Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wstawiłem 7 trytonów na 20 minut. Tak dla test, bo Wasze historyjki mnie zaciekawiły. Ustawiłem sr 46. Po tych 20 minutach w 4 były sr 50+ (w jednym 54), w dwóch 47 i 49 a jednego tylko nie wbiło. 

Co Wy tu pieprzycie o 3 dniach wbijania 45sr... No chyba, że w pojedynczym truciaku. Ale to by już dawno przez te 3 dni weszło 55+ 

To wszystko zależy od szczęścia, więc nie wiem po co płacz że wbija się za wolno albo chwalenie że za szybko. Mi sr 50 nie weszly od 3 dni, no ale co, zdarza się xD

OsoInternational.jpg

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dungeon razador bramy piekiel od 150 jest mam 153 i jest napisane ze nie mam lvla.

Na alchemika sie kliknac nie da, a mam po 60 corow :(

Opublikowano

serwer wydaje sie byc spoko wbije zagram, natomiast mam pytanie jak z balansem klas w Pvp kto góruje.Opłaca sie grac szamanem smokiem?

Opublikowano

ja 53ś 1dzień, nie wiem czemu wy takie problemy macie. U mnie 45+ to kwestia kilku h.

Moim zdaniem to jest tylko kwestia szczęścia, kupiłem syrka i miałem go ustawiać na Bs ale sobie myśle pobawie się recznie za 4 zmianką wbiło 48 śr :)

Opublikowano

Co zrobić gdy BS po chwili przestaje bonować, a kazda proba wznowienia bonowania konczy sie natychmiastowym anulowaniem bonowania?

Opublikowano

wstawiłem 7 trytonów na 20 minut. Tak dla test, bo Wasze historyjki mnie zaciekawiły. Ustawiłem sr 46. Po tych 20 minutach w 4 były sr 50+ (w jednym 54), w dwóch 47 i 49 a jednego tylko nie wbiło. 

Co Wy tu pieprzycie o 3 dniach wbijania 45sr... No chyba, że w pojedynczym truciaku. Ale to by już dawno przez te 3 dni weszło 55+ 

Przecież to wszystko zależy od szczęścia, jednemu wejdzie szybciej a drugi musi się pomęczyć

Opublikowano

Co zrobić gdy BS po chwili przestaje bonować, a kazda proba wznowienia bonowania konczy sie natychmiastowym anulowaniem bonowania?

Odznacz kupowanie zmianek na dole.

Opublikowano

Nie żeby coś, ale m1 jinno jest niemożliwe do przeglądania. Przynajmniej na moim komputerze, grałam na wielu serwerach, gdzie było o milion razy więcej graczy i nie łapałam tam ani jednego nawet najmniejszego laga, a tutaj? Screen.... 10 sek. później... kolejny screen i tak w kółko, nie wiem czego wy tam nastawialiście, ale jest to porażka. + nim ktoś wyskoczy mi z tekstem, że mam drewno a nie komputer, to niech walnie głową pare razy o ścianę i wróci, bo bf i inne tego typu gry, chodzą mi na ultra.

Opublikowano

Co z tym razadorem. Mam 153 lvl, razador od 150 i jest napisane, że nie mam lvl`a, lols.

alchemik nie działa, bo nie da się kliknąć na niego.

Opublikowano

Nie żeby coś, ale m1 jinno jest niemożliwe do przeglądania. Przynajmniej na moim komputerze, grałam na wielu serwerach, gdzie było o milion razy więcej graczy i nie łapałam tam ani jednego nawet najmniejszego laga, a tutaj? Screen.... 10 sek. później... kolejny screen i tak w kółko, nie wiem czego wy tam nastawialiście, ale jest to porażka. + nim ktoś wyskoczy mi z tekstem, że mam drewno a nie komputer, to niech walnie głową pare razy o ścianę i wróci, bo bf i inne tego typu gry, chodzą mi na ultra.

Komp z drewna, taka sytuacja. 

Nie mam ścian w domu. xD

Nie wiem, mi przy 12 GB ram i karcie GTX 660 2 GB wszystko chodzi płynnie. 0 laga gdziekolwiek jestem..

Może to wina internetu? :D

Opublikowano

­

Ktos tutaj ladnie leci w h.uja mialem takie same pasy jak na innych serwerach i ktos mi sie wbil na konto i zapier.dolil eq

Skoro miałeś takie same passy to wina leży tylko po Twojej stronie. Napisz temat w zgłoszeniach, może pomogą. Tak to jest jak się ustawia wszędzie te same passy, a potem płacz, bo ukradli EQ.

Jeszcze specjalnie dodali opcję "Blokada Ekwipunku", aby uniknąć takich sytuacji, a Wy nie korzystacie ^^

tenor.gif

Opublikowano

­

Skoro miałeś takie same passy to wina leży tylko po Twojej stronie. Napisz temat w zgłoszeniach, może pomogą. Tak to jest jak się ustawia wszędzie te same passy, a potem płacz, bo ukradli EQ.

Nie bede sie plaszczyl bo i tak nie pomoga... i to jest pierwsza sytuacja na tym serwerze nigdy nic mnie nie ukradziono, wiec jakies przylepy administracji zapewne> dziekuje bardzo dobranoc.

Opublikowano

Nie bede sie plaszczyl bo i tak nie pomoga... i to jest pierwsza sytuacja na tym serwerze nigdy nic mnie nie ukradziono, wiec jakies przylepy administracji zapewne> dziekuje bardzo dobranoc.

Szkoda, że Array już pomagał wielu osobom w sprawie kradzieży, ale ok. Tak btw. jakie przylepy? Raczej administracja serwerów, gdzie ustawiłeś takie same passy...

Tutaj mały ss co robią z waszymi passami niektóre osoby gdy rejestrujecie się na ich serwerach takimi passami jak wszędzie:

290171420074400333662.jpg

Więc jeszcze raz ostrzegam, ustawiajcie hasła i loginy unikalne tylko na serwer invoria którego nigdy wszesniej nie uzyliście ani już nie użyjecie, bo już chyba dzis 4 razy pomagałem w kradzieży i wszystkie przypadki były przez bazy innych serwerów (gdzie ktos mial kiedys serwer, padł mu i po prostu mieliście latwe passy i okradł was)

Ps. Asfen jeśli to czytasz to nic ci nie dało ze wywalileś to eq w m1, i tak wszystko znalazlem i zajeło mi to może 10 minut.

tenor.gif

Opublikowano

Dungeon 150 lvl Razador to jest beka serwera.

Po co on jest na 150 lvl jak przecież ten razador bije po 45 -50k kiedy ja na 157 z full isem, z full itemami 36k hp, wiec ja się pytam po co on jest na150 lvl?

Drugie pytanie, skąd zasuszona głowa?

Opublikowano

Razadora troche osłabie co do alchemi to przy następnym resecie będzie dzialać, to samo będzie u Medrca dostepna opcja resetu wszystkich bonusow za misje i przyznania na nowo.

Również poprawie by do bram piekiel wchodzilo sie na 150 (bo jest blad i od 155 jest)

sygna1.png

Opublikowano

Dungeon 150 lvl Razador to jest beka serwera.

Po co on jest na 150 lvl jak przecież ten razador bije po 45 -50k kiedy ja na 157 z full isem, z full itemami 36k hp, wiec ja się pytam po co on jest na150 lvl?

Drugie pytanie, skąd zasuszona głowa?

Blogoslawienstwo P max inteligencji i cie ten boss laskocze.

Opublikowano

nie mam zamiaru buffa expić do 150...

albo kolegów prosić

mam full is full wszystko co się da i dupa, osłab go.

hmm skad zasuszona głowa?

Opublikowano

nie mam zamiaru buffa expić do 150...

albo kolegów prosić

mam full is full wszystko co się da i dupa, osłab go.

hmm skad zasuszona głowa?

Tylko na tym polegają dungeony, aby je robić w grupie ;) z bufkiem da radę ubić ;)

Opublikowano

Razadora troche osłabie co do alchemi to przy następnym resecie będzie dzialać, to samo będzie u Medrca dostepna opcja resetu wszystkich bonusow za misje i przyznania na nowo.

Również poprawie by do bram piekiel wchodzilo sie na 150 (bo jest blad i od 155 jest)

A mógłbyś zwiększyć spoty i ilość metinów w zwykłym lesie?

Opublikowano

Tylko na tym polegają dungeony, aby je robić w grupie ;) z bufkiem da radę ubić ;)

No bez przesady, przecież mówili że będzie można solować dungeony, chyba że ten na maks lvl będzie trochę ciężej, ale nie na 150 lvl.

Gdzie ta zasuszona głowa na katakumby na 160 lvl?

Opublikowano

Zróbcie coś z mapkami na dt przed chwila pobiłem rekord życiowy godzina i dziesięć minut na mapkach. Już obrobiłbym trzy dt w tym czasie albo chociaż wydropił pereł i eq zrobił. Pozdro

Opublikowano

Zróbcie coś z mapkami na dt przed chwila pobiłem rekord życiowy godzina i dziesięć minut na mapkach. Już obrobiłbym trzy dt w tym czasie albo chociaż wydropił pereł i eq zrobił. Pozdro

Popieram. Fakt jedyną trudnością w DT jest wydropienie tej mapy i klucza ale ludzie po co marnować nam czas na takie duperele, jakby nie było co robić poza chodzeniem na tego ripera. I tak, jak ktoś nie chce kupować szkat ani ładować w IS'a to musi przejść DT minimum 30 razy aby zdobyć broń i zrobić misje więc ... ech pomyślcie nad tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...