Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawisz dziś ww ? 

Przed chwila byłem na ww i zrobiłem normalnie zadnego wywalenia zadnego laga. Jak wam laguje to czas na nowy komputer, bo mi na 5 letnim amd 250 nawet nie zatnie.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed chwila byłem na ww i zrobiłem normalnie zadnego wywalenia zadnego laga. Jak wam laguje to czas na nowy komputer, bo mi na 5 letnim amd 250 nawet nie zatnie.

Jak nie wiesz o co chodzi koleś, to się nie wypowiadaj.

Niektóre osoby nie mają w ogóle lagów na serwerze, a na WW na piętrze z Zjawą oraz Niebieską Śmiercią ( gdzie na tym pietrze jest tylko jeden mob ) jest pokaz slajdów, a wręcz jedna wielka ścina i wyrzuca z gry, także sorry ziomek, nie zabłysłeś.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Niektóre osoby nie mają w ogóle lagów na serwerze, a na WW na piętrze z Zjawą oraz Niebieską Śmiercią ( gdzie na tym pietrze jest tylko jeden mob ) jest pokaz slajdów, a wręcz jedna wielka ścina i wyrzuca z gry, także sorry ziomek, nie zabłysłeś.

Dzięki ze mnie wyręczyłeś :D

Opublikowano

takze sorry ziomek ale idz kup nowy komputer, widocznie tam jest wieksze obciążanie a wasze drewniane komputery nie wytrzymują

Opublikowano

Dziś o 00:00 odbędzie się krotka przerwa techiczna (do 10 minut) w celu drobnych poprawek, każdy zostanie wylogowany automatycznie.

Za utrudnienia przepraszamy, Team Invoria.pl

Może tu odpiszesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quarel napisałem temat o zniknięciu eq ..... ale jakiś mod napisał że w razie cofki i tp nie zwracacie eq !! ale  miała być przerwa o 4 ... a nie o 18 ... więc ...... Mam szanse odzyskać eq ?

Opublikowano

takze sorry ziomek ale idz kup nowy komputer, widocznie tam jest wieksze obciążanie a wasze drewniane komputery nie wytrzymują

Sorry no, koleś.. na Ascar*alu gdy grało 3k ludzi nie miałem najmniejszych lagów w m1, gierki mi chodzą dobrze i płynnie a ty mi będziesz mówił, że mam drewniany komputer bo mam zwiechy na WW na dwóch piętrach, gdzie praktycznie mobów nie ma. Nawet sama koleżanka u góry, chciała ci zwrócić uwagę na to, jakie głupoty piszesz KOLO :v

Serwer świetny, polecam.

Tream oraz NoPerfect zaczynają nagrywać z Invorii, także może być tylko lepiej.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Sorry no, koleś.. na Ascar*alu gdy grało 3k ludzi nie miałem najmniejszych lagów w m1, gierki mi chodzą dobrze i płynnie a ty mi będziesz mówił, że mam drewniany komputer bo mam zwiechy na WW na dwóch piętrach, gdzie praktycznie mobów nie ma. Nawet sama koleżanka u góry, chciała ci zwrócić uwagę na to, jakie głupoty piszesz KOLO :v

Serwer świetny, polecam.

Tream oraz NoPerfect zaczynają nagrywać z Invorii, także może być tylko lepiej.

Kolega z gildii też ma takie ściny na piętrze ze zjawą i z nieb smiercią na WW i nic nie może poradzić na to, jakiś help

Opublikowano

Kolega z gildii też ma takie ściny na piętrze ze zjawą i z nieb smiercią na WW i nic nie może poradzić na to, jakiś help

Myślałem, że tylko ja mam takie ściny bo mam drewno zamiast procesora ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ceny to jakaś porażka. Może i jest łatwo zarobić, ale ciężko coś kupić :v Serwer świetny, polecam. 

Opublikowano

Myślałem, że tylko ja mam takie ściny bo mam drewno zamiast procesora ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ceny to jakaś porażka. Może i jest łatwo zarobić, ale ciężko coś kupić :v Serwer świetny, polecam. 

Czy ja wiem, ziomek kupił tarcze na 150 chyba, perfekt za 800kk. Nw czy ktoś się pomylił czy jak, ale zarobił na tym. Co do serwera, bardzo dobry pod każdym względem, lecz exp na mapie 115 przeraża, bynajmniej mnie. 

Opublikowano

Dorwać Metina w red lesie graniczy z cudem :v

No nie damy mniejszego już respu... bo zaraz resp będziemy musieli zrobić co minute co rozwali rynek i wartość itemków. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Serwer jest dość fajny ^^ dla niektórych najlepszy w Polsce :D Ale moim zdaniem ten serwer zasługuje na TOP1 w najsłabiej zoptymalizowanych clientach w historii.

Serio... Takich lagów to ja dawno nie miałem na 1 cliencie :)

Opublikowano

No nie damy mniejszego już respu... bo zaraz resp będziemy musieli zrobić co minute co rozwali rynek i wartość itemków. 

Gospodarka i się jebie po woli, bo jak prawie 3kkk na 1h się wyciąga. Na małym lvl zarobisz z 5b przez 10h, a co Ci którzy znają sposób na kase sobie w 1h ponad 5b wyciagają. ;)

A no i możecie domyśleć się skąd jest tyle brylek na allegro. ;)

Opublikowano

@up:D

No trochę Cie poniosło :D

Nadal jest niedobór towaru a nadmiar yang... więc nie sądzę, że gospodarka się wali :D wręcz przeciwnie... ma się świetnie i świetnie się kręci z bardzo dobrym popytem na towary. 

PS: 3kkk w 1h?:DDD to nie wiem co ktoś dropi albo gdzie mu yang leci...

PS2: na ascarialu s2 już jest więcej ofert sprzedaży yang niż u Nas z 1/6 tych graczy co u Nas

Invoriabanenr.png

Opublikowano

@up:D

No trochę Cie poniosło :D

Nadal jest niedobór towaru a nadmiar yang... więc nie sądzę, że gospodarka się wali :D wręcz przeciwnie... ma się świetnie i świetnie się kręci z bardzo dobrym popytem na towary. 

PS: 3kkk w 1h?:DDD to nie wiem co ktoś dropi albo gdzie mu yang leci...

PS2: na ascarialu s2 już jest więcej ofert sprzedaży yang niż u Nas. 

Bez Waszych rat 50% yang leciało mi 2.6kkk na 1h. Z waszym 50% pewnie z 3kkk się wyciągnie. Na s2 ascarial może nie ma takie sposobu. Czemu jeden gosciu od 4 dni ma codziennie po 30b? Wiesz czemu jest mało na allegro ofert? Bo nie każdy zna ten sposób, a można sobie tam dropić przez 24h/7 nawet, jak ktoś ma tyle sily dropić. I proszę Cię nie mów, że mnie poniosło, bo wiem jak zarobiłem około 80b. ;)

Do 30kk ze spota jest ;)

Opublikowano

Bez Waszych rat 50% yang leciało mi 2.6kkk na 1h. Z waszym 50% pewnie z 3kkk się wyciągnie. Na s2 ascarial może nie ma takie sposobu. Czemu jeden gosciu od 4 dni ma codziennie po 30b? Wiesz czemu jest mało na allegro ofert? Bo nie każdy zna ten sposób, a można sobie tam dropić przez 24h/7 nawet, jak ktoś ma tyle sily dropić. I proszę Cię nie mów, że mnie poniosło, bo wiem jak zarobiłem około 80b. ;)

Do 30kk ze spota jest ;)

nom to na tej samej zasadzie można już dużo więcej zarobić yang kupując w IS i sprzedając itemki... Wydajesz 30zł zarabiasz 70zł na spyleniu bryłek na allegro.. jak ktoś jest deklem i kupuje na allegro przy takim rynku to współczuję.  

Jak wyciągasz 3kkk to GZ ale amsz lvl 170+ i na spota bierzesz 120 minionków więc gratuluję a to jest mało bo można na spokojnie wyciągnąć więcej patrząc po tabelkach yang  i dropie :D 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

nom to na tej samej zasadzie można już dużo więcej zarobić yang kupując w IS i sprzedając itemki... Wydajesz 30zł zarabiasz 70zł na spyleniu bryłek na allegro.. jak ktoś jest deklem i kupuje na allegro przy takim rynku to współczuję.  

Jak wyciągasz 3kkk to GZ ale amsz lvl 170+ i na spota bierzesz 120 minionków więc gratuluję a to jest mało bo można na spokojnie wyciągnąć więcej patrząc po tabelkach yang  i dropie :D

Nie interesuje mnie czy ktoś pakuje w isa i sella yangi, ale kupują mniejsza o to ;)

Jestem święcie przekonany, że nie ma i nie będzie lepszego zarobku niż ten. Nie ma żadnego lepszego sposobu, nic nie jest drogie aktualnie. No jedynie ulepki na 200, ale to też tyle się na 1h nie wyciagnie. Chyba, że mówisz mi o bossach gdzie lecą z nich po 3 perly. Na pustym serwerze jest może lepszy zarobek, ale tutaj jest taka liczba graczy, że nigdy dropiąc ulepki nie zdobędziemy nawet 2kkk na 1h. ;) 

Opublikowano

wielki czarodziej odkryl sposob i teraz chcesz zostac okrzyknietym bogiem czy co???  ja jakos dropie ulepki i perfekcyjnie sie sprzedaja wiec mysle ze gospodarka ma sie swietnie patrzac na moje puste sklepiki :] 

co do ofert na allegro powiem Ci ze jezeli ktos(np ja) placi za 500sm 3kkk to nie dziw sie ze tyle yangow ktos posiada(kupuje sm-y od niego bardzo czesto)

:*

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

http://screenshooter.net/101870963/ckyhjvr

a no nie ma... 750k max za moba:D 

daje to Twoje 30kk po 40 mobkach :DD czyli za spota z 90kk

Może być nawet 100k z mooba, ale zależy ile ich jest ;)

@EDIT;

wielki czarodziej odkryl sposob i teraz chcesz zostac okrzyknietym bogiem czy co???  ja jakos dropie ulepki i perfekcyjnie sie sprzedaja wiec mysle ze gospodarka ma sie swietnie patrzac na moje puste sklepiki :] 
co do ofert na allegro powiem Ci ze jezeli ktos(np ja) placi za 500sm 3kkk to nie dziw sie ze tyle yangow ktos posiada(kupuje sm-y od niego bardzo czesto)
:*

Boże widzisz i nie grzmisz. Yangi na serwerze wzrastają, a nie maleją, to jak maja twoje sklepiki być puste. I gospodarka w inną strone idzie, bo nie w strone, że nikt nie będzie miał yangów żeby kupić, tylko ceny wzrastają. Serio jesteś takim debilem, że myślisz, że ktoś placi 30 zł przelew za 500sm, gdzie sprzedaje w grze za 3kkk? 5b na allegro to 25 zł, a nie wiem wiesz, ale za handel banują. Nie dziwił bym się, jak byś sam sobie zarabiał na tym. ;)

I nie krytykuje serwera, bo jest świetny, ale tylko pisze jak szybko dostaje się sporo ilość yang. Kto z Was lubiał, jak ceny były takie duże? Na czym mały lvl ma zarabiać za miesiąc, jak każdy będzie miał po 200b, a on nie będzie miał, jak zarobić, bo perly nawet nikt nie będzie chciał kupic. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...