Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypominamy, że o 4 jest przerwa 

A można wiedzieć ile potrwa, bo nie wiem czy iść spać, czy czekać ; D 

Co do serwera oczywiście polecam i zapraszam. 

xD 

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktos mi napisze na jakich mapach sa wszystkie dungeony ?

Każdy dungeon jest na innej mapie ;) DT,WW oraz Minotaur są w świątyni, baronówna w v3, Smok w av2 (na końcu) a reszta dungeonów jest na nowych mapach np jak jest nowa mapa na 115 to znajduje się tam new dungeon na 115 i tak dalej ;) 

xD 

Opublikowano

A można wiedzieć ile potrwa, bo nie wiem czy iść spać, czy czekać ; D 

Co do serwera oczywiście polecam i zapraszam. 

30-1h

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Ja p******e. Nigdy w zyciu na lepszym serwerze nie gralem. Nawet jak mi spali to sie nie wkurwiam tylko lece dunga i siema i znowu bez spiny. Z*******y serwer.

Zbalansowac postacie, zmniejszyc o duuuuzo wymagane pd dla peta, zoptymalizowac klienta i napierdalamy chlopaki.

Nie uwierzylbym ze jakis serwer mnie jeszcze przekona, a jednak.

Opublikowano

Exp dla peta ja bym zostawił taki jak jest. Teraz chociaż tylko wytrwali będą mieli najlepiej rozwinięte pety a tak byle chłystek sobie lvle powbija... To ma być medium jak mówiliście.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Polecam serwer, jest to jeden z najlepszych na ktorych gralem od kiedy pamietam.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Koledzy mam pytanie! Ile potrwają prace nad serwerem, jak godzina to warto poczekać jeśli dłużej uderzam w kime :)

PÓKI JESTEM NA WIZJI POZDRAWIAM SURE 117 MUMIN (KHAAR - JINNO), KTÓRY LUBI ZBIERAĆ 40K Z DUCHOWEGO I WYZYWAĆ LUDZI OD ZER !

~ MAM NADZIEJE, ŻE TO PRZECZYTASZ SKARBIE ! <3

Opublikowano

Koledzy mam pytanie! Ile potrwają prace nad serwerem, jak godzina to warto poczekać jeśli dłużej uderzam w kime :)

PÓKI JESTEM NA WIZJI POZDRAWIAM SURE 117 MUMIN (KHAAR - JINNO), KTÓRY LUBI ZBIERAĆ 40K Z DUCHOWEGO I WYZYWAĆ LUDZI OD ZER !

~ MAM NADZIEJE, ŻE TO PRZECZYTASZ SKARBIE ! <3

Mialem z nim doczynek ;) , pozwol ze rowniez go pozdrowie ;*** Od "Perfect" mistrzu co splywasz 2 skille

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Łatka dodająca nowe channele (ch5 i ch6). Możecie również spaczować clienta paczerem. 

Niedługo serwer będzie online.

Hoho teraz wypas ;), chyba maszyne zmieniliscie, licze na wieksze spoty.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano
Witamy,

Aktualizacja została zakończona. Należy spaczowac clienta lub pobrać łątkę https://mega.co.nz/#!Q9JgFRQa!j-HHLXuTsT2YAWy7BKbsFxFdWdtt6-Bh2BX2gbqG-wM

Niestety wszystkie zapowiedziane zmiany nie mogły zostać wprowadzonę ponieważ wymagają dalszych testów. W najbliższym czasie zakończymy nad nimi pracę. 

Zmiany przeniesione na kolejne dni to:

-Limit drop z metinów/bossów (max lvl)

-wojny gildii

Serwer został przeniesiony również na nową, bardzo mocną maszynę oraz dodano 6ch. 

W zamian za dzisiejsze "nocne prace" zostanie w najbliższym czasie zorganizowany jakiś event. 

Pozdrawiamy.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Nie wiem czy to bug peta czy przesadziliście z mentalem bo z full absami zabija na duchowe. Jakby jeszcze wchodził kryt to zrozumiem xD

Opublikowano

Witamy,

Aktualizacja została zakończona. Należy spaczowac clienta lub pobrać łątkę https://mega.co.nz/#!Q9JgFRQa!j-HHLXuTsT2YAWy7BKbsFxFdWdtt6-Bh2BX2gbqG-wM

Niestety wszystkie zapowiedziane zmiany nie mogły zostać wprowadzonę ponieważ wymagają dalszych testów. W najbliższym czasie zakończymy nad nimi pracę.

Zmiany przeniesione na kolejne dni to:

-Limit drop z metinów/bossów (max lvl)

-wojny gildii

Serwer został przeniesiony również na nową, bardzo mocną maszynę oraz dodano 6ch.

W zamian za dzisiejsze "nocne prace" zostanie w najbliższym czasie zorganizowany jakiś event.

Pozdrawiamy.

Czyli zrobicie tak, że nie bedzie dropic na 200 lvl z bossów na 145 mapie? Jeśli tak to ja się żegnam,bo nie będę robił drugiej postaci...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...