Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dungeon na 170 lvl

2x monetka, eq 60%  na yang, 5 piętro, nie oddajesz pieczęci i dropisz yangi? ze spota 30-40kk? 2.6kkk na godzine? o to chodzi? :)

­

Nie :) chodzi o bug ze sklepem :)

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rano wam wstawie filmik jaki fajny bug był na serwerze i jak ludzie yangów na zdobywali przez tego buga po tajemnie :) chyba ze mnie ktoś na pw przekona by tego nie wstawiać, póki co renderuje :)

Ja czekam ^^

Opublikowano

Dungeon na 170 lvl

2x monetka, eq 60%  na yang, 5 piętro, nie oddajesz pieczęci i dropisz yangi? ze spota 30-40kk? 2.6kkk na godzine? o to chodzi? :)

­

zmniejszyli po tej przerwie drop yang o chyba 5x, wiec pozderki.

skąd ten eliksir bestiarza, bo lecą same poszukiwacza?

Opublikowano

Dungeon na 170 lvl

­

Zmniejszyli właśnie drop yang na tym dungeonie ;) Także, pozdrawiam osoby które pisały o tym zarobku na mpc xD teraz już sobie nikt nie zarobi. 

Serwer polecam. 

xD 

Opublikowano

Zmniejszyli właśnie drop yang na tym dungeonie ;) Także, pozdrawiam osoby które pisały o tym zarobku na mpc xD teraz już sobie nikt nie zarobi. 

Serwer polecam. 

to jest Polska

proponuję w końcu naprawić ten drop eliksirów bestiarza i proponuję, aby zapowiadać przerwy wcześniej - dużo wcześniej, nie jest to jedna wpadka, jest to już któraś z rzędu. 

Opublikowano

Serwer polecam. 

Podobno jest jeszcze bug ze sklepem. 

A wisi mi to, kto tam zarabiał na dungeonie, bo na serwerze nie gram. Skończyłem z metinem na chwilę obecną. xD

Ale 2.6kkk na godzinę, bug od startu serwera, więc niektórzy ładnie się tam dorobili.

Serwer polecam, duże zaangażowanie od strony administracji, jest co robić.  

­

Opublikowano

Nie :) chodzi o bug ze sklepem :)

Invoria shop został poprawiony... tam nic ciekawego nie można było kupować. 

All co nakupowali zostało to skasowane. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

ale yangi jednak zarobione zostały, kazdy mądry od razu sprzedawał nie trzymał w eq :)

Dało się kupić tylko przetopy, zwoje do cofania skilli i artefakty, na tym mało się dało zarobić.

Co innego jak by sie dalo itemy dla peta, brylki IP czy co innego, ale tego sie akurat nie dalo.

Zresztą przetopy zostały dodane dzis do dropu wiec z tym tez juz problemu nie ma.

sygna1.png

Opublikowano

Dało się kupić tylko przetopy, zwoje do cofania skilli i artefakty, na tym mało się dało zarobić.

Co innego jak by sie dalo itemy dla peta, brylki IP czy co innego, ale tego sie akurat nie dalo.

500kk na jednym zwoju po tyle ludzie brali, czy ja wiem czy to malo ? tymbardziej ze dało sie miec ich całe eq

Opublikowano

Zresztą przetopy zostały dodane dzis do dropu wiec z tym tez juz problemu nie ma.

dobra teraz nie pierdol tylko usuwaj drop eliksirów poszukiwacza i za nie wsadzaj bestiarza

Opublikowano

500kk na jednym zwoju po tyle ludzie brali, czy ja wiem czy to malo ? tymbardziej ze dało sie miec ich całe eq

no to nazwijmy to bonusowym towarem na rynku... nie widzę nic w tym strasznego.. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Polska kraj w ktorym dzieci siedza w m1 i zamiast grac i dobrze sie bawic szukaja non stop jakis bugow itd 

nie wiem jak wy wygladacie w realu i co robicie ale czasami mam wrazenie ze brak swiezego powietrza kolegow kopania pilki w niedzielne popoludnie dziala na was bardzo zle 

Szukaja dziury w calym aby tylko cos zjebac...

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

dobra teraz nie pierdol tylko usuwaj drop eliksirów poszukiwacza i za nie wsadzaj bestiarza

Widocznie pomylilem drop, to juz przy nastepnym resecie zmienie wszystkim w eq eliksiry poszukiwacza na bestiarza + zmienie je w dropie.

sygna1.png

Opublikowano

no to nazwijmy to bonusowym towarem na rynku... nie widzę nic w tym strasznego.. 

Ja tam w d***e mam ale chodzi mi o to ze ja zapierdalałem na trute (przykładowo) dropiac perły, a gosc obok mnie brał sobie za darmo zwoje ze sklepu i sprzedawał po 500kk, w 10 minut miał na trute 9, sami sobie odpowiedzcie czy to jest uczciwe ?. Ja nic na tym nie zamierzałem skorzystać i nie skorzystałem

Opublikowano

mysle ze masz wieksza satysfakcje z tego wlasnie ze sam na to zapracowales 

a ten koles ma ta trute i co mu z tego jak nawet nie wie jak sie z nia obchodzic :D 

pewnie nawet nie ma takiego lvl-a a nawet jak wbije to Ty bedziesz mial juz trute v2 i bedziesz na niego sikal cieplym moczem ;)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Ja tam w d***e mam ale chodzi mi o to ze ja zapierdalałem na trute (przykładowo) dropiac perły, a gosc obok mnie brał sobie za darmo zwoje ze sklepu i sprzedawał po 500kk, w 10 minut miał na trute 9, sami sobie odpowiedzcie czy to jest uczciwe ?. Ja nic na tym nie zamierzałem skorzystać i nie skorzystałem

Po prostu trafił się jeden błąd, nie zgłosił go nikt i tak wyszło, wszystko zostało usunięte i kolejny raz nie wystąpi taki błąd i tak dobrze ze to tylko te zwoje a nie wszystko np. brylki IP czy obroże. To co dało rade usuneliśmy, i tak nie był to taki straszny bug, mogł być gorszy - i nie zamierzamy tego ukrywać jak wiekszość serwerów by zrobiła.

Dodam ze prawdopodobnie zostały poprawione wojny oraz dodane 2 dodatkowe sloty na mounty, pd itd. (należy zaaktualizować clienta)

sygna1.png

Opublikowano

no to teraz to sprzedaj... kup zwój i go sprzedaj... sprzedasz przez cały dzien max 2... 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Jeśli brakowało wam kiedyś miejsca tu juz nie powinno go zabraknąć

10885013_682560751862723_172006338551369

Wyżej nie bylem pewny ale wojny są juz 100% sprawne (testowane) wiec mozna juz je bez problemu robić.

sygna1.png

Opublikowano

Czy jeżeli znikła mi truta z niewyjaśnionych przyczyn, przy zablokowaniu EQ można to wyjaśnić jakoś czy nie ma szans?

Posiadając bryłki, pełen zestaw pereł tylko truta znikła. Nie ma mowy o wejściu, gdyż jak mówiłem pierw trzeba złamać hasło EQ.

Gdyby był to zwykły "włam" to cała postać z ekwipunkiem, bryłami i ulepszaczami by znikła.

Sądzę, że broń mi znikła w tych dziwnych okolicznościach "cofki" czy jak to tam nazywali.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...