Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze jest to wina serwera ,ktory jest slabo zoptymalizowany. Osoby z lepszymi komputerami tego nie odczuja natomiast jesli chodzi o spolecznosc graczy, ktorzy nie dysponuja dobrym sprzetem ci moga uskarzac sie na pokaz slajdow w pustych miastach. Widze po sobie, przecietnego klienta odpalam na 3-4 oknach bez wiekszego dyskomfortu a invoria przycina mi nawet na jednym.

Na s1 mialem podobnie, rowniez za czasow gdy funkcjonowala ''trawa'' z 2008r,mooby nie mialy tam wymagajacych tekstur jednak gra przypominala pokaz slajdow.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up moze wojenek jako wojenek duzo nie ma narazie :D 

ale wojna o spoty bossy metki na porzadku dziennym :D 

na forum masz nawet pokazane obrone spota przez jedna z gildii :)  

co do pokazu slajdow czasem tez tak mam ale trudno przezyje :D

serwer oczywiscie polecam a za kilka miesiecy jak bedzie tego nie wie nikt niech jest jak jest bo jest mega :D zapraszam

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze jest to wina serwera ,ktory jest slabo zoptymalizowany. Osoby z lepszymi komputerami tego nie odczuja natomiast jesli chodzi o spolecznosc graczy, ktorzy nie dysponuja dobrym sprzetem ci moga uskarzac sie na pokaz slajdow w pustych miastach. Widze po sobie, przecietnego klienta odpalam na 3-4 oknach bez wiekszego dyskomfortu a invoria przycina mi nawet na jednym.

Na s1 mialem podobnie, rowniez za czasow gdy funkcjonowala ''trawa'' z 2008r,mooby nie mialy tam wymagajacych tekstur jednak gra przypominala pokaz slajdow.

Ja nawet mając dobry komputer w m1 mam pokaz slajdów na jednym kliencie, gdzie gry takie jak bf chodza mi na ultra, a inne metiny gdzie jest o wiele więcej graczy mogę otworzyć na kilku okienkach.

Popracujcie nad optymalizacją klienta, bo to jest porażka.

Opublikowano

Alchemik do naprawy, razador do zmniejszenia i możemy orać pany, jazda!

Zapraszam na serwer i polecam serdecznie, Exile :)

Zarabiać mozna na perłach w grocie na generałach/wróżkach, baronównach czy też smoku na takich małych lvlach.

Opublikowano

Optymalizacja z*****a totalnie. Do tego słabo oskryptowany panel logowania i wyboru postaci. Przy niskiej roździałce nie ma nic widocznego prawie, a przy wysokiej ucina połowe. Ot co. Do tego co kilka minut trzeba relogać bo najzwyczajniej nie da się zaznaczyć innego gracza prawym aby się wyświetliło te menu szept, handel etc. Moglibyście coś z tym zrobić...

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Alchemik do naprawy, razador do zmniejszenia i możemy orać pany, jazda!

Zapraszam na serwer i polecam serdecznie, Exile :)

Zarabiać mozna na perłach w grocie na generałach/wróżkach, baronównach czy też smoku na takich małych lvlach.

sam mialem problem z razadorem ;/ wiem jak to jest ale zrobi sobie smocze eq (tak jak ja i minimum 50k hp ) ja mam 52k hp i bije go po 120k krytem wiec jest dobrze a on ubic mnie nie moze bo chyba z 3k hp zostaje po jego uderzeniu ;P

jedno co jest w nim do poprawki to drop bo jest marny a robi sie ten dung dosc dlugo ;/ 

dodacie drop perel na wyzszych lvl ? bo to przesada ze do 130 leca perly a dalej nie ;/ na tych mapkach tj 95 grota 115 i 130 pelno osob lata i nie da sie zdobyc perel a wiem po zbr i bransie ze ladnie pali ;/ 

tak samo dlaczego 1 epicka bransa ma na +0 2.1k hp a na +9 ma 1.5 ? 

Opublikowano

Mordeczko...

Mam prawie cale eq smoka, pas, wszystko co sie da mowilem... Dunga przecie sie robi z 13 minut lols.

Poco ci perly na 170? Trzeba byl ulepszac rowno z lvlem :P

Opublikowano

Ja ninją dagger nie daję rady na mapce 95 :(

Pierdolisz pan.

Ja sobie na tym lvlu wziąłem z ziemi żądło, wbijem do eq bony mistyki trupy diabły, roska na pż do zbroi obrażenia do pż, blok ciosów i atak, do tarczy siła, nno, blok siła i mistyki trupy i teraz na 150 mam to samo eq i jakoś nie dedam. Tylko zamiast żądła mam te sztylety na 85 +9 do pvp perf. Tyle że z nimi expię, bo większy dmg od żądła.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Niestey sie zawiodlem na tym serwie, stracilem 2 wachlarze 115lv i bizu na 130 przez buga, nie wazne jakiego... skoro GM nie mial czasu mnie wysluchac. Powiem tylko tak nie robcie shopow z Proo EQ 115lv+  , bo mozna kupic o wiele taniej niz jest wystawione np: Wystawiasz item za 1.500.000.000 ,a ja go kupie od cb ze sklepu za 1.5kk . 

Raczej nie wiele osob o tym wie jak to dziala, ale ja akurat dowiedzialem sie o tym na swojej stracie EQ, potem sprawdzalem na sklepach i rzeczywiscie dziala... oddalem itemy wlascicielom, ale nie kazdy tak robi ja sie pozbylem 7.5kkk w ten sposob.

Is jest ostro przesadzony, plus ceny w nim z kosmosu... do porownania z PL'em.

Powodzenia 

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Ja ninją dagger nie daję rady na mapce 95 :(

Zrób eq do expa jak proponują na forum.

Do tego broń śr + 45, staraj się wbić z zwierzakami.

Jak grasz bez IS, to kup nawet tego wierzchowca u NPC za 3kk co daję 5% na moby, zawsze coś ci da, wtedy bierzesz spota pod ścianę i jedziesz <- ja tak robiłem początkowo na mapie 95 daggerem.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Można wymieniać brylki na skiny cs go, czy też zakazane, jak handel b.

Wszystko można, tylko trzeba widzieć jak ;)

Serwer polecam, jeden z lepszych, na których grałem (i gram cały czas...).

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Wszystko można, tylko trzeba widzieć jak ;)

Serwer polecam, jeden z lepszych, na których grałem (i gram cały czas...).

Nie, chce kombinować, bo juz na tym się przejechałem. 

Opublikowano

Niestey sie zawiodlem na tym serwie, stracilem 2 wachlarze 115lv i bizu na 130 przez buga, nie wazne jakiego... skoro GM nie mial czasu mnie wysluchac. Powiem tylko tak nie robcie shopow z Proo EQ 115lv+  , bo mozna kupic o wiele taniej niz jest wystawione np: Wystawiasz item za 1.500.000.000 ,a ja go kupie od cb ze sklepu za 1.5kk . 

Raczej nie wiele osob o tym wie jak to dziala, ale ja akurat dowiedzialem sie o tym na swojej stracie EQ, potem sprawdzalem na sklepach i rzeczywiscie dziala... oddalem itemy wlascicielom, ale nie kazdy tak robi ja sie pozbylem 7.5kkk w ten sposob.

Is jest ostro przesadzony, plus ceny w nim z kosmosu... do porownania z PL'em.

Powodzenia 

Nie wiem ziom co sie u Ciebie stalo ludzie non stop narzekaja/kombinuje aby cos przekrecic to specyfika gimb stac w m1 i szukac dziury w calym GM napewno Cie wyslucha zalezy ktory jak Ci zniknelo to przykro mi bo takie cos wkurza ale ja kupuje/sprzedaje itemy +1,5kkk i wszystko jest ok 

przykro mi ze straciles eq ale mozna je latwo odzyskac 

moze i sa wysokie ceny ale mozesz kupic kupony ja np nie wydalem kasy nic kupuje kupony i dobrze na tym wychodze :)

mysle ze i tak warto abys dzialal nadal i odkul sie :) a itemek zrobisz nowy :)

pozdro

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

sam mialem problem z razadorem ;/ wiem jak to jest ale zrobi sobie smocze eq (tak jak ja i minimum 50k hp ) ja mam 52k hp i bije go po 120k krytem wiec jest dobrze a on ubic mnie nie moze bo chyba z 3k hp zostaje po jego uderzeniu ;P

jedno co jest w nim do poprawki to drop bo jest marny a robi sie ten dung dosc dlugo ;/ 

dodacie drop perel na wyzszych lvl ? bo to przesada ze do 130 leca perly a dalej nie ;/ na tych mapkach tj 95 grota 115 i 130 pelno osob lata i nie da sie zdobyc perel a wiem po zbr i bransie ze ladnie pali ;/ 

tak samo dlaczego 1 epicka bransa ma na +0 2.1k hp a na +9 ma 1.5 ? 

Z perłami nie ma kłopotu, są łatwo dostępne i jest ich pełno na shopach, gdyby dodali ich drop na 130 + straciły by całkiem na wartości i zarobek na ich straciłby sens. 

xD 

Opublikowano

Liczy sie sam fakt. Ludzie placza o raty i oni daja.

Razador obnizony?

"Cześć jak obiecywaliśmy za 5.000 like na fanpage zostaną aktywowana raty na serwerze drugim, jako ze serwer nie dawno wystartował nie bedą one duże a mianowiście:

- 50% Yang

- 50% Dropu przedmiotów

- 10% Doświadczenia

Raty zostaną aktywowane dnia 06.01.2015 od godziny 12:00 do godziny 24:00.

Dziękujemy za 5.000 like na fanpage!"­

Z fanpage ;> Płaczu nie było żadnego ^^

tenor.gif

Opublikowano

Co do +10% expa... nie możemy dać więcej bo będzie można bugować expa. 

No i bardzo dobrze. Tylko admini z niedojebaniem mózgowym włączają 50%expa i psuja tym rozgrywkę.

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...