Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z tego, że z 90 jest lepszy drop jak i tak nie można ubić ani jednego metina jak 1k osób biega po rl...

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie by było gdyby został naprawiony ten błąd graficzny, przez co nie które postacie wyglądają tak, jakby stały w cieniu przez co się ciemniejsze.. 

Na to mogła zwrócić uwagę tylko kobieta :) 

Ten "błąd graficzny" to nie bug a optymalizacja. Nastawaliśmy się na dużo graczy... abyście nie mieli lagów (dużych) musieliśmy zastosować kilka "trików".

PS: Gratuluję spostrzegawczości.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Co z tego, że z 90 jest lepszy drop jak i tak nie można ubić ani jednego metina jak 1k osób biega po rl...

Więc Administracjo dodajcie więcej channeli :)

Opublikowano

Jesteście ślepi czy ślepi?

Pisza jak byk, że nie dodadzą by bardziej nie obciążać maszyny a ci dalej swoje... lol :v

Będzie nowa maszyna, będzie więcej CH.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

a na mapie 95 to są jakieś bossy i metiny ? Czy po jednym na mapę i resp co godzinę ??? Przy takiej ilości graczy to porażka 

Są, tyle że na serwerze są tylko 4 kanały a graczy ponad 3k, także są one od razu ubijane. 

Jeżeli chodzi o Szamana Smoka, niby zmniejszyliście mu dmg, ale on jest nadal za silny przy Full abs padam na 2 skile, dobrze by było abyście troszkę popracowaliście nad klasami bo nie są one niestety zbalansowane. 

Serwer polecam. 

xD 

Opublikowano

Ślepy ;) czytaj posty co piszę administracja a nie piszesz durnowate posty pisali już 10 raz . że jak maszyna dojdzie to dodadzą zamówili 15 ale problemy byly i do 5 ma dojsc

Opublikowano

błąd podczas połączenia się z serwerem. klient spatchowany, łatka pobrana. nikt na tsie z ekipy nie jest łaskaw mi pomóc.

UP usuń invoria.pl.exe i zaaktualizuj i sprawdź.

próbowałem już tego. "błąd podczas połączenia z serwerem" od razu wyskakuje, tak jakbym internetu nie miał. klienta pobierałem 2 razy, inne privy i pl mi działa tylko z tym mam problem. wielki ---- dla serwera przez administracje. prosiłem GMa "Ciupa" o pomoc w tej sprawie, dostałem tylko odpowiedź "zaraz" te "zaraz" trwa już 7godzin, ale i tak księżniczka nie jest łaskaw odpisać bo ma o wiele ważniejsze rzeczy na głowie typu siedzenie i gadanie o niczym po wszystkich możliwych kanałach jakie są możliwe na tym tsie. 

mogę dodać że ta idiotka udawała przede mną afka, a jak napisałem do niej "dobra, j**** cię" to dostałem bana na tydzień. 

Opublikowano

Ten "błąd graficzny" to nie bug a optymalizacja. Nastawaliśmy się na dużo graczy... abyście nie mieli lagów (dużych) musieliśmy zastosować kilka "trików".

Szczerze to jest jedyna rzecz która mnie denerwuje na tym serwerze, ja chce być jasna! :P

Opublikowano

Serio myślisz, że zmiana fogu na postaci da Ci optymalizację?

0LsM05U.png

Opublikowano

Serio myślisz, że zmiana fogu na postaci da Ci optymalizację?

to nie zmiana fogu Naidzie :)... prawie wszystko jet ciemniejsze jakby co :D

Invoriabanenr.png

Opublikowano

to nie zmiana fogu Naidzie :)... prawie wszystko jet ciemniejsze jakby co :D

Wzorowałem się na wypowiedziach bo nie mam clienta ani nie widziałem żadnego screena z gry. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Przeciągasz przepustkę na priv DT na strażnika przed wieżą. 

P.S - te przepustki lecą beznadziejnie...

Jak beznadziejnie? Ja na 40 lvlu miałem 10 :p

Do której trwa przerwa?

tenor.gif

Opublikowano

Jak beznadziejnie? Ja na 40 lvlu miałem 10 :P

Do której trwa przerwa?

A ja z 200 szkat tylko 2, znajomy podobnie, więc beznadziejnie lecą. 

Opublikowano

A ja z 200 szkat tylko 2, znajomy podobnie, więc beznadziejnie lecą. 

Ja przedtem otwierałem 50 i wyleciało 6. Kwestia szczęścia :p

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...