Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mamy złą wiadomość. 

ch1 - bussy

ch2 - norm

ch3 - bussy

ch4 - bussy

Co za tym idzie... Nasza maszyna nie wytrzymuje takiej ilości graczy. Co prawda przewidziałem to i już 16.12 zamówiłem nową maszynę ale do dzisiaj mi jej nie złożyli (http://screenshooter.net/100844516/uyhiyuo  na górze screena macie date zamówienia) . 

Nie wykluczamy, że jak wejdzie jeszcze z 500graczy to będziemy musieli zamknąć logowanie do serwera.

Ile graczy online, że aż wam maszyna nie wytrzymuje? :O

Mam pytanie kd jest tylko +5 ? nie da się dalej ulepszyć

Max +5.

To trzeba zrobic wiecej CH

Jak to jeszcze bardziej obciązą CH :v

o co chodzi z tym bsem? jak zrobić tak aby on ciagle bonował ? a nie zatrzymywal sie?

Odznacz kupowanie zmianek.

Hooltras na tej nowej maszynie jeszcze do czterech CH FULL dobije ;-;

tenor.gif

Opublikowano

Po ubiciu zjawy na WW nie przenosi mnie dalej, coś trzeba zrobić?

Czekam 10 minut i pusto na piętrze i stoje i czekam nie wiem na co, wtf?

Opublikowano

@TeZo graczy jest około 3 tyś.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

tak, maszyna nam przy 4 nie wytrzymuje to zrobimy jeszcze pare zeby wgl już padła.

Przepraszam bardzo, to może trzeba było zaopatrzyć się w lepszą maszynę? Przecież wiedzieliście, że będzie przynajmniej te 1k+ online, więc? Powiecie: "No, łatwo ci mówić, żeby kupili nową maszynę", ale przecież w końcu to wy powinniście zadbać o komfort gry i ponieść tego koszty.

Opublikowano

Przepraszam bardzo, to może trzeba było zaopatrzyć się w lepszą maszynę? Przecież wiedzieliście, że będzie przynajmniej te 1k+ online, więc? Powiecie: "No, łatwo ci mówić, żeby kupili nową maszynę", ale przecież w końcu to wy powinniście zadbać o komfort gry i ponieść tego koszty.

Albo czytaj ostatnie posty albo się tu nie udzielaj bo się tylko kompromitujesz człowieku. Polecam ostatni post BaaLCadar.

Opublikowano

jak tego bsa trzeba zrobic zeby dobrze smigal ?

Pośpieszajcie tych ludzi, by wam ta maszynę szybciej dali, bo ja już nawet wejść do gry nie mogę :v

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pośpieszajcie tych ludzi, by wam ta maszynę szybciej dali, bo ja już nawet wejść do gry nie mogę :v

Ja to samo. wywaliło mnie na pająkach i już 30 minut klikam żeby mnie zalogowało i nic.

Ale na żadnym serwerze nie widziałem jeszcze tylu graczy. Każde m1 na każdym ch jest tak zasypane ludźmi jak ch1 na innych serwach ;p

Zawsze kochałem hooltrasa i ten team. ForFun - nie wiem kto to ale jest boski i go kocham.

Jak dla mnie za dużo trochę misji do 80lvla. Pół ekranu zasypane ;p Tyle, że niektóre to naprawdę po jednym spocie mobów są zrobione ;p

Hajsu starcza na wszystko i dziwię się, że ludzie teraz już ulepy sprzedają, jak później ceny pójdą w górę ;p

Opublikowano

Czytaleś wgl tamten post?

sygna1.png

Opublikowano

Co prawda przewidziałem to i już 16.12 zamówiłem nową maszynę ale do dzisiaj mi jej nie złożyli

Co prawda przewidziałem to i już 16.12 zamówiłem nową maszynę ale do dzisiaj mi jej nie złożyli-Widzisz ?

Opublikowano

Jaki pet dla mentala będzie odpowiedni?

Do expa najlepiej na poczatku i czy potem mogę kupić do pvp?

Wyjaśni ktoś?

VNp6c2U.png

Opublikowano

można wiedzieć ile ludzi online ? da się tam wgl normalnie expić ? czy wszystkie pieski zajęte?

Opublikowano

można wiedzieć ile ludzi online ? da się tam wgl normalnie expić ? czy wszystkie pieski zajęte?

Ludzi jest tyle, że nawet do gry nie wejdziesz bo loga.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

o co chodzi z tym bsem? jak zrobić tak aby on ciagle bonował ? a nie zatrzymywal sie?

Odznacz opcje "kupuj zmianki" i będzie okej ;) 

Jest w chuy ludzi ;d praktycznie all zajęte, ale jakoś da się grać ;p 

Zwiekszcie drop zlotych kostek, przy tej ilosci graczy za dlugo ta misje sie robi.

W 1h Dropnełem około 40 szt, i bezproblemowo je oddałem ;) 

Jaki pet dla mentala będzie odpowiedni?

Do expa najlepiej na poczatku i czy potem mogę kupić do pvp?

Wyjaśni ktoś?

No wiadomo, że na początku bardziej zainwestować w peta do expa, a potem zawsze możesz dokupić do pvp ; D oba pety trzeba expiić osobno. 

xD 

Opublikowano

Co do ilości online...

Inaczej jest jak ktoś Wam mówi, że ma 2k-2,5k graczy a inaczej jak na serio ma tych 2-2,5k graczy dlatego część z Was myśli, że jest od razu 4-5k graczy :D Kto pomyśli to skuma:) 

Polecam wejść do gry i zobaczyć :) 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Hahaha kurde dodajcie 7 ch jak będzie nowa maszyna bo lipa jest.

Co do ilości graczy pierwszy raz widzę ze maszyna nie wyrabia i to invoria :D

@Dodacie księgę przywołania konia ?

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Hahaha kurde dodajcie 7 ch jak będzie nowa maszyna bo lipa jest.

Co do ilości graczy pierwszy raz widzę ze maszyna nie wyrabia i to invoria :D

@Dodacie księgę przywołania konia ?

Przecież konia przywołujesz w tym wysuwanym panelu lub ctrl+j :P

To tak ma być, że w 12h mieszania bonów weszły mi buty, bransa i hełm? :D

Teraz od 2,5h mixuję 7x nasior i 7x kolce i nie chce wbić :C

tenor.gif

Opublikowano

Drop z metinów 85+ jest beznadziejny...Tarcza 61, parta i hełm 41? K***a no serio? Resp metinów też do dupy przy (jeśli to prawdziwa liczba) 3k ludzi...2 metiny na początku rl 1 w srodku 2 na koncu i to wszystko...Mapka z metinami by sie przydała...Ogarnijcie to plox

Opublikowano

Serwer zajeb*isty, polecam.

Tylko jeden minus to zbyt wiele graczy a zbyt mało ch. :D

BS najbardziej mi się podoba o to dlaczego:

120591419954360987035.jpg28 itemów w jednym momencie i nawet nie przeskakuje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...