jeszcze coś z WW czy zrobiłeś wszysto co w twojej mocy?

Serwer polecam, top1

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Standardowo cebulaki mówią, że lagi na ww są spowodowane przez komputery.. psinco wiecie.

Skoro tacy mądrz, wyjaśnijcie dlaczego ludzie nie mają nigdzie lagów tylko na pietrze z Nieb Śmiercią gdzie jest tylko ona na tym pietrze. Znowu musiałem pisać to samo. Ludzie, jak nie wiecie czegoś na dany temat, to mordki w kubeł za przeproszeniem.

Quarel, działasz jeszcze coś z WW czy zrobiłeś wszysto co w twojej mocy?

Serwer polecam, top1

Nie naprawili tego od ponad roku na s1 to nie naprawia i na s2 ^^

Opublikowano

Mam neta 12Mb/s przesyłany promieniowaniem elektromagnetycznym w zakresie mikrofal i fal radiowych. Kompa mam owszem dobrego. I jeszcze nie spotkałem ani sekundy laga. Nakurwiam sztyletami z buta po wszystkim, ściągam po kilka spotów na raz, w M1 zajebanym sklepami, BSami i rozkurwiaczami z Shinsoo nie mam ani nanosekundy laga... Czas wymienić swoje z*******e core i5 pierwszej generacji, gtxy serii 4xx, 5xx, radki serii 5xxx, i z*******e 4 rdzeniowe phenomy na coś nowego bo to, że 3 lata temu to była rakieta Falcon 9 nie oznacza, że dziś jest nią również. Jest zwykłym fajerwerkiem. 

Gry, zużycie sprzętowe nie maleją tylko rosną, wymagania również. A jeśli nie macie pieniędzy, albo długo zbieraliście na to co macie (w pełni dla mnie zrozumiałe) to nie płaczcie, że macie lagi bo administratorzy nie dostosowują gry pod co raz to gorsze podzespoły, tylko pod te nowsze, nowsze i nowsze.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Człowieku o czym ty gadasz, jak się nie znasz to się lepiej nie wypowiadaj. Core i5 nie ma prawa być za słaby na Metina, rozumiem że dużo mobów, nowości ale bez przesady, tak samo radeony serii 4/5 powinny to na spokojnie ciągnąć... Ja tam nie mam żadnych lagów na 2 metiny a mam Core 2 Duo 2,4ghz, Radek 4850 i 2gb ram, ale przecież ty mówisz że trzeba mieć i5, 4gb ramu i najnowsze grafy.

Opublikowano

mam kompa takiego ze wszystkie gry idą na ultra bez problemu ale tutaj na tym serwie mam problem z ww i dungiem na 130 lvl, dziwne zwiechy łapie tak jak by optymalizacja po oddaleniu mapy padała

Opublikowano

laguje Ci ww? to zmien komputer pajacu a nie siejesz ferment na temat serwera ;)

P.s polecam gorąco wszystko smiga jak powinno :) !!

Ty debilny pajacu, można pisać milion razy że całe ww bez lagów a na ostatnim pietrze gdzie jest tylko jeden mob są lagi ;/ Ty komputer lepiej wymień na naukę czytania ze zrozumieniem. I jak widać nie wszystko śmiga jak powinno :] A Quarel do wszystkich postów potrafi się odnieść oprócz do mojego i MarueS'a. Naprawisz to czy nie? Krotka piłka. 

Opublikowano

Na wielu serwerach pojawia się ten błąd - na pojedynczym piętrze pojawiają się straszne lagi, co nie jest winą komputera. ;)

Invorię polecam, przyjemnie się gra. :)

xdnXBJo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...