Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak testowane na 130 lvl, ja i dagger. Dagger we mnie bez is 12k chmura bez kryta i szybki zasadzka po 10k bez kryta, ja wpkiem jemu 6k palec i 6k smoczy wir, na hitach za duzo bloku leci.

To jednak rezygnuje z wp bo nie chce aby byl tylko pod exp.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś powie czemu buguje mi sie BS?

Za każdym razem po odpaleniu wyłacza się i tak w kółko. 

Client Sptachowany.

///Fresh*

Ale kto pytał? 

Bo chyba nikt :)))

Poczekaj, przed chwilą nazywałeś serwer gównem a dalej grasz, o co chodzi?

­

Opublikowano

Ale schodzą tylko jako założone?

30 dni to wystarczająco długo żeby uzbierać yangi i kupić w grze sm'y i kolejny kostium...

Opublikowano

30 dni to wystarczająco długo żeby uzbierać yangi i kupić w grze sm'y i kolejny kostium...

Dokładnie, sam gram tu od paru dni nie wydałem grosza a kupiłem wszystko z is za yangi ;) 

Tak w ogóle to dlaczego 1 ręka bije tyle samo z duchowego etc co 2 ręka ? przecież 2 ręka powinna mieć większego kopa... bynajmniej ja mam takie zdanie. 

Serwer polecam. 

xD 

Opublikowano

Taa. Jak ktoś umie zarabiać,.. Moim jedynym źródłem zarobków są yangi z mapy 130 z monetką na bonus yagnów. 100KK na 30 minut. I dla mnie to jest kres moich możliwości.  W dodatku monetki nie lecą cały czas z invoszkatuł.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Taa. Jak ktoś umie zarabiać,.. Moim jedynym źródłem zarobków są yangi z mapy 130 z monetką na bonus yagnów. 100KK na 30 minut. I dla mnie to jest kres moich możliwości.  W dodatku monetki nie lecą cały czas z invoszkatuł.

Boshe .. przecież tyle zarobków jest, z samego WW można zarobić 500kk + już nie mówię o wróżkach czy tam generałach. A 500 sm kosztuje 2kkk, czyli pójdziesz 4 razy na WW i masz peta ;d 

xD 

Opublikowano

Szaman odbugowany bije +/- 3k mniej z hitow oslabia go jeszcze bardziej i na 230lv bedzie sie nadawal jedynie do bufowania ;p

Opublikowano

Tyle że nie mogę rozwalić metków na WW

Up.

Człowieku przecież nie może walić woj, sura, ninja, szaman ze skilla dokładnie po tyle samo... Powiedzmy, ze ty grasz tym szamanem i cieszyłeś się że jesteś najsilniejszy i chciałbyś taki zostać. Teraz jak inni dostają buffa a ty nerfa to płaczesz, bo nie tego oczekiwałeś. Chciałbyś żeby szaman nadal był niezniszczalny. Ale kto inny, np taki Mietek gra ninją daggerem i jest mu smutno, że nawet po zrobieniu eq na 90lv kładzie go szaman w eq 54lv. Dlatego on się z tego cieszy i domaga się nerfa szamana. Po prostu teraz on chciałby być niezniszczalny. Każdy w głębi by chciał kłaść wszystkich jego ulubionym daggerem czy mentalem ale tak po prostu się nie da zrobić. Gdy zadowolą tych daggerów i mentali to szamany będą płakać. Jeśli nic nie zrobią to szamany będą dalej się cieszyły a ninje płakały. Nikomu do końca nie dogodzisz.

Połowa graczy nastukała sobie szamanów "Bo najsilniejszy" To teraz będziecie płakać że osłabieni jesteście. Bo tutaj na IS daliście itp.

Ja np zrobiłem sobie ninję daggera i do tego czasu było mi smutno, że nawet mając eq deda mnie szaman bez eq. Teraz jestem coraz bardziej z niego zadowolony, z mojej ninjy.

Bo połowa z Was idzie na łatwiznę i "Szaman najlepszy to ja go zrobię, będę wymiatał" - pomyślało 1k ludzi. Bo wolicie mieć wszystko na tacy zamiast trochę pokombinować, zrobić ciężko pracując eq klasowe (bo abs to nie tylko 60% na dzwony) i potem na tym 130lvlu zabijać szamanów 100lv a po nerfie 130 - na równi. I nikt Wam nie powie aa co za noob ninja 130 pvp z biednym szamankiem 90lv. Bo po prostu każdy wie jak jest i rozumie, że to pvp będzie sprawiedliwe.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Szanowana administracjo proszę o odpowiedz, mam 120 lvl i zrobionego biologa całego włącznie z tym na 115 lvl i po ostatniej przerwie straciłem bonus 10% silny na ludzi, który dostałem za biologa na 90. Proszę i wyjaśnienia.

Opublikowano

Wie ktoś, co poradzić na pokaz slajdów w WW na piętrze z Zjawą oraz Nieb Śmiercią? Na innych piętrach nie mam ani jednego laga a na tych dwóch, nie mogę nic zrobić.

Obsypie lajkami.

Pozdrawiam.

Ponawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Szanowana administracjo proszę o odpowiedz, mam 120 lvl i zrobionego biologa całego włącznie z tym na 115 lvl i po ostatniej przerwie straciłem bonus 10% silny na ludzi, który dostałem za biologa na 90. Proszę i wyjaśnienia.

Idź do starszej pani i księgarza.

Co do mapy 115 to nadal nie mam słów. Biłem 120lvl z 2h chyba na tych marnych spotach jak nie więcej. 

Co do zarobku, to chyba jedyna opcja to WW. Ja najpierw wymieniłem rippery na trute, a teraz już drugie tyle skrzyń sprzedałem i mam peta i kostium. Tylko jeszcze expić by się przydało.

Info: Woj body 120lvl , z kostiumem i eq do 115lvla zrobionym full daje radę zabić szamana 80lvl bez eq. Przy innych szamanach jeśli nie są afk niestety nie dasz rady. 

Opublikowano

Moim zdaniem powinni zmieniać bony w itemach na dany lvl gdize klasy są nierówne a nie zmieniane skili ponieważ wtedy zawsze postacie będą nierówne ;/

Opublikowano

można robić windę na DT ? chodzi o otwieranie skrzynek i mapek zin :P

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Tyle że nie mogę rozwalić metków na WW

Up.

Człowieku przecież nie może walić woj, sura, ninja, szaman ze skilla dokładnie po tyle samo... Powiedzmy, ze ty grasz tym szamanem i cieszyłeś się że jesteś najsilniejszy i chciałbyś taki zostać. Teraz jak inni dostają buffa a ty nerfa to płaczesz, bo nie tego oczekiwałeś. Chciałbyś żeby szaman nadal był niezniszczalny. Ale kto inny, np taki Mietek gra ninją daggerem i jest mu smutno, że nawet po zrobieniu eq na 90lv kładzie go szaman w eq 54lv. Dlatego on się z tego cieszy i domaga się nerfa szamana. Po prostu teraz on chciałby być niezniszczalny. Każdy w głębi by chciał kłaść wszystkich jego ulubionym daggerem czy mentalem ale tak po prostu się nie da zrobić. Gdy zadowolą tych daggerów i mentali to szamany będą płakać. Jeśli nic nie zrobią to szamany będą dalej się cieszyły a ninje płakały. Nikomu do końca nie dogodzisz.

Połowa graczy nastukała sobie szamanów "Bo najsilniejszy" To teraz będziecie płakać że osłabieni jesteście. Bo tutaj na IS daliście itp.

Ja np zrobiłem sobie ninję daggera i do tego czasu było mi smutno, że nawet mając eq deda mnie szaman bez eq. Teraz jestem coraz bardziej z niego zadowolony, z mojej ninjy.

Bo połowa z Was idzie na łatwiznę i "Szaman najlepszy to ja go zrobię, będę wymiatał" - pomyślało 1k ludzi. Bo wolicie mieć wszystko na tacy zamiast trochę pokombinować, zrobić ciężko pracując eq klasowe (bo abs to nie tylko 60% na dzwony) i potem na tym 130lvlu zabijać szamanów 100lv a po nerfie 130 - na równi. I nikt Wam nie powie aa co za noob ninja 130 pvp z biednym szamankiem 90lv. Bo po prostu każdy wie jak jest i rozumie, że to pvp będzie sprawiedliwe.

teraz to bez sensu pierdolisz gdzie masz to 1k szamanow? w od 115lv+ spotkasz moze z 30 szamanow a reszta to bufki albo tak jak mowisz poszla na latwizne czyli pseudoszaman wiec nie obrazaj normalnych graczy.

Opublikowano

I dobrze ziomek nic ci nie pasuje tutaj. Idz sb gdzieś nie wiem. Książkę poczytaj tylko narzekasz. Ja wiem że Polacy to mają taką tendencje do narzekania i wgl ale aż płakać mi się jak wiedzę że ktoś AŻ TAK narzeka. Rany boskie. Jakby było 100% to by każdy miał eq. Mi spaliło branze 8 razy a hełm 6. Mogłem mieć całe eq przerobione a mam tylko branze. I co? I mi przykro. Więc nie dobijaj takimi postami prosze

Ponawiam> brak odpowiedzi.

Tak, jest dość mocny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...