Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to właśnie nadmiar jest ulepszaczy... Nikt nie kupuje bobza dobrze dropią. Np takie piaski są po 5kk już xD Mam ich ponad 200 i nikt nie kupuje bo po co :D

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1 prosze mnie nie obrazac ;) ja tego nie robie 

Po 2 teraz wykazales sie wiedza o zdobywaniu sm-ow(np ktos ma sluzbowy tel lub ma w uj kasy na telefonie i chce to spiniezyc) 

Po 3 ulepszacze niektore sa tanie ale sa tez po 100kk za szt(to do upa) 

Po 4 oplacalnosc zalezy na co patrzysz wiec tak prawami matematyki :)  przelew za 90zl daje Ci 2k sm = 4 kupony po 500

1 kupon 500sm = 3kkk  3kkk= 6brylek   i 1 brylka = 5zl    6 brylek = 30zl  wiec aby to jeszcze bardziej przylizyc 4x500sm= 120zl wiec ktos jest 30zl do przodu

chyba ze to ja jestem jak to ujales "debilem" i nie potrafie liczyc

bedzie yangow duzo ale zobacz ze ludzie nadal nazekaja oczywiscie nie wiem jaki masz lvl ale na wyzszych lvl-ach ulepek jest potrzeba w uj i bardzo jara np bron na 9 11 raz :)

nie bede Cie obrazal bo nie mam nic do Ciebie to sa racje obu stron 

Nie zarabiam na tym ja po prostu jestem cwany zdradze Ci sekret 

jak wszyscy lecieli z lvl-em oby wyzej ja dropilem dlatego jak byl deficyt na perly ja mialem ich po 200sz+ :)

tak samo z innymi ulepami :)

pozdrawiam :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Tak i ludzie mają 3k zł na telefonie i laduje w isa i potem brylki na allegro.  Czy ja nie napisałem, że jest jakiś tam zarobek... 5 zł na 6 bryłek zarabiamy + ryzyko za handel brylkami. Zdradze Ci sekret, bo wbijając szybciej lvl nadropisz wiecej, bo mniej ludzi na mapie. Kolejna sprawa nawet nie pojecia, skąd to, a sie wypowiadasz. 

Jeszcze dla Ciebie ciekawoska, skąd ludzie po 100k moobów ubijają w jeden dzień i nie wbijają lvl? Jest jedna odpowiedź, dropią yangi. I nie pierdol mi o jakiś "sm", bo nie chce mi się tych glupot gadać, jak ktoś nie ma pojecia nawet o co chodzi. 

Opublikowano

wiem o co chodzi 

nie p******e tylko pisze a na mobkach kazdy moze zarobic a ze "POLACZKI" cos odkryja i juz wykorzystuja aby zjebac zabawe innym to juz nie moj problem 

i szczerze wbijam w to czym Ty sie tutaj chwalisz dla mnie jest dobrze jak jest a jezeli chcesz abym krzyczal ze jestes bogiem bo odkryles sposob to sie pomyliles 

pozdro

edit.

teraz Ty wychodzisz na tepego bo ludzie maja naprawde duzo kasy na tel albo maja kontrakty ale skad Ty mozesz o tym wiedziec jak jarasz sie tym ze cos znalazles :D

pewnie jak to odkryles to byl pisk na ts'ie  i sie podnieciles jak bezdomny wpuszczony do burdelu :D

Opublikowano

kazda jest dobra w zaleznosci ktora sie czujesz dobrze gadali ze mental ujowy ale znam takich co wymiataja placz byl o ninje a jednak jest kilku naprawde dobrych wiec jest w miare wyrownane 

Opublikowano

wiem o co chodzi 

nie p******e tylko pisze a na mobkach kazdy moze zarobic a ze "POLACZKI" cos odkryja i juz wykorzystuja aby zjebac zabawe innym to juz nie moj problem 

i szczerze wbijam w to czym Ty sie tutaj chwalisz dla mnie jest dobrze jak jest a jezeli chcesz abym krzyczal ze jestes bogiem bo odkryles sposob to sie pomyliles 

pozdro

edit.

teraz Ty wychodzisz na tepego bo ludzie maja naprawde duzo kasy na tel albo maja kontrakty ale skad Ty mozesz o tym wiedziec jak jarasz sie tym ze cos znalazles :D

pewnie jak to odkryles to byl pisk na ts'ie  i sie podnieciles jak bezdomny wpuszczony do burdelu :D

Idź poucz się chociaż trochę tego polskiego, bo ciężko się czyta.

@ polecam

Opublikowano

Jaką klasą postaci polecacie gre po balansie?

oprócz woja mentala to reszta jest całkiem spoko, polecam daggera, wp albo ktoregos szamana :)

Odpowie mi ktoś czy działa te nno w tarczy tej po 61lvlu?

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ten caly array niezle ma wylane na graczy. Pelno ludzi ostatnio okradzono w tym mnie tez i nawet nie raczy odpisac przez 3 dni na pw. Gm jakis od razu odpisal ale powiedzial ze nie ma logow i nic nie zrobi. No wiec ja sie chyba pozegnam, bo nie chce mi sie grac od nowa. A szkoda, bo fajny serwer.

Dzieki Array za pomoc.

Opublikowano

­

Ten caly array niezle ma wylane na graczy. Pelno ludzi ostatnio okradzono w tym mnie tez i nawet nie raczy odpisac przez 3 dni na pw. Gm jakis od razu odpisal ale powiedzial ze nie ma logow i nic nie zrobi. No wiec ja sie chyba pozegnam, bo nie chce mi sie grac od nowa. A szkoda, bo fajny serwer.
Dzieki Array za pomoc.

Tak to jest jak nie blokujecie EQ/ustawiacie takie same passy. A w regulaminie jest wzmianka, że administracja nie odpowiada za kradzieże. Może pomóc, ale nie musi.

tenor.gif

Opublikowano

oprócz woja mentala to reszta jest całkiem spoko, polecam daggera, wp albo ktoregos szamana :)

Działa.

Co do serwera już psialem dobry ale niestety administracja ma niski poziom w optymalizacji clienta.

Opublikowano

Mental ma najwieksze dmg na serwerze.

ljbc.png

Opublikowano

nom serwer super, a może ktoś powiedzieć gdzie tak szybko dropią yangi że ludzie je na allegro wystawiają ? od którego lvla mapka?

Opublikowano

Mental ma najwieksze dmg na serwerze.

Na 220lvlu może i ma, ale na pewno nie w początkowej fazie gry, postacie są źle wyważone i tyle.

Kolekcjonerstwo opłaca się robić? Czy jak nie mam kasy to lepiej sellać skrzynki albo oddać strażnikowi przed dt za trutke?

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Serwer polecam, pierwszy na jaki wszedłem od ponad roku i się nie zawiodłem.

Graczy mnóstwo, są dosłownie wszędzie.

Jedyne na co można narzekać to beznadziejna optymalizacja m1.

Polecam.

Opublikowano

Serdecznie zapraszam do 3 odcinka z Invorii s2 ! Chciałbym abyście mi napisali w komentarzach co Wam się podoba w tych odcinkach oraz (jeśli się nie podoba) co jest nie tak! Z góry dziękuję zapraszam!:)

Opublikowano

Naprawcie bug z itemami, bo już frajerstwo sobie zarabia na lewo na Waszym błędzie.(to samo co na invori s1 jest, jezeli hooltras pamietasz... )

Opublikowano

k***a mać j****a kur dała ten zarobek.........

po c**j ty k***a mać ty to dałeś imbecylom z mpc i serwera...

ja p******e kilka osób o tym wiedziało to musiał się k***a pochwalić na mpc, ja p******e teraz zobacz co ty k***a narobiłeś tym - nie dość że all ludzie będą teraz na tym to dodatkowo będzie xxxxxxxxxxxxx kkkkkkkkkkkkk yang.

ja p******e ale trzeba być skończonym idiotom...

tępić frajerstwo.

serwer polecam

Bardzo ładnie, hahahahah. xD

Teraz tam pewnie zmniejszą drop yang, że nie będzie się opłacało chodzić. 

Brawa. 

To kiedy przerwa?

­

Opublikowano

k***a mać j****a kur dała ten zarobek.........

po c**j ty k***a mać ty to dałeś imbecylom z mpc i serwera...

ja p******e kilka osób o tym wiedziało to musiał się k***a pochwalić na mpc, ja p******e teraz zobacz co ty k***a narobiłeś tym - nie dość że all ludzie będą teraz na tym to dodatkowo będzie xxxxxxxxxxxxx kkkkkkkkkkkkk yang.

ja p******e ale trzeba być skończonym idiotom...

tępić frajerstwo.

serwer polecam

Dałem, bo skończyłem gre, i nie sap, bo się sam k***a dowiedziałeś od ludzi, a mi pierdolisz. Byłem jedynym z pierwszych, którzy tam zarabiali.

Ahmed  - dung prywatny można solo chodzić, przepustka nie pamietam, ale sobie sprawdź tam. Nie wiem ile bez, ale z full na yangi 2.6kkk na 1h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...