Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypominam o kozackim sposobie na zarobek:

- Eq 60 % yangi

- Monetka z gry i monetka z IS

I lecim na dung 170 lv (4-5 pietro nie oddajemy pieczy ) I kasa leci jak szalona!

Opublikowano

Nie. Nagrywam film typu 10 najgorszych rzeczy, które przydarzają się w metin2 i chcę nagrać "przypadkowe" zmixowanie zajebistego itemka a sr 60 będą wyglądały lepiej od 58.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ja tutaj nie ogarniam !!!!!!!!!!!!! Piszę mi wczoraj Array żebym napisał do niego na ts o 18 a nie odpisuje mi i potem wychodzi z ts ...  Odpiszesz tu ?

Opublikowano

Ile Online w godzinach szczytu?

20 a nie raz udaje sie 25, ciagle te same pytania zamiast czytać posty lub samemu sprawdzić.

sygna1.png

Opublikowano

20 a nie raz udaje sie 25, ciagle te same pytania zamiast czytać posty lub samemu sprawdzić.

POmysl troche ze z czasem liczba sie zmienia i nie zaszkodzi zapytac jesli masz ochote czytaj sb te 99 postów i szukaj gdzie jest o tym info ;)

Ciągle te same denne odpowiedzi od Quarel ;)

Opublikowano

Dzięki :) pisałeś do mnie wczoraj że mam czekać o 18  dochodzi 20 ;( ale co tam . rozmawiałeś w ogóle z tym typem.. ?

Opublikowano

Może mi ktos powiedzieć czm tutaj ten balans postaci pod dmg jest jakiś kruchy m.i.n szaman za duzo bije np dla woja taki mental przyjdzie pvp z heal'erem i mental nie ma szans...

elo here

Opublikowano

Może mi ktos powiedzieć czm tutaj ten balans postaci pod dmg jest jakiś kruchy m.i.n szaman za duzo bije np dla woja taki mental przyjdzie pvp z heal'erem i mental nie ma szans...

Bo postacie są zbalansowane ale na wysokich lvlach, tak przynajmniej pisał admin.. :) Także jak chcesz coś osiągnąć wojem to od razu polecam lecieć expić.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nie są.. klasy są do góry nogami mental,bm najsłabsi a wp i smok są totalnie za mocni.

Opublikowano

CZY JESTES TEGO K***A TAKI PEWNY?????????????   JAKI WBILES LVL ZE TAK TWIERDZISZ??????   190/200????  

WIELCY K***A ZNAWCY WSZEDZIE PLACZA FORUM ZASYPANE TEMATAMI ZE JESTEM WOJEM I SZAMAN NIE PADA 

DO UPA

NIE WIEM GDZIE TY WIDZIALES "TOTALNIE ZA MOCNEGO" SMOKA LUB WP-KA 

BO JAKOS ZNAM OSOBY +160 ZE WYMIATAJA WLASNIE W/W POSTACIAMI

NAUCZCIE SIE GRAC A POZNIEJ GADAJCIE ZE BOLI 

BANDA ZJEBOW 

TAK SAMO KRADZIEZY WSZEDZIE TAKIE SAMY PASSY LUB SCIAGAJA JAKIES K***A WH NA SERWER EASY A POTEM PLACZ 

POMYSLCIE ZE NIKT NIE BEDZIE Z NOCNIKIEM BIEGAL ZA WAMI I PROSIL ABYSCIE USTAWILI INNE HASLO 

SZYBKI TUTORIAL:

1:OTWORZ NOTEPAD 

2:NAPISZ HASLO JAKIES UNIKALNE 

3:ZAPISZ HASLO

GOTOWE TAKIE K***A TRUDNE?????????????????????????

OFT

SKAD MEDAL KONNY???

JAKI SPAM POGIELO CIE?????????

POCZYTAJ SOBIE 25 WCZESNIEJSZYCH STRON I ZOBACZYSZ CO TO SPAM 

I ZAPYTALEM SKAD MEDAL CO TYCZY SIE SERWERA W DUPE SOBIE WSADZ TE 5PKT

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

CZY JESTES TEGO K***A TAKI PEWNY?????????????   JAKI WBILES LVL ZE TAK TWIERDZISZ??????   190/200????  

WIELCY K***A ZNAWCY WSZEDZIE PLACZA FORUM ZASYPANE TEMATAMI ZE JESTEM WOJEM I SZAMAN NIE PADA 

DO UPA

BANDA ZJEBOW 

TAK SAMO KRADZIEZY WSZEDZIE TAKIE SAMY PASSY LUB SCIAGAJA JAKIES K***A WH NA SERWER EASY A POTEM PLACZ 

POMYSLCIE ZE NIKT NIE BEDZIE Z NOCNIKIEM BIEGAL ZA WAMI I PROSIL ABYSCIE USTAWILI INNE HASLO 

SZYBKI TUTORIAL:

OFT

SKAD MEDAL KONNY???

Idziesz do lochu małp i dropisz. Nikt się nie bawi w medale konne i zjebane skille konia, żeby dodawali to do handlu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

DO UPA

BANDA ZJEBOW 

SZYBKI TUTORIAL:

OFT

SKAD MEDAL KONNY???

Nie za bardzo się podniecasz ta gra? Bo chyba już nie panujesz nad sobą. 

Opublikowano

DO UPA

BANDA ZJEBOW

Caps off noobie, jak się ma full is to każą postacią można wymiatać, spróbuj zrobić pvp w takim samym eq np szamanem i wojownikiem na 100lvlu. Wojo padnie na 2 skille. Pozdrawiam śmieszku xD

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Sprobuj zrobic takie samo pvp  na 190/200lvl-u NOBIE

max lvl 220 wiec latwo sie domyslec mozna ze Twoj 100lvl  to mniej niz polowa a co pokazuje ze jakby tu byl max lvl 100 to chcialbys aby wszystko bylo perfekcyjne na lvl-u 42/43 :)  

dlatego powtarzam wbij jakis normalny lvl i wtedy sie wypowiadaj ;)

p.s mam is ale tylko dzieki bystrosci bo nie wydalem zlotowki nawet :* 

ale ja w przeciwienstwie do niektorych wole grac niz zalic sie na forum siedziec w m1 itd 

nie podniecam sie to jest tylko gra ale juz drazni czytanie non stop tego samego placzu osob co nawet nie dobili normalnego lvla tylko wbijaja 90/100 i dalej im za ciezko :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Rano wam wstawie filmik jaki fajny bug był na serwerze i jak ludzie yangów na zdobywali przez tego buga po tajemnie :) chyba ze mnie ktoś na pw przekona by tego nie wstawiać, póki co renderuje :)

Opublikowano

Rano wam wstawie filmik jaki fajny bug był na serwerze i jak ludzie yangów na zdobywali przez tego buga po tajemnie :) chyba ze mnie ktoś na pw przekona by tego nie wstawiać, póki co renderuje :)

Dungeon na 170 lvl

2x monetka, eq 60%  na yang, 5 piętro, nie oddajesz pieczęci i dropisz yangi? ze spota 30-40kk? 2.6kkk na godzine? o to chodzi? :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...