Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oceniacie serwer?

Dobrze się gra?

Jak z Exspem? 

- Sporo ludzi, fajne nowości i ogólnie jest okej ;) 

- Exp do 213 leci spoko, potem jest drastyczny spadek, by każdy nie biegał na maksymalnym poziomie. 

xD 

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ktoś gra ninją i go wywala z gry czy to tylko ja mam taki problem :v Gram wojem jako drop i jest ok natomiast gdy ninją to ciągle wywala ;/ 

Serwer dla mnie okej, utrudnia mi grę to wywalanie, reszta na +

Gdy bijesz ninja sztyletami to tak się dzieje.. moze w końcu to naprawią . :)

Na razie miecz i na koniu. xD

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Gdy bijesz ninja sztyletami to tak się dzieje.. moze w końcu to naprawią . :)

Na razie miecz i na koniu. xD

Dzisiaj o 00.00 naprawią wywalanie ninji kiedy bije sztyletami info z forum

Opublikowano

NASTĄPIŁA WIELKA CHWILA!!!
po 3 tygodniach oczekiwania... mamy nową kozacką maszynę. Wszelkie lagi powinny zniknąć. Maszyna jest 4x lepsza od obecnej i nie ma mowy aby jakikolwiek lag był z winy tej maszyny. Ponadto da Nam nowe możliwości zabezpieczenia się przed DDoS.

Przerwa z godziny 00.00 zostanie przeniesiona na godzinę 04.00. Zmienimy maszynę, dodamy 6ch itd... 

Pozdrawiamy. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Zwiększcie trochę exp na mapie 115 i bedzie oki

Nie widzę sensu zwiększania expa, ponieważ ludzie już mają po 200 + i było by to troszkę nie w porządku. Jest okej ;) 

Co do wywalania etc, ma być wszystko naprawione, all macie na stronie głównej ^^ 

xD 

Opublikowano

NASTĄPIŁA WIELKA CHWILA!!!

po 3 tygodniach oczekiwania... mamy nową kozacką maszynę. Wszelkie lagi powinny zniknąć. Maszyna jest 4x lepsza od obecnej i nie ma mowy aby jakikolwiek lag był z winy tej maszyny. Ponadto da Nam nowe możliwości zabezpieczenia się przed DDoS.

Przerwa z godziny 00.00 zostanie przeniesiona na godzinę 04.00. Zmienimy maszynę, dodamy 6ch itd... 

Pozdrawiamy. 

Proponowałbym aby było trochę więcej niż 6 dostepnych ch. Serio tyle ludzi jest, że jest tłok ciągle. Nie ważne o jakiej godzinie.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Proponowałbym aby było trochę więcej niż 6 dostepnych ch. Serio tyle ludzi jest, że jest tłok ciągle. Nie ważne o jakiej godzinie.

6ch jest optymalnie. Jak będzie brakowało to wtedy rozważymy. 400 osób na kanał to nie jest dużo. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

6ch jest optymalnie. Jak będzie brakowało to wtedy rozważymy. 400 osób na kanał to nie jest dużo. 

to wychodzi na oko 15/20 osób na jeden resp bossa. to jest dużo serio. zaś okej, poczekamy zobaczymy jak to się będzie miało przy 6ch

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Ile potrwa ta przerwa?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

6 to już styka, pisałem na początku aby dodać 6ch jeszcze przed startem, ale każdy pisał że nienienie bo będzie za łatwo.... ;D

Wtedy nie było takiej możliwości.

­

Opublikowano

Mam pytanie czy wy sobie jaja z nas robicie? Najpierw było 5 pereł za 50 sm a teraz 2 perły za 30sm? Ja rozumiem, że każdy serwer musi się utrzymywac z isa no ale bez przesady, żeby na każdej najdrobniejszej zmianie...

Opublikowano

Mam pytanie czy wy sobie jaja z nas robicie? Najpierw było 5 pereł za 50 sm a teraz 2 perły za 30sm? Ja rozumiem, że każdy serwer musi się utrzymywac z isa no ale bez przesady, żeby na każdej najdrobniejszej zmianie...

"- Zmieniona ilość pereł w IS z 5 na 2. (na prośbe graczy)" Widocznie gracze tak chcieli ;> Przynajmniej ISowcy nie będą mieli od razu ulepszaczy na full eq.

tenor.gif

Opublikowano

była tylko się aż tylu graczy nie spodziewali i gorszy sprzęt zamówili

Twierdzisz, że wiesz lepiej od administracji?

Ja p******e <facepalm>

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie zwiększajce dmg wojowi tylko zmniejszcie surze i szamanowi. Bo pvp bedzie polegać na tym kto pierwszy uderzy skillem. Gram mentalem i pvp z bodym jest bardzo fajne i wyrównane, natomiast pvp z sura wp to jest 2skille i padam.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nie zwiększajce dmg wojowi tylko zmniejszcie surze i szamanowi. Bo pvp bedzie polegać na tym kto pierwszy uderzy skillem. Gram mentalem i pvp z bodym jest bardzo fajne i wyrównane, natomiast pvp z sura wp to jest 2skille i padam.

Co ty wiesz o wp, sam mam Wp i wcale nie ma takiej mocy... a co do szamana to padam na skila przy farcie na 2.

Opublikowano

Ta sytuacja występowała już na becie, tylko pytanie: W takim razie po co była ta beta skoro nie zostały wykryte dysproporcje między klasami? Miejmy nadzieje, że za niedługo to poprawią.

Opublikowano

Co ty wiesz o wp, sam mam Wp i wcale nie ma takiej mocy... a co do szamana to padam na skila przy farcie na 2.

Jakbym grał postacią która jest o wiele mocniejsza od innych też by mi wszystko pasowało :) WP jest nierówny i nie muszę się tu z Tobą o to wykłócać bo to wszyscy wiedzą.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Wie ktoś, co poradzić na pokaz slajdów w WW na piętrze z Zjawą oraz Nieb Śmiercią? Na innych piętrach nie mam ani jednego laga a na tych dwóch, nie mogę nic zrobić.

Obsypie lajkami.

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mam pytanie do was jak wygląda gra BM chce nim zagrać lecz hmm czy nie jest odrazu(z góry) na przegranej pozycji(słąby)  ;D wiadomo o co chodzi.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...