Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi.. gdzie tu sie uruchamia tego bs żeby działał ??? nie mam żądnej opcji kupowania zmianek: macie foto, help ?

http://oi61.tinypic.com/214r4o0.jpg

1. Ustawiasz itemy

2. Nadajesz im wartości

3. Mieszasz

Niekończącą się zmiankę masz u Czarownika ( 5kk ).

To wszystko ziomuś.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Całe OVH leży, to nie wina administracji. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

1. Ustawiasz itemy

2. Nadajesz im wartości

3. Mieszasz

Niekończącą się zmiankę masz u Czarownika ( 5kk ).

To wszystko ziomuś.

Tak ale jak chcę bonować i klikam mieszanie to zbonuje raz i koniec. Tak jakby jakaś blokada była, szybciej bym ręcznie mieszał ;o

Onyks - 101lvl [ON]

Serwandes - 90lvl [banned] | 70lvl [OFF]

Gram na privach pod nazwą Donath !

Opublikowano

Tak ale jak chcę bonować i klikam mieszanie to zbonuje raz i koniec. Tak jakby jakaś blokada była, szybciej bym ręcznie mieszał ;o

Wyłącz i ponownie włącz metina.

Gdzieś na forum to wyczytałem, niby pomaga. Zobacz i daj znać, co i jak.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dobra, jak tylko dam radę się zalogować bo coś błąd jest to sprawdze i dam znać

@Pomogło, dzięki :)

Onyks - 101lvl [ON]

Serwandes - 90lvl [banned] | 70lvl [OFF]

Gram na privach pod nazwą Donath !

Opublikowano

Tak ale jak chcę bonować i klikam mieszanie to zbonuje raz i koniec. Tak jakby jakaś blokada była, szybciej bym ręcznie mieszał ;o  Nie możesz odpalać czarownika bo się buguje wtedy :)

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

na 1lvl nie mozna miksować :)

Opublikowano

Przypominamy.. OVH ma usterkę... Nie mamy na to wpływu... musimy czekać aż naprawią... do tego czasu mogą występować problemy. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Kilka informacji bo zaczynacie wymyślać i szukać problemów:

1. jedyna rzecz dodana od czasu zrobienia IS to przepustka do DT bo gracze prosili.

2. http://scr.hu/2qme/ekx8rtego nigdy w IS nie było... 

3. IS jest taki sam jak na IS... ale dowalajcie się isu gdzie na s1 nikt nie narzekał a wręcz spamili, że coś można by dodać do tego IS bo nie ma co kupować, pomijając peta. Polecam poczytać temat s1.

4. Wiecznie narzekacie bo jakiś dureń Was podkręci ale nie sprawdzicie nawet czy na innych nie ma drożej albo czy przypadkiem nie jest taki sam jak na s1 który stoi przez 1,5roku.. gratuluję. 

Przeczytajcie jeszcze raz placzki, biedaki i gimbusy bo wam sie w glowach p op ie rd ol ilo. 

Opublikowano

Bardzo fajne zmiany zostana wprowadzone dziś o 00.00. Polecam zajrzeć na strone.

szaman i wp dalej nie ruszeni, ale reszta jak najbardziej na +

Opublikowano

Chyba jakaś żona albo mąż gma gra szamanem albo surą, że tylko innych wzmacniają a ich nie osłabiają. Ale w końcu jak ludzie porobią EQ, lvle to to się ustabilizuje.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Serwer wporządku 10/10 ale proponowałbym dodać jeszcze płatność przelewem za np 10 zł.

Panowie ale coś z tym WP-kiem jest nie tak wali jak j*b.. mam full a on mi z kryta 16k taki sam lvl i podobne eq.

Opublikowano

Jak oceniacie serwer?

Dobrze się gra?

Jak z Exspem? 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Czy ktoś gra ninją i go wywala z gry czy to tylko ja mam taki problem :v Gram wojem jako drop i jest ok natomiast gdy ninją to ciągle wywala ;/ 
Serwer dla mnie okej, utrudnia mi grę to wywalanie, reszta na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...