Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do was jak wygląda gra BM chce nim zagrać lecz hmm czy nie jest odrazu(z góry) na przegranej pozycji(słąby)  ;D wiadomo o co chodzi.

jest bardzo tanky 

Invoriabanenr.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawcie ku.rwa tych szamanów i wp bo zaraz wyjebie ten komputer za okno. Wbije mi taki noob na spota i ma mnie na 2 skille. Jak nie naprawiacie to powiedzcie, zrobie sobie szamana albo wp...

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, ale jak to na większości privów z taką liczbą graczy na początku, tylko dla osób, które nie mają nic do roboty w życiu poza kompem, albo mają kumpla bez życia z high lvl-em.  Zrobienie tu czegokolwiek na chwilę obecną grając 1-2h dziennie max jest niemożliwe.  Tak więc ci, którzy grają mało lepiej niech się wstrzymają bo raczej wiele nie osiągną. 

Opublikowano

W porównaniu do WP to jest cienki jak pyta komara.

Na becie lepszy był BM ;P I nie wiem czy coś zmieniali.

Serwer bardzo dobry, ale jak to na większości privów z taką liczbą graczy na początku, tylko dla osób, które nie mają nic do roboty w życiu poza kompem, albo mają kumpla bez życia z high lvl-em.  Zrobienie tu czegokolwiek na chwilę obecną grając 1-2h dziennie max jest niemożliwe.  Tak więc ci, którzy grają mało lepiej niech się wstrzymają bo wiele nie osiągną. 

No zgodzę się gram po 2h max dziennie i to co udało mi się zrobić to meiczyk na 85 lvl +9 i zbroje i troszkę kasy odłożyć(1kkk)

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Dla mnie porażką jest to że wszystkie postacie są w miare dobre mając ten sam ekwipunek prócz tego pierdolonego szamana który ma cię bronią na 65lvl na skila maksymalnie dwa ...

Opublikowano

Ktoś wie czemu nie mogę zmieniać w BS bonusów?

Przeciągam, ustawiam średnie i nie zmienia. 

Raz zmieni i wyłącza się. 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Wyłącz i włącz metka ponownie, może pomoże.

Poczytaj na forum, tam na pewno coś pisze nt. temat

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Odznaczyłeś kupowanie zmianek / spatchowałeś clienta ?

Opublikowano

Wyłącz i włącz metka ponownie, może pomoże.

Poczytaj na forum, tam na pewno coś pisze nt. temat

Niechce mi się rejestrować :D

Robiłem tak i nic.

Czekam na pomoc (tutaj na forum) ze strony administracji. :)

///Spatchowałem Clienta :3

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Trochę glupio są te mapy opisane :P

Na kazdej mapie jest jeden rozdaj metinow ( i kilka miejsc gdzie sie respia)

Czy jeden metin na cala mape?

2.Bedziecie dodawac wiecej rzeczy do wikipedii dropu ?

Bo jak na razie to jest tylko do groty i baronowny :x a na dalsze mapy ni ma i troche c**jnia

Serwer mega z*******y polecam f c**j

Pozdrawiam :)

graphic.png

Opublikowano

Dajcie znac po przerwie czy szaman jest nadal nie do ubicia... Ja juz skasowalem clienta wiec nie zobacze.

A tak to moze jeszcze pobiore.

Zaczynasz mnie denerwować a to wyczyn.

Odpowiedziałem już 10x ale odpowiem jeszcze raz... POSTACIE SĄ DALEJ BALANSOWANE!!!!!!!!!!! WSZYSTKO BĘDZIE OK!!!!!!!!!!!! SPAMIENIE NIC NIE DA!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję, że dotarło :) 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Zaczynasz mnie denerwować a to wyczyn.

Odpowiedziałem już 10x ale odpowiem jeszcze raz... POSTACIE SĄ DALEJ BALANSOWANE!!!!!!!!!!! WSZYSTKO BĘDZIE OK!!!!!!!!!!!! SPAMIENIE NIC NIE DA!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję, że dotarło :)

Dobije Cie. 

Szaman jest nie do ubicia. xD

Kiedy kolejne poprawki dot. Balansu postaci?  

Opublikowano

Dobije Cie. 

Szaman jest nie do ubicia. xD

Kiedy kolejne poprawki dot. Balansu postaci?  

Normalnie sobie radzę bije więcej od szamana tylko ja mam full is, a różnica to jakies 3k zależy jaki szaman się trafi :D

Opublikowano

Administracja sama sobie strzela w kolano ( na razie ), ja już tu nie gram, bo nie czuję tego klimatu, a IS zawalony po same brzegi  :D ale czytam sobie i tak wnioskuję że popełniliście błąd na beta testach ( jeśli były ), raz że nie sprawdziliście dokładnie jak wygląda PVP, bo przecież widać gołym okiem na starcie że szaman jest za mocny, dwa że teraz przez swoje niedopatrzenie ( lenistwo ) ulegacie opinii graczy ! zmienicie współczynniki, gdzie szaman będzie słabszy, to część ludzi odejdzie, bo poczuje się oszukana, a jeszcze jak wpakowali w IS, to tym bardziej wam serdecznie za grę podziękują . Zaczną się zgrzyty, będą poprawki i zrobi się "burdello"  :D nikomu źle nie życzę ale moim zdaniem ciała daliście przed startem i teraz tego efekty wychodzą .

Opublikowano

Administracja sama sobie strzela w kolano ( na razie ), ja już tu nie gram, bo nie czuję tego klimatu, a IS zawalony po same brzegi  :D ale czytam sobie i tak wnioskuję że popełniliście błąd na beta testach ( jeśli były ), raz że nie sprawdziliście dokładnie jak wygląda PVP, bo przecież widać gołym okiem na starcie że szaman jest za mocny, dwa że teraz przez swoje niedopatrzenie ( lenistwo ) ulegacie opinii graczy ! zmienicie współczynniki, gdzie szaman będzie słabszy, to część ludzi odejdzie, bo poczuje się oszukana, a jeszcze jak wpakowali w IS, to tym bardziej wam serdecznie za grę podziękują . Zaczną się zgrzyty, będą poprawki i zrobi się "burdello"  :D nikomu źle nie życzę ale moim zdaniem ciała daliście przed startem i teraz tego efekty wychodzą .

Również nie czuję tego klimatu. :/

Dosłownie jakbym grał na jakimś gównie. -.-

Opublikowano

Również nie czuję tego klimatu. :/

Dosłownie jakbym grał na jakimś gównie. -.-

To nie graj, ktoś Cię przywiązał? Dwa i pół tysiąca innych osób nie twierdzi iż gra na jakimś gównie, Twoje odejście nie zrobi na nich wrażenia.

­

Opublikowano

To nie graj, ktoś Cię przywiązał? Dwa i pół tysiąca innych osób nie twierdzi iż gra na jakimś gównie, Twoje odejście nie zrobi na nich wrażenia.

­

Dobrze gada , polac mu.

Trochę glupio są te mapy opisane :P

Na kazdej mapie jest jeden rozdaj metinow ( i kilka miejsc gdzie sie respia)

Czy jeden metin na cala mape?

2.Bedziecie dodawac wiecej rzeczy do wikipedii dropu ?

Bo jak na razie to jest tylko do groty i baronowny :x a na dalsze mapy ni ma i troche c**jnia

Serwer bardzo dobry !

Pozdrawiam :)

Ponawiam pytania.

graphic.png

Opublikowano

k***a juz teraz bije z eq na 130 8k skowyt w ludzi 50k hp i jeszcze bardziej go chca oslabic administracja za bardzo ulega graczom wole nie wiedziec ile bede bil jak ludzie znajda wody na magie u handlarki i zrobia misje na magie ;/

powtórka z s1 dobrze ze zostal mi dzwonek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...