Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Wchodzenie na konia CTRL + G

-Usunięcie "Kupuj Zaczarowania" Z BS

Nie naprawiliscie tego ! 

Spaczuj clienta.

powiem ze lipa lekka jest, myslalem ze solo ujebie wpkiem ripa ale nie ma takiej opcji przy fullu na dt z fms'em 55 srednie i tak to jest nie mozliwe.

Jedynie w party leja ripa?

Odbuguj autopotę :v

tenor.gif

Opublikowano

Kup sobie trytona  wiekszy dmg :)  i szybszy   odbuguj autopote  i jedziesz chociaz rip jest ciezki ale lepiej chodzic solo :P

mam pytanie na jaki okres czasu sa pierscionki za IP ???

POZDRO 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Kup sobie trytona  wiekszy dmg :)  i szybszy   odbuguj autopote  i jedziesz chociaz rip jest ciezki ale lepiej chodzic solo :P

mam pytanie na jaki okres czasu sa pierscionki za IP ???

POZDRO 

7dni, a mounty 24h.

sygna1.png

Opublikowano

7dni, a mounty 24h.

Jest jakaś łatka podmieniająca moby na psy? Bo mam straszne lagi na mapie 95 ;f

I takie pytanie: czemu 115+ siedzą na mapie 95? Przed chwilą widziałem 145 czającego się na metka...

Ile jest respów metków na mapie 95?

tenor.gif

Opublikowano

No ku***, serio 198 lvl bije metki na mapie 95? ... Dajcie ograniczenie na tą mapę do 120.

Btw. zapisywanie teleportów po przerwie przestało działać.

tenor.gif

Opublikowano

No ku***, serio 198 lvl bije metki na mapie 95? ... Dajcie ograniczenie na tą mapę do 120.

Btw. zapisywanie teleportów po przerwie przestało działać.

to jest uklon dla tych co leja lvl-e szybko i w tylku maja reszte troche nie fair  bo taki 200lvl przyjedzie do red lasu i nikt mu nic nie zrobi... 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Tutaj mały ss co robią z waszymi passami niektóre osoby gdy rejestrujecie się na ich serwerach takimi passami jak wszędzie:

290171420074400333662.jpg

Więc jeszcze raz ostrzegam, ustawiajcie hasła i loginy unikalne tylko na serwer invoria którego nigdy wszesniej nie uzyliście ani już nie użyjecie, bo już chyba dzis 4 razy pomagałem w kradzieży i wszystkie przypadki były przez bazy innych serwerów (gdzie ktos mial kiedys serwer, padł mu i po prostu mieliście latwe passy i okradł was)

Ps. Asfen jeśli to czytasz to nic ci nie dało ze wywalileś to eq w m1, i tak wszystko znalazlem i zajeło mi to może 10 minut.

sygna1.png

Opublikowano

Invoria... Piękny serwer, admini zawsze pomocni, nawet gdy ktoś Cie okradnie wystarczy zgłosić i odzyskacie wszystko w 10 minutek. :*

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

Quarel jak byś mógł to weź zobacz 5,6 postów do góry mam problem z włączeniem clienta.. Proszę pomóc ktoś. Polecą +++

Opublikowano

Tutaj mały ss co robią z waszymi passami niektóre osoby gdy rejestrujecie się na ich serwerach takimi passami jak wszędzie:

Więc jeszcze raz ostrzegam, ustawiajcie hasła i loginy unikalne tylko na serwer invoria którego nigdy wszesniej nie uzyliście ani już nie użyjecie, bo już chyba dzis 4 razy pomagałem w kradzieży i wszystkie przypadki były przez bazy innych serwerów (gdzie ktos mial kiedys serwer, padł mu i po prostu mieliście latwe passy i okradł was)

Ps. Asfen jeśli to czytasz to nic ci nie dało ze wywalileś to eq w m1, i tak wszystko znalazlem i zajeło mi to może 10 minut.

Asfen hakjer uwaga..

Quarel jak byś mógł to weź zobacz 5,6 postów do góry mam problem z włączeniem clienta.. Proszę pomóc ktoś. Polecą +++

Ściągnij sobie od nowa ładnie klienta, spaczuj i powinno ładnie śmigać. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Weź sobie zmniejsz nick, bo pisać się nie da :D

Oj, oj, zły Asfen :c Dlatego ja zawsze robię hasło typu f7843bf8f4bnv. Hakjerzy mnie nie pokonajo.

Quarel weź coś zrób, bo mnie to wkurza jak taki 198 lvl bije metki na mapie 95 -.- Nie dość, że typa dużo to jeszcze wyższe lvle ci sksują. Od północy do 2:00 udało mi się zbić z 2-3 metiny. To co jest w dzień? :v

I ten tego.. własne teleporty nie działają.

tenor.gif

Opublikowano

Proponuje aby rękawice tą na 30 min dawało się wyrzucać.Dropi tego od cholery. Moim zdaniem powinien gorzej dropić pd. Od startu serwa mam ponad 200pd i są praktycznie nic nie warte.Mogłby dropić raz na 5 metkow,a nie z każdego. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Weź sobie zmniejsz nick, bo pisać się nie da :D

Oj, oj, zły Asfen :c Dlatego ja zawsze robię hasło typu f7843bf8f4bnv. Hakjerzy mnie nie pokonajo.

Quarel weź coś zrób, bo mnie to wkurza jak taki 198 lvl bije metki na mapie 95 -.- Nie dość, że typa dużo to jeszcze wyższe lvle ci sksują. Od północy do 2:00 udało mi się zbić z 2-3 metiny. To co jest w dzień? :v

I ten tego.. własne teleporty nie działają.

Bo tylko na mapie jest drop pereł ;f

a na początku każdy ich potrzebuje.

Troche czasu i za niedługo wszyscy wyjebane na te metki 95.

Opublikowano

Proponuje aby rękawice tą na 30 min dawało się wyrzucać.Dropi tego od cholery. Moim zdaniem powinien gorzej dropić pd. Od startu serwa mam ponad 200pd i są praktycznie nic nie warte.Mogłby dropić raz na 5 metkow,a nie z każdego. Takie jest moje zdanie.

Zawsze możesz je usunąć ^^.

Bo tylko na mapie jest drop pereł ;f

a na początku każdy ich potrzebuje.

Troche czasu i za niedługo wszyscy wyjebane na te metki 95.

To słabo, bo wszyscy topka, a potem robią EQ i normalny gracz nie może normalnie zrobić sobie EQ... Quarel weź coś pomyśl :c

tenor.gif

Opublikowano

Zawsze możesz je usunąć ^^.

To słabo, bo wszyscy topka, a potem robią EQ i normalny gracz nie może normalnie zrobić sobie EQ... Quarel weź coś pomyśl :c 

Dokładnie dalej ciężko znaleźć metka ani bossa .... Eq nie da się ulepszyć a ludzi jeszcze przybywa :/ 

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...