Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą wyżej dropienie mapek zin czasami zajmuje 40min a czasami można w 5min dropnąć. Ustawcie tak żeby one jakoś normalnie dropiły.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zróbcie coś z mapkami na dt przed chwila pobiłem rekord życiowy godzina i dziesięć minut na mapkach. Już obrobiłbym trzy dt w tym czasie albo chociaż wydropił pereł i eq zrobił. Pozdro

Gdybyś czytał posty to byś wiedział, że administracja stara się zbalansować klasy ;)

Opublikowano

Mam problem. Ktoś mi powie jak mam zarabiać na 144lvly ninja na EQ? Albo chociaż na tą jedną perłę na 1 dzień? 

Wszystko co z expa wyleci idzie na kolejnego PD. Na WW nie daję rady rozwalić metka na 4 poziomie (co jest najpierw jeden a potem kilka się pojawia).

Mam EQ 54lv, stalkę i sztylety na 85lv. Tym expię. Chciałbym chociaż tą jedną szkatę ripa dziennie zdobyć.

Podpowie mi ktoś jakieś pomysły? Mogą trwać nawet po 10h, bylebym po tym czasie miał pewną nagrodę.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

­

Mam problem. Ktoś mi powie jak mam zarabiać na 144lvly ninja na EQ? Albo chociaż na tą jedną perłę na 1 dzień? 

Wszystko co z expa wyleci idzie na kolejnego PD. Na WW nie daję rady rozwalić metka na 4 poziomie (co jest najpierw jeden a potem kilka się pojawia).

Mam EQ 54lv, stalkę i sztylety na 85lv. Tym expię. Chciałbym chociaż tą jedną szkatę ripa dziennie zdobyć.

Podpowie mi ktoś jakieś pomysły? Mogą trwać nawet po 10h, bylebym po tym czasie miał pewną nagrodę.

Jak chcesz perły to drop na mapie 130, lol. Podropisz kilka h na metkach i masz już z 5 PD minimum. Jakiś kruk 50+ sr, marmurek i na metki.

tenor.gif

Opublikowano

Razadora troche osłabie co do alchemi to przy następnym resecie będzie dzialać, to samo będzie u Medrca dostepna opcja resetu wszystkich bonusow za misje i przyznania na nowo.

Również poprawie by do bram piekiel wchodzilo sie na 150 (bo jest blad i od 155 jest)

Quarel kiedy zrobicie coś z tymi lagami na pietrze z śmiercią? coraz więcej ludzi na to narzeka. Mógłbyś dać jakieś info 

Opublikowano

Quarel kiedy zrobicie coś z tymi lagami na pietrze z śmiercią? coraz więcej ludzi na to narzeka. Mógłbyś dać jakieś info 

Przy następnym resecie będzie coś z tym robione, tak mi Array napisał na ts :)

Również mam ten problem.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pety z Is'a są na zawsze ? Chyba czas coś kupić z is'a ;P

Licznik ludzi online spadł czy nadal tyle ludzi? :)

Nic tu nie jest na zawsze, jeśli chodzi o pety/kostiumy etc.

Opublikowano

Pety z Is'a są na zawsze ? Chyba czas coś kupić z is'a ;P

Licznik ludzi online spadł czy nadal tyle ludzi? :)

Tak pety są na zawsze. Licznik nie spadł ciągle są walki o bossa, metki, spoty :(

<3

Opublikowano

Nic tu nie jest na zawsze, jeśli chodzi o pety/kostiumy etc.

Pety są na zawsze.

Z ww postaram się coś zrobic przy nastepnym resecie, liczba graczy nie spadła a nawet jest wieksza niż była, a drop map jest dobry tylko trzeba mieć szczęscie i tak ostatnio byl powiekszany.

sygna1.png

Opublikowano

Quarel mam pytanie czy rekawica z IS  dziala  gdyz kupilem ja specjalnie ale po przetestowaniu na okolo 25 metinach i podobnej ilosci bossow stwierdzam ze drop jest masakrycznie nizszy jak uzywalem rekawiczki zakladanej(nic sie nie bugowalo bo robilem dwa testy) a jezeli jest zbugowana moglbym prosic o sciagniecie jej z mojego konta i zwrot SM-ow (to nie jest placz tylko prosba abys to zerknal) dzieki

serwer polecam ciagle cos jest naprawiane a ludzi pelno :D 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Quarel mam pytanie czy rekawica z IS  dziala  gdyz kupilem ja specjalnie ale po przetestowaniu na okolo 25 metinach i podobnej ilosci bossow stwierdzam ze drop jest masakrycznie nizszy jak uzywalem rekawiczki zakladanej(nic sie nie bugowalo bo robilem dwa testy) a jezeli jest zbugowana moglbym prosic o sciagniecie jej z mojego konta i zwrot SM-ow (to nie jest placz tylko prosba abys to zerknal) dzieki

serwer polecam ciagle cos jest naprawiane a ludzi pelno :D

działa 100%, nie ma możliwości by nie dzialala.

jak bym nagle znów przestał odpisywać w prezce to znaczy ze znów mi MPC nie działa, bo ostatnio co pare dni blokują zagraniczne IP.

sygna1.png

Opublikowano

no nic moze akurat mam mega pecha lub cos nie wiem lajt

a teraz jeszcze jedna sprawa jak bedzie z wprowadzeniem tych kuponikow na 100sm :) 

i ostatnia sprawa  jaki plik odpowiada za teleport bo mi sie zbugowalo tzn nic mi sie nie chce zapisac i mam 5 slotow wolne jest napisane zapisano i dupa :)

Opublikowano

Quarel może zrobisz tak, że nowe rosy się łącza lub zwiększyć troche ich wartość. Na potwory na przykład daje 20, gdzie za 15% mamy ponad 2k. A trzeba się troche nadropić ku i kwiatów żeby to wytworzyć. Nawet 25% na potwory będzie okej, tak samo hp chyba się nie łączy. 

I czy poprawiliście resp kwiatków np w światyni?

Opublikowano

Pety są na zawsze.

Z ww postaram się coś zrobic przy nastepnym resecie, liczba graczy nie spadła a nawet jest wieksza niż była, a drop map jest dobry tylko trzeba mieć szczęscie i tak ostatnio byl powiekszany.

Jaka teraz sie szacuje liczba graczy Online? Około? możesz podać, jak podawałeś nam wcześniej?

Opublikowano

ZAAAAJEBIŚCIE -.- sprawdźcie czy nie macie keyloggera w cliencie, bo ktoś mi wbił na konto, ukradł szkaty ripa, hajs i pozmieniał średnie -.- Z*******A robota, gratuluję. Dodam, że passy znałem tylko ja. Dziękuję za taki serwer. I teraz pomyślcie jakbym wpakował w serwer 2 paki -.-

Opublikowano

akurat komus zalezalo aby zawinac Twoich kilka szkat ripa i pozmieniac Ci srednie 

pomysl zanim zaczniesz obwiniac i zastanow sie czy na innych serwerach nie miales takich samych passow 

dodam ze na pewnym serwerze w dosyc dziwny sposob znikalo mi eq pozniej ustalilem ze mialem takie same passy i to byl powod 

pozdro mam nadzieje ze pomoglem Ci :) 

Opublikowano

­

ZAAAAJEBIŚCIE -.- sprawdźcie czy nie macie keyloggera w cliencie, bo ktoś mi wbił na konto, ukradł szkaty ripa, hajs i pozmieniał średnie -.- Z*******A robota, gratuluję. Dodam, że passy znałem tylko ja. Dziękuję za taki serwer. I teraz pomyślcie jakbym wpakował w serwer 2 paki -.-

To czemu nie blokujesz EQ? ... A potem płacz jest. Napisz na forum, Array przedtem pomagał, może teraz też, chociaż administracja nie odpowiada za takie rzeczy.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer przezywa wlasnie swoje piec minut, nie ma co do tego watpliwosci niemniej jednak ciekawi mnie jak sprawy beda wygladaly za kilka miesiecy.

Zasadniczo do s2 podchodze sceptycznie,bo wiem,ze ciezko pogodzic ze soba prowadzenie dwoch serwerow.W kazdym razie jesli juz zdecydowaliscie sie na taka a nie inna decyzje fajnie, ze obydwa te serwery nie sa identyczne :)

Przy takiej liczbie graczy rozgrywa sie pewnie duzo wojenek, mam racje?

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer przezywa wlasnie swoje piec minut, nie ma co do tego watpliwosci niemniej jednak ciekawi mnie jak sprawy beda wygladaly za kilka miesiecy.

Zasadniczo do s2 podchodze sceptycznie,bo wiem,ze ciezko pogodzic ze soba prowadzenie dwoch serwerow.W kazdym razie jesli juz zdecydowaliscie sie na taka a nie inna decyzje fajnie, ze obydwa te serwery nie sa identyczne :)

Przy takiej liczbie graczy rozgrywa sie pewnie duzo wojenek, mam racje?

W sumie to nie xD Póki co ludzie expia, robia eq, dużo ludzi się jeszcze w wojny nie bawi.

Nie wiem jakie elementy dojebaliście przy namiocie biologa, ale gdy tylko wchodzę w tę okolicę mam normalnie pokaz slajdów na komputerze.

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...