Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja usunąłem. Chociaż zanim dobiję te około 20lvli to minie na tyle czasu, że zmniejszą "tamto".

A szkoda, bo dla mnie 30 jest robotą na 20h a nie 2 minuty.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Wróźke bd ciężko ubić to samo smok ;x O klucze na baronke też nie jest łatwo.

Coś słyszałem o jakiś pierścieniach co dają jakieś bony. Wiecie gdzie to dropi ? Na jaki lvl i co daje ?

Opublikowano

Thx. Gdzie najlepiej dropić perły na 102lv ?

Z generałów oraz wróżek lecą perły + kręte klucze i za te kręte klucze można chodzić na smoka z którego lecą po 3x peły ;) no i wszystkie bossy/bossy do 115 mapy. 

xD 

Opublikowano

Wróźke bd ciężko ubić to samo smok ;x O klucze na baronke też nie jest łatwo.

Coś słyszałem o jakiś pierścieniach co dają jakieś bony. Wiecie gdzie to dropi ? Na jaki lvl i co daje ?

pierścienie lecą z dunga 170 z bossa, razadora chyba i wyżej +

daja potwory, wartosc ataku, hp, ludzi i są na 130 lvl

Opublikowano

Odpowie mi ktoś komu lepiej szkaty dawać? Kolekcjonerowi czy strażnikowi przed dt za trute? :)

Jeżeli nie masz Truty, to pierw wymień za trute, potem dopiero oddawaj do kolekcjonera. 

xD 

Opublikowano

Jeżeli nie masz Truty, to pierw wymień za trute, potem dopiero oddawaj do kolekcjonera. 

No właśnie nie mam, kasy też nie :) Więc mówisz że najpierw wymienić na trutkę? :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Najpierw za trute szkaty ripa potem na bestiarza, daje opor dobre nagrody. Zawsze mozesz je potem sprzedac, jak nie masz hajsu ale pospiesz sie bo traca na wartosci.

Opublikowano

No właśnie nie mam, kasy też nie :) Więc mówisz że najpierw wymienić na trutkę? :)

Tak, ponieważ truta to podstawa, od razu polecam pochodzić na WW i zrobić V2 bo ona daje dobrego kopa do dmg ;) 

xD 

Opublikowano

Jako iż expiłem, expiłem także peta lecz nie zwracałem uwagi, na 60 maksymalnych lvli peta wbiłem uwaga 61 nie wiem jak, nie zuważyłem, przywołuje go jest napisane 61 lvl pet Exile Smaug, a okno jest z królikiem na awatarze a nazywa się ognisty feniks do tego daje bony potwory i ludzi w jednym a to niemożliwe i 1 lvl ma, czekam na zwrot 60 lvl smauga i na naprawienie buga.

ss

http://i.imgur.com/hJ1yJRO.png
Opublikowano

Hej, mam problem ze switcherem..

włączam bs ustawiam bony w itemku, suwak jest ustawiony max w lewo i po starcie zmienia raz bonus i zatrzymuje się, mimo że zadane bonusy nie weszły.

Zna ktoś może rozwiązanie tego problemu? :)

cooltext532827039.png

Opublikowano

Ostatnio po serwerze przewijał się tryton sr 60% Czy ktoś cokolwiek widział, cokolwiek wie? 

i co takiego? ustaw srednie na 60 moze tez wbijesz po roku :D

Opublikowano

Ostatnio po serwerze przewijał się tryton sr 60% Czy ktoś cokolwiek widział, cokolwiek wie? 

wow . ale dobre . mój ziomek ma śr 58 w gildii co w tym dziwnego ? bs po 15h  dziennie i masz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...