Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe 70% i to jest troche k***a oszukane procenty ile jes naprawde jak mi tyle itemow pali z a jest 70/80%

Client dostaje wartość od serwera, także...

­

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klasy są wyrównane? Slyszalem ze byl jakis balans. Jakas klasa ma zawyzony dmg jesli tak to jaka i czy jest planowany kolejny balans?

Wszystko idzie ku lepszemu. Wydaje się że klasy są okej

Opublikowano

Wszystko idzie ku lepszemu. Wydaje się że klasy są okej

Niby ku lepszemu ale noobki ktore maja 30% na magie + tarcza smoka nadal uwazaja ze szaman za duzo bije -,-

Opublikowano

Wez mnie nie rozsmieszaj to ze na pl-u leca tam to nie znaczy ze tutaj...

Expilem i zadne mi nie polecialy a mam juz 85 lvl.

Po prostu miałeś nieszczęście, jest szansa na lot na pewno. :)

Opublikowano

Mi raz dropły 3 pary ebonek z 1 spota w v2, potem już ani jedna.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Szanowana administracjo proszę o odpowiedz, mam 120 lvl i zrobionego biologa całego włącznie z tym na 115 lvl i po ostatniej przerwie straciłem bonus 10% silny na ludzi, który dostałem za biologa na 90. Proszę i wyjaśnienia.

ponawiam
Opublikowano

A skad wiesz ze to z biologa? a moze nie masz ubranego jakiegos pasa lub roska jakas ci padla czy cos w tym stylu.

może stąd że jak zdejmie całe eq to mam 0 luda a powinno być 10? Ludzie myślcie
Opublikowano

Co sądzicie o WP'ku po tych balansach postaci? Nadaje się do pvp jeszcze? Bo kilka stron wcześniej czytałem jak jeden z adminów pisał, że najsilniejszą postacią obecnie jest BM i Mental, a jeden z graczy w poście porównał dmg wpka do ninjy daggera na bodajże 120/130 lvlu, gdzie dmg sury wp ze skilli było prawie 2x mniejsze. Ma sens granie tą postacią obecnie, jeśli chodzi o pvp na wyższym lvlu? (nie piszcie, że zależy od eq i umiejętności, bo tak jest na PL'u, a do privów nie zawsze się to tyczy)

Opublikowano

Jak ktoś nie ma bonusu od biologa to będzie specjalny quest który będzie resetował te bony (przywracał). Taki sam jak na s1.

Co do WP to nie został osłabiony... jest taki sam jak był. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Jak ktoś nie ma bonusu od biologa to będzie specjalny quest który będzie resetował te bony (przywracał). Taki sam jak na s1.

Co do WP to nie został osłabiony... jest taki sam jak był. 

To czekam na takie coś :)

Za rangę można coś kupować? Bo z niektórych misji się dostaje te punkty + owoce życia.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

exp peta 40+ to jakaś tragedia ... bylo 70k do wbicia zrobilo sie 460k pewnie co poziom bedzie rosło o 10k  , wbiciemu 60 lvla bedzie tak trudne ze niekt go nie wyexpi , może troxhe mniej tego expa !

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...