Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś nie ma bonusu od biologa to będzie specjalny quest który będzie resetował te bony (przywracał). Taki sam jak na s1.

Co do WP to nie został osłabiony... jest taki sam jak był. 

Jak zauważyłem to tylko blok ciosów od biologa zostaje. Reszta niby jest ale nie ma. Kiedy będzie ten quest?

exp peta 40+ to jakaś tragedia ... bylo 70k do wbicia zrobilo sie 460k pewnie co poziom bedzie rosło o 10k  , wbiciemu 60 lvla bedzie tak trudne ze niekt go nie wyexpi , może troxhe mniej tego expa !

Tak najlepiej niech od razu usuną exp peta. Tak jak jest, jest dobrze. Trzeba się pomęczyć a nie, że każdy lata z 60lvlem. Mi to odpowiada :)

1367591241-U459639.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak sobie radzi sura wp? Opłaca się nią grać?

Bardzo dobrze, tak

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

No to fajnie mnie oje-bali ;/ Zalogowałem sie rano i moja postać jest w m2 ( tylko eq do expa jest ) Pozdro ! 

Co się dziwisz, jeśli na serwerach ustawiasz tako samo hasło. 

Opublikowano

Co się dziwisz, jeśli na serwerach ustawiasz tako samo hasło. 

Jakoś na drugej postaci mam takie samo hasło zawsze i eq tam jest ( a na głównej poznikały mi yangi/ perły / eq do pvp / a reszta jest ) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jakoś na drugej postaci mam takie samo hasło zawsze i eq tam jest ( a na głównej poznikały mi yangi/ perły / eq do pvp / a reszta jest ) 

Ale pewnie inny login. :D Nie masz ich na jednym koncie więc troszkę logiki. 

Opublikowano

1,5 godziny spędziłem na szukanie metka pung-ma nie tylko w lesie ale też w krainie gigantów i co ? ani jednego metina. w lesie po jednym respie spotkałem 5 metniów man-an. Weźcie coś z tym zróbcie bo to nie ma sensu żeby specjalnie wstawać o 3 w nocy żeby znaleźć tego metina, nie wątpię że i wtedy marne szanse że się znajdzie. 

Opublikowano

1,5 godziny spędziłem na szukanie metka pung-ma nie tylko w lesie ale też w krainie gigantów i co ? ani jednego metina. w lesie po jednym respie spotkałem 5 metniów man-an. Weźcie coś z tym zróbcie bo to nie ma sensu żeby specjalnie wstawać o 3 w nocy żeby znaleźć tego metina, nie wątpię że i wtedy marne szanse że się znajdzie. 

Nie ma co się dziwić, przecież ich resp oraz resp mobów w zwykłym lesie jest rodem z globala.Powinni zwiększyć spoty tych drzew, bo póki co jest jeden jako taki spot pod tp do red lasu i zwiększyć resp tych metinów na 70 i 80.

Opublikowano

exp peta 40+ to jakaś tragedia ... bylo 70k do wbicia zrobilo sie 460k pewnie co poziom bedzie rosło o 10k  , wbiciemu 60 lvla bedzie tak trudne ze niekt go nie wyexpi , może troxhe mniej tego expa !

Chwalisz sie czy zalisz? Przed pomniejszeniem peta wbilem mu 25 lvl kiedy trzeba bylo nabijac po 200k/300k/400k/500k i tak do miliona i nabilem jakos a ty placzesz.

Z*******y serwer polecam!

Dzieki za SM za bete, wynagrodzony z sposrod niewielu :p

Opublikowano

Sam dzisiaj grałem od 3 do 5 rano i znalazłem tylko 1 :) za to tych na 80lvl 2 xD

Natomiast w red lesie resp metkow jest bardzo fajny, ubiłem z 10 ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Sam dzisiaj grałem od 3 do 5 rano i znalazłem tylko 1 :) za to tych na 80lvl 2 xD

Natomiast w red lesie resp metkow jest bardzo fajny, ubiłem z 10 ;)

w 2 godziny 10 metków? cienko :v

wbijanie śr to tragedia, nawet 45 śr nie chciało mi wbić przez 3 godziny ;_____;

Opublikowano

Nie wiem co jest grane , ale dziś już 5 osob pisało o kradzieży eq do pvp/ yang / ulepkach ( ja też jestem poszkodowany ) Przypadek ? 

Ustawiajcie dalej takie same hasła wszędzie, a potem pseudo technicy, którzy mieli 50 serwerów w 2014 roku i z 3 już w 2015 roku okradają ludzi. Ta sama bajka była podczas startu Crad*sa - ludzie nagle byli okradani.

Opublikowano

w 2 godziny 10 metków? cienko :v

wbijanie śr to tragedia, nawet 45 śr nie chciało mi wbić przez 3 godziny ;_____;

Średnie 45+ wbijałem 3 dni xD  

#rein

Opublikowano

ja 53ś 1dzień, nie wiem czemu wy takie problemy macie. U mnie 45+ to kwestia kilku h.

Dla mnie to zawsze było zagadką, dlaczego ludzie na globalach wbijają śr 30+ pojedynczymi zmiankami, a na easy z nieskończoną trwa to wieki.

Opublikowano

Nie działa mi forum, widzę tylko działy a jak chcę wejść to jakiś błąd wyskakuje dodam że nie z mojej winy bo nigdy nie miałem tam konta więc to na pewno nie jest ban

Opublikowano

Nie działa mi forum, widzę tylko działy a jak chcę wejść to jakiś błąd wyskakuje dodam że nie z mojej winy bo nigdy nie miałem tam konta więc to na pewno nie jest ban

Musisz się zarejestrować :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wstawiłem 7 trytonów na 20 minut. Tak dla test, bo Wasze historyjki mnie zaciekawiły. Ustawiłem sr 46. Po tych 20 minutach w 4 były sr 50+ (w jednym 54), w dwóch 47 i 49 a jednego tylko nie wbiło. 

Co Wy tu pieprzycie o 3 dniach wbijania 45sr... No chyba, że w pojedynczym truciaku. Ale to by już dawno przez te 3 dni weszło 55+ 

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...