Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popierdolony jakiś jestes, mówię że ścina nawet w m2 ch4, a z resztą p******e juz ten serwer między innymi ze względu na takich zjebow.

cały serwer łączy się w bólu i cierpieniu że cię straciliśmy. 

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UŻYJ ROZUMU.

SERWER NIE MA NIC DO TWOICH ŚCIN. PO PROSTU NA NIM JEST DUŻO GRACZY, A ZA TYM IDZIE WIĘCEJ ELEMENTÓW GRAFICZNYCH DO OBSŁUŻENIA, WIĘC TWÓJ DREWNIANY KOMPUTER MA PROBLEM Z ICH OBSŁUŻENIEM, A WIĘC CI SIĘ ŚCINA.

Z Bogiem. 

Jesteś idiotą. Największym elemantem na Invori możesz być ty grubasie... Serwer nie mam prawa lagować, spowodowane jest to tylko i wyłączne wadliwym sprzętem lub oprogramowaniem Twojego komputera

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

K***a j****a mac.

Mialem najwiekszy lvl peta na serwerze. 23 lvl 400k expa a dzisiaj mniej trzeba, dobra c**j mysle ze dostane ze 4 lvle pod rzad w tu taki c**j jak slonia traba, ktos mi to odda?

Druga sprawa w potwory nie dalo sie dawac wiecej niz 20 dalem w sile a tu k***a jednak mozna i co teraz?

Is kupilem 2 pety i kostium na starcie wiec czekam na zwrot sm z roznicy. ;)

Powoli nie pozdrawiam...

Aha bilem 30k w metka bije 20 pozdro 600

Ponawiam

Opublikowano

Co wy zrobiliście z dmg, że w bossy oraz metki się bije 3x dłużej ? Nie chce mówić, ale osoby bez isa, solo nic nie ubiją ;x

Jesteś pewny? :D

Dodajcie więcej metków w atla ...i zróbcie roznice lvl dropu ..160 w atla biegają i ksuja

No powinno być tak że jest blokada i np po wbiciu 130 nie można wejść na mape 115. Wiem że 200 lvle nie mają biologa ale można było nie bić tak lvla bez rozumu

Opublikowano

­

Dodajcie więcej metków w atla ...i zróbcie roznice lvl dropu ..160 w atla biegają i ksuja

Różnica lvli miała być, ale są jakieś problemy z nią, więc na razie jej jeszcze nie ma.

tenor.gif

Opublikowano

Balans postaci tez dobrze dziala.

Wp 3k z hita ale najebane bloku wiec co 8 hit wchodzi, 6k palec, 6k wirek, dagger 2k hit, chmurka 11k bez kryta, 10k szybki, 10k zasadzka oczywiscie all bez kryta. Powoli strasznie mnie w*****a ten serwer.

Opublikowano

Balans postaci tez dobrze dziala.

Wp 3k z hita ale najebane bloku wiec co 8 hit wchodzi, 6k palec, 6k wirek, dagger 2k hit, chmurka 11k bez kryta, 10k szybki, 10k zasadzka oczywiscie all bez kryta. Powoli strasznie mnie w*****a ten serwer.

Pamiętaj ze na chmurkę działa bon na magie. Po za tym testujesz to na full abs czy zupełnie bez ?

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Powiedzcie mi proszę, czy warto robić tutaj BM? Jeżeli postanowię grać BM będę miał przewagę w PvP?

Opublikowano

Powiedzcie mi proszę, czy warto robić tutaj BM? Jeżeli postanowię grać BM będę miał przewagę w PvP?

Nie, tutaj tylko wp i szaman. Ewentualnie na większym lvlu archer.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

nie warto, sam pograłem 2 dni i juz mykam, 0 balansu, nie wiadomo kim grać, szaman Cie sciaga na 2 skile a wp na hity inne klasy nie maja szans, a po serwerze biegaja same sury wp nie polecam serweru.

Opublikowano

Najpierw sprawdźcie a później komentujcie bo gadacie teraz jak boty. Szamana dostali nerfa a wojownicy i ninja wzmocnienie. Polecam sprawdzić nim skomentujecie niczym boty.

Polecam Bm... Aktualnie jedna z najsilniejszych postaci do pvp, zaraz po archeru i mentalu...

Bazowy atak jego to 13k, smoka 11.2k, Daggera 12k, Hallera 8.9k ale ma bardzo szybkie skile i leczenie.. Archeru 16k... Reszty nie pamiętam.

Im wyższy lvl tym silniejszy Bm.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Dagger ma ok dmg. Szaman ma ok tylko to że ma buffy :D Wp nie spotkałem dobrego wpka narazie. Archer kosi :/ mental wczoraj brał mnie na duchowe ale pet był zbygwany. Nie wiem jak teraz. Bodziaka nie spotkałem dobrego. Bm? Żaden to dla mnie problem. Tyle. Helerów nie cierpie. Leczy się to w cholerę :D

Czy jest jakiś procent na ddopniecie daniej perły? Dziś z rana trochę dropiłem. Max 1.5h i mam 20 red 8 nieb i 2 białe. :/ że tak powiem. To sobie poulepszam :D

Opublikowano

Mam wielką nadzieje, że ulepszacze "stara gwiazda" nie zostana dodane do bossa na mapie 200, bo kolejny set eq będzie robiony w jeden dzień. Szkoda Waszej roboty. Licze na wielką nadzieje, że będzie tych z dunga i podobnie jak na s1, że będzie się trzeba namęczyć zeby eq zrobić.

Opublikowano

Najpierw sprawdźcie a później komentujcie bo gadacie teraz jak boty. Szamana dostali nerfa a wojownicy i ninja wzmocnienie. Polecam sprawdzić nim skomentujecie niczym boty.

Polecam Bm... Aktualnie jedna z najsilniejszych postaci do pvp, zaraz po archeru i mentalu...

Bazowy atak jego to 13k, smoka 11.2k, Daggera 12k, Hallera 8.9k ale ma bardzo szybkie skile i leczenie.. Archeru 16k... Reszty nie pamiętam.

Im wyższy lvl tym silniejszy Bm.

To chyba sam nie sprawdzałeś tego co zrobiłeś haha, szaman i wp nadal mają ogromną przewagę, a body i mental są najsłabszymi klasami w grze. Pozdrawiam Cię serdecznie Adminie.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

up@ Lepiej zrób abs'y  xD

AAAA jeszcze Wam wyjaśnie dlaczego WP na małym lvl bije więcej od BM i to dużo więcej.

Tłumacze mechaniki postaci. 

1. WP ma więcej przeliczników pod dmg ponieważ w dużej części bazuje na czarowanym ostrzu niczym Body... i teraz myslimy wszyscy... Skoro mamy od razu czarowane na P z dmg około 1k to na małym lvl bijemy nim dużo więcej (easy exp and pvp na małym lvl)

2. BM bazuję na INT i lvl... im wyższy lvl tym lepsze eq (więcej inta). Jego ochronka na maxymalnym poziomie daje bardzo dużo i jesli WP w walce z BM nie zdejmie mu ochronki z rozpro to padnie na 1000%. 

Na wyższym lvl BM na spokojnie zabija WP. Chyba, że rozpro podziała. 

Jeszcze Notka... do 55lvl WP na globalu też składa BM. 

http://screenshooter.net/100844516/amstsij

tu macie z ch6 screena...  same sury i szamani tak? Nim coś napiszecie to pograjcie i sprawdzcie... bo jak to czytam to brak mi słów. 

Pozdrawiam

@Co do tego słabego mentala... założę się, że będziecie za 3tyg płakać że jest za silny... w sumie to jest ale musieliśmy zbuffować go bo był duży płacz. mental ma przeliczniki podobne do archera... w związku z tym będzie silniejszy im więcej dps w broni.... czyli będzie silniejszy na dużych lvl. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

up@ Lepiej zrób abs'y xD

AAAA jeszcze Wam wyjaśnie dlaczego WP na małym lvl bije więcej od BM i to dużo więcej.

Tłumacze mechaniki postaci.

1. WP ma więcej przeliczników pod dmg ponieważ w dużej części bazuje na czarowanym ostrzu niczym Body... i teraz myslimy wszyscy... Skoro mamy od razu czarowane na P z dmg około 1k to na małym lvl bijemy nim dużo więcej (easy exp and pvp na małym lvl)

2. BM bazuję na INT i lvl... im wyższy lvl tym lepsze eq (więcej inta). Jego ochronka na maxymalnym poziomie daje bardzo dużo i jesli WP w walce z BM nie zdejmie mu ochronki z rozpro to padnie na 1000%.

Na wyższym lvl BM na spokojnie zabija WP. Chyba, że rozpro podziała.

Jeszcze Notka... do 55lvl WP na globalu też składa BM.

http://screenshooter.net/100844516/amstsij

A tu macie z ch6 screena... same sury i szamani tak? Nim coś napiszecie to pograjcie i sprawdzcie... bo jak to czytam to brak mi słów.

Pozdrawiam

@Co do tego słabego mentala... założę się, że będziecie za 3tyg płakać że jest za silny... w sumie to jest ale musieliśmy zbuffować go bo był duży płacz. mental ma przeliczniki podobne do archera... w związku z tym będzie silniejszy im więcej dps w broni.... czyli będzie silniejszy na dużych lvl.

Płakałem wczoraj krwiom xD 30k duchowe bez kryta mając full abs na dwu rękę. Dobrze że peta miał koleś zbudowanego

Opublikowano

Małysz ma BMa 38lvl i składa Wp 70+ więc chyba nie :)

jak ma absy to składa. 

Ja likanem na PLu składam na 70lvl poziomy 105lvl i to na 2-3skille... i to mam skille m6-m10

Na tej samej zasadzie Diabloxmetin na diamondzie dawnym... składał chyba 19lvlem - poziomy 50-100 a robił pvp mentalem. Jakoś wtedy nikt nie narzekał pod tym filmem, że diamond musi znerfić mentala bo na 19lvl składa lvl 100

https://www.youtube.com/watch?v=eU7xF3FjOXU

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Ja likanem na PLu składam na 70lvl poziomy 105lvl i to na 2-3skille... i to mam skille m6-m10

A potem sie budzisz rano i znow trzeba do szkoly..

Opublikowano

A potem sie budzisz rano i znow trzeba do szkoly..

http://screenshooter.net/100844516/meqtuol

zapraszam i idzcie na PLa narzekać na forum, że likan jest za silny i popsuli balans bo 70lvl składa 105lvl na 3 skille m5-m10... 

a jest "za silny" bo nikt nie robi na niego absów.. 

PS: liczba online: http://screenshooter.net/100844516/akohbmx

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Ktoś powie czemu buguje mi sie BS?

Za każdym razem po odpaleniu wyłacza się i tak w kółko. 

Client Sptachowany.

///Fresh*

Ale kto pytał? 

Bo chyba nikt :)))

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ktoś powie czemu buguje mi sie BS?

Za każdym razem po odpaleniu wyłacza się i tak w kółko.

Client Sptachowany.

///Fresh*

Ale kto pytał?

Bo chyba nikt :)))

Lewy dolny róg odznacz kupowanie zmianek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...