Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli zrobicie tak, że nie bedzie dropic na 200 lvl z bossów na 145 mapie? Jeśli tak to ja się żegnam,bo nie będę robił drugiej postaci...

Potaci nie musisz drugiej robić. Ale możesz dać zarobić reszcie

Opublikowano

Czyli zrobicie tak, że nie bedzie dropic na 200 lvl z bossów na 145 mapie? Jeśli tak to ja się żegnam,bo nie będę robił drugiej postaci...

To na chuy wbijasz taki lvl a potem placesz ze dropić nie możesz? :O Najpierw eq potem lvl ziomuś ;)

Opublikowano

To na chuy wbijasz taki lvl a potem placesz ze dropić nie możesz? :O Najpierw eq potem lvl ziomuś ;)

Właśnie trzeba myśleć.Po to masz funkcje blokowania expa, żeby z niej rozumnie korzystać.Co to by było gdyby na PL np. na 80 lvl miałbyś drop ze wszystkiego, masakra...

Opublikowano

To się wprowadza od początku serwera, a nie jak już ludzie wbili po 200 lvl. Skąd miałem wiedzieć, że admin takie coś odwali.
Opublikowano

No to fajnie. A można wiedzieć co dokładniej pojawiło się w tej aktualizacji? 

PS Kim warto grać? Ninja Archer czy może Dagger? 

Tylko wp i szaman.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nie trzeba było wbijać 200lv z fmsem zbroją 61 i eq 54lv...

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

K***a j****a mac.

Mialem najwiekszy lvl peta na serwerze. 23 lvl 400k expa a dzisiaj mniej trzeba, dobra c**j mysle ze dostane ze 4 lvle pod rzad w tu taki c**j jak slonia traba, ktos mi to odda?

Druga sprawa w potwory nie dalo sie dawac wiecej niz 20 dalem w sile a tu k***a jednak mozna i co teraz?

Is kupilem 2 pety i kostium na starcie wiec czekam na zwrot sm z roznicy. ;)

Powoli nie pozdrawiam...

Aha bilem 30k w metka bije 20 pozdro 600

Opublikowano

Bijecie mnie, bo peta dawał 100 na potwory. Ogarnijcie dupy i zróbcie eq, bo co chwile czytam, że k***a bosa ktoś nie może ubić. Jeśli ktoś pomyśli to wróca mu hity, jak zrobi odpowiednie eq, nie kruwa siedzi i spami, bo k***a admin odbugowal peta. I dobrze, że mniej się bije, będzie mniej k***a idiotów, ktorzy bija bossy.

Co wy zrobiliście z dmg, że w bossy oraz metki się bije 3x dłużej ? Nie chce mówić, ale osoby bez isa, solo nic nie ubiją ;x 

Powiem Ci coś kolego, bo tam widziałem, że na invori 230 lvl miałes, a tutaj sobie nie możesz poradzić.  Wydając w isa 30 zł, który na początku się przyda, a teraz mam x2 pety, kostium, fryz, wierchowca i  ponad 1200 sm. Wszystko kupione za yangi. Polecam wylogować się z forum i iść zarobić, a nie płakać, że nie osoby bez isa nie mają szans. Teraz wszystko da się kupić za yangi.

Opublikowano

Nowa maszyna nie pomogła, dalej mam mało fps i to na pewno nie wina mojego komputera, bo na innych serwerach nie ma żadnych ścinek. niestety, odchodzę.

Opublikowano

Nowa maszyna nie pomogła, dalej mam mało fps i to na pewno nie wina mojego komputera, bo na innych serwerach nie ma żadnych ścinek. niestety, odchodzę.

Co ma FPS do serwera? Fps zależy od tego, jaki masz komputer. Cześć.

Opublikowano

fps od serwera ? wez idz graj w majnkafta, elo xD 

Opublikowano

Po prostu ten serwer ma więcej elementów graficznych, które pobierają więcej zasobów. Ja mam po 130FPS nawet jak cały spot mnie nakurwia. Masz po prostu drewno i tyle. To, ze ten komp np rok temu był z*******y pro elo to nie oznacza, że w tym roku też taki jets.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

tylko fps'y nie zależą od maszyny tylko od twojego komputera ;) Jedynie na co może wpłynąć maszyna to na lagi tak zwany duży ping ;)

Opublikowano

Drewno to k***a może masz na twarzy, buziaki.

Uważasz, że m2 ch4 też ma k***a dużo elementów?

UŻYJ ROZUMU.

SERWER NIE MA NIC DO TWOICH ŚCIN. PO PROSTU NA NIM JEST DUŻO GRACZY, A ZA TYM IDZIE WIĘCEJ ELEMENTÓW GRAFICZNYCH DO OBSŁUŻENIA, WIĘC TWÓJ DREWNIANY KOMPUTER MA PROBLEM Z ICH OBSŁUŻENIEM, A WIĘC CI SIĘ ŚCINA.

Z Bogiem. 

Opublikowano

Drewno to k***a może masz na twarzy, buziaki.

Uważasz, że m2 ch4 też ma k***a dużo elementów?

fajnie, a teraz powiedz nam co mają fps do serwera  8S

Opublikowano

Popierdolony jakiś jestes, mówię że ścina nawet w m2 ch4, a z resztą p******e juz ten serwer między innymi ze względu na takich zjebow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...