Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

uuu nie ma dużego płaczu o cofke 10minut... zaskoczyliście mnie... a już myślałem, że 5 stron będę czytał :D 

Przepraszamy za zaistniałą sytuację. 3,5k graczy (prawdziwych a nie licznik x2), więc ciężko przewidzieć zachowania maszyny. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

3500 graczy i 30sklepow w m1? Nie zartuj, juz na argentusie jest wiecej shopow.

Bo ludzie nie handlują tylko nakurwiają lvle, perfy i bossy/WW/dungeony/DT/metki

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Zobacz ile ludzi stoi po m1/m2 na każdym ch :)

Ile osób jest w grocie lub v3 spota wolnego nie znajdzie to samo bossa albo metka na mapie 95/115

u6pv.jpg

Opublikowano

Serwer jest fajny ale co do forum nic sie nie zmienilo od czasu s1. Moderatorzy na poziomie gimnazjum, a obiecaliście, że się tym zajmiecie i znajdziecie normalne osoby.

uuu nie ma dużego płaczu o cofke 10minut...

Uuuu, co za chamstwo! 
Na forum ludziom którym itemy poznikały pisaliście, że nie było żadnej cofki albo tematy były poprostu zamykane, a tutaj teraz piszesz, że jednak była cofka co?

Och, chwileczka. To Array pisał, że nie było żadnej cofki, a tutaj Hooltras pisze, że jednak była. 
To która wersja jest oficjalna? :D

Opublikowano

Serwer jest fajny ale co do forum nic sie nie zmienilo od czasu s1. Moderatorzy na poziomie gimnazjum, a obiecaliście, że się tym zajmiecie i znajdziecie normalne osoby.

Uuuu, co za chamstwo! 
Na forum ludziom którym itemy poznikały pisaliście, że nie było żadnej cofki albo tematy były poprostu zamykane, a tutaj teraz piszesz, że jednak była cofka co?

Och, chwileczka. To Array pisał, że nie było żadnej cofki, a tutaj Hooltras pisze, że jednak była. 
To która wersja jest oficjalna? :D

Bo nie było, jedynie padł serwer (nie z naszej winy) i mógło do 5/10 minut max zmian nie zapisać, ale gracz oczywiście placze ze jakie to cofki nie były.

sygna1.png

Opublikowano

Dojście na ripa to niecałe 6 minut  xD  xD  xD  xD  xD  xD

To czekam na filmik noobie, jak ja nie lubię takich cwaniaczków.

Maszyna padła? A podobno taka dobra za takie grube pieniądze :))

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ta na tamtym serwerze na pewno jest więcej! graczy też pewnie tam jest więcej? pochodź po grocie/v3 każde CH m1 i m2 ;-)

Opublikowano

Dojścia na ripa w 6 minut hahahahahhahahahahahhahahahaha z hitami po 100k w metka ?

30 sklepów w m1 ? Chyba na ch 6, na ch1 nie da sie ruszyć

Opublikowano

Nie padła maszyna, tylko serwer a dokładniej db, ale to przez błąd ktory jest juz poprawiony.

sygna1.png

Opublikowano

Array, trochę żałosne jest to, że jak poznikało ludziom eq to nie raczyłeś nawet wejść na ts . Mam dowód jak zrobiłem mieczyk 5 min przed cofką. Zostanie coś zwrócone czy masz to w d***e ?

Opublikowano

Array, trochę żałosne jest to, że jak poznikało ludziom eq to nie raczyłeś nawet wejść na ts . Mam dowód jak zrobiłem mieczyk 5 min przed cofką. Zostanie coś zwrócone czy masz to w d***e ?

Tak, a większości osób kłamie i próbuje wmówić administracji, że poznikało yang i eq żeby też coś dostać.. Ja bym się cieszył na niektórych miejscu, że cofka była tak krótka, niż 2-3 dni. =)

@Edit

Mnie cofło o 2 lvl + yangi i nie płaczę. Bo to jest chwila roboty. xD

Opublikowano

Mam nadzieje ze nic Ci ludzie nie odzyskali na pl'u jak zrobisz cos przed restartem tez masz cofke i nikt nie płacze

Opublikowano

Dziś o 00:00 odbędzie się krotka przerwa techiczna (do 10 minut) w celu drobnych poprawek, każdy zostanie wylogowany automatycznie.

Za utrudnienia przepraszamy, Team Invoria.pl

sygna1.png

Opublikowano

Dziś o 00:00 odbędzie się krotka przerwa techiczna (do 10 minut) w celu drobnych poprawek, każdy zostanie wylogowany automatycznie.

Za utrudnienia przepraszamy, Team Invoria.pl

Naprawisz dziś ww ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...